Arkadaşlar Merhaba. Türktelekomun alt yapısı binama geldi girişe Ankastresinide koydu hatta alt kat komşum evine internetini bağlattı. şimdi bende Türknet den başvuru yaptım lakin türknet ttnetin ekiplerini kullandığı için gelen ekip ankastre uygun değil demiş. Yani Ankastre kutusundan daireme kadar kısım için fiber kablo olmadığından dolayı bunuda elektiriçiden yardım alsın diye belirtiyor. Ttnet kendi müşterisi olmadığım için vermiyor o kabloyuda. Komşuma çekilen kablo 1x2 şekinde ince bir kablo bina içerisinden çekmişler. Şimdi bu Ankastreden modemime kadar olan ince fiber kabloyu nereden temin edebilirim bilgi verebilecek olan varmı. Elektirikçilerde bulamadım internette cok arastırdım çeşit çeşit kablolar var hangisi bilemedim. Acil Bilgisi olan yorum atabilir mi. |
Fiber İnternet İçin Ankastreden Daireye Kablo
-
-
bahsettiğiniz kablo linkteki ürün sanırım. https://urun.n11.com/diger/2-core-lc-lc-sm-g657a2-breakout-fiber-optik-kablo-10mt-P421753979
-
Hocam obk kablo aynen ama internette bulamadım gitti. 1x2 lazım sanırım. Koşmuşuya çektikleri ikili kablo idi. Bide internette bulduğum iki yer var 1000metre şeklinde satıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu pahalı birde farklı amaç için sanırım bu kablo . Ses vb gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
diyelim ki Turknet ten baglantıyı sagladınız abonelık ıcın
elektrıkcıye kabloyu cektırdınız.
Fakat kablonun ucuna takılan bır parca var bu parca gelen fıber hattı cat6 ıle modem e aktarıyor.
o parcayı nasıl halledeceksınız ?
-
Hocam modeme kadar fiber diye söylendi turknet tarafından. Sizin dediğiniz aparatı biliyorum fiber aparata girip Cat ile çıkıyor dimi. Sadece kablo temini yeterli dediler bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X