Şimdi Ara

Süperonline dandik fiber kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 3 yıldır sorunsuz kullandığım fiber internet geçen günlerde internet kesintisi oldu, Müşteri hizmetlerini aradığımda bölgemde çalışma olduğunu ve genel bir arıza olduğunu söylediler, doğruydu da alt komşumda fiber kullanıyordu onunda gitmişti. Komşumun bugün neti gelmiş benim hala yok, tekrar aradım. Hemen eleman yönlendirdiler, eleman geldi, abi kablo ucu kırılmış dedi değişim 30 TL, kardeşim dedim ben modeme hiç tutmadım ki nasıl kırılıyor. 3 yıl boyunca sabit aynı yerde kalıyor. Kırılmışsa ucu kendi kendine kırılmıştır, buna boşuna neden para verecem şimdi dedim. Hadi ben bir şey yapsaydım eyvallah parası helal olsun. Lakin 3 yıldır modem aynı yerinde duruyor kimse ellemez etmez, kendi kendine nasıl kablo kırılıyor. Eleman, abi fiber böyle çok hasas falan diyor hala, ulan banane hassassa fiber bu kadar hassas diye keyfi her istediğinde kırılacak ve bizde buna 30 tl bayılacaz mı dedim. Ses yok tabi haklısın abi diyor.

Bu kabloyu nasıl güvenli hale alabilirim dicem de, saçma olacak kabloyu güvenli hale nasıl alabilirim ki. Zaten kimse tutmuyor etmiyor. Kuş tüyü yastık mı koyayım altına...

• eğer gerçekten dediğiniz gibiyse, bina altındaki sonlandırma kutusundaki ucunu sivri zekalı montaj elemanları yeni kablo yaparken kırmıştır. Paragöz olduklarından ötürü de nasıl geçirsek kâr kafasındalar, sonuç olarak suç sizde olmasa da size kilitleyecekler, kaçış yok malesef.
  • Fiber kabloların hepsi öyle hassas 30 tl altüstü bu kadar sinir yapmanın bi mantiği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiber kablo öyle kolay kırılmaz 90derece keskin bi şekilde bükülmesi veya döşerken dolaşmsı sonucu kırılır kırılan yer neresi üçtaki soketlerse bazı elemanklar soketleri düzgün takmıyor işin ehil biri taktıysa kolay kolay kırılmaz veya iyice ezilmesi lazım kırılması için uç kısımlarda kırıksa oradan kesip konektör takması yeterlidir. beyaz fiber kabloiçinden çok ince bi fiberoptik çıkar geri kalan korumadır. bi katakülli var işte aşağıdan soketi söküp ücret istemesinler.

sonzamanda servi gelirse 75tl istediğini yazıyor çoğu kulanıcı çeşitli ücretler altında mileti soymayamı çalışıyorlar hizmeti satın almışşım ne sorun olursa olsun sözleşme bite kadar sorunu ücretsiz gidermeleri gerekmez mi sözleşmede böyle ek ücretler yazıyor mu tüketici hakları bu konuda ne diyor.

deli sorular piyasayı yokluyolar bence kimseden ses çıkmazsa dayamaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 7 Şubat 2018; 18:13:4 >

• kablo kanalı kullanırsan sorun biter...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber kablo çekmek.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.