Şimdi Ara

1 Aylık kullanabileceğim taahhütsüz taşınabilir internet var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya’dan Türkiyeye ziyarete geleceğiz, 1 ay orada kalacağız, gideceğimiz yer köy ve hiç bir alt yapı hizmeti yok. Superbox tarzında, farklı bir öneride olabilir, 1 ay boyunca kullanabileceğim alt yapı gerekmeyen taşınabilir taahhütsüz internet var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Aylık Taahhütsüz Taşınabilir İnternet: Esnek İnternet İhtiyacı Olanlar İçin Bir Çözüm

Günümüzün dijital dünyasında, internet erişimi günlük hayatımız için vazgeçilmez hale geldi. Ancak uzun vadeli taahhütler sizi bağlayabilir ve ihtiyaçlarınız değiştikçe size esneklik kazandıramaz. 1 aylık taahhütsüz taşınabilir internet, kısa süreli internet erişimi ihtiyacı olanlar için ideal bir çözümdür.

1 Aylık Taahhütsüz Taşınabilir İnternetin Avantajları:

• Esneklik: Bu seçenek, ihtiyaçlarınıza göre 1 ay boyunca internet erişimi sağlar ve uzun vadeli taahhütler olmadan esneklik sunar.
    • Kolaylık: Taşınabilir internet cihazları, evde, işte veya hareket halindeyken her yerden internet bağlantısı sağlar.
    • Uygun Maliyet: 1 aylık taahhütsüz planlar genellikle aylık aboneliklerden daha uygun maliyetlidir ve bütçenizi aşmadan internet erişimi sağlar.
    • Kolay Kurulum: Taşınabilir internet cihazları genellikle kullanımı kolaydır ve karmaşık kurulum gerektirmez.

Taahhütsüz Taşınabilir İnternet Kullanım Alanları:

• Kısa Süreli İhtiyaçlar: Tatil veya iş gezileri gibi kısa süreli internet erişimi ihtiyaçları için mükemmeldir.
    • Geçici Konaklama: Otel veya kısa süreli kiralama gibi geçici konaklama yerlerinde internet bağlantısı sağlar.
    • Acil Durumlar: Elektrik kesintileri veya evden çalışma zorunluluğu gibi acil durumlarda yedek internet kaynağı olarak kullanılabilir.

1 Aylık Taahhütsüz Taşınabilir İnternet Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Kapsam ve Hız: İnternet erişiminin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağını kontrol edin.
    • Veri Sınırlaması: Veri kullanımınızın aylık sınırlamalarını inceleyin.
    • Cihaz Uyumluluğu: Cihazınızın taşınabilir internet cihazıyla uyumlu olup olmadığını doğrulayın.
    • Sözleşme Şartları: Sözleşme şartlarını dikkatlice okuyun ve herhangi bir gizli ücret veya erken iptal cezaları olup olmadığını anlayın.

1 aylık taahhütsüz taşınabilir internet, ihtiyaçlarınıza göre esnek ve uygun maliyetli bir internet erişimi çözümüdür. İster kısa süreli bir ihtiyaç ister acil bir durum için olsun, bu seçenek size internet bağlantısı için gereken özgürlüğü ve kolaylığı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • faturasız hat alıp paket yaparsın kotalı 8 GB 27 tl TURK TELEKOM
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Hocam o 1 saate biter evde
  • Sosyal medya takılıyorsan eğer mobil operaörlerin kotadan yemeyen tarifeleri var.
    Mesela : gibi.
    Bende aynı sorunla karşılaştım geçen ay ve Bimcell 10 GB ₺39 paketini alıp üstüne 8-9 defa 11 GB ₺34 olan paketinden satın aldım ancak yetti.Birde VDF Gani XL tarifesi vardı 30 GB/3000 dk. onuda bitirdim ;) Ben zaten Türkiye'deyim bu arada.
    Altyapı yoksa fazla da bir seçenek yok.
    Türkiye'ye hoşgeldin.
    Senin Almanya'daki mobil hattının buradakilerle anlaşması yok mu peki?

• ensarcicek16 E kullanıcısına yanıt
    turkiye de yok taahhüt'süz sınırsız internet mobilde
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Evde herkesin bağlanabileceği bir şey istiyorum reis 5-10 kişi bağlanacak
    Evet bunu gördüm ama alt yapı yok
    yapacak bir şey yok turkiye de inernet ihtiyaçtan saymıyorlar
    Wifi hotspotu olan orta karar bir telefon getir gelirken yanında, kartı o cihaza takarsın, 8-10 kişiye kadar bağlanıyor diye biliyorum.

EDiT: Tabi bu arada dediğin adreste LTE/HSPA+ Sinyali düzgün çalışıyor diye farzediyorum. ;) Orası ayrı muaamma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 16 Temmuz 2019; 14:18:17 >
  • Hemen dibimizde baz istasyonu var LTE falan sıkıntı değil full çekiyor
    Çok pahalıya kaçıyor
  • sabit altyapı olsa bile turkey 10 yıl geri de

• Bunun gibi firmalardan pocket wifi alabilirsin bazılarında sınır var belirli kullanımdan sonra hız düşüyor köy gibi bir yer diyorsun acaba gittiğin yerde çekecek mi öyle bir durum da var

https://www.rentnconnect.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.