Herkese merhaba arkadaşlar. 3 gün önce Gaming.gen.tr'den bu sistemi sipariş verdim ve bugün geldi. Gerekli tüm güncellemeleri yaptım. Oyunları kurdum ve oynamaya başladım. Birkaç saat sonra sistem hata verip kapandı. Tekrar açtım bilgisayarı yine hata verdi. Verilebilecek tüm hataları verdi sanırım. Başlıca;
- System_service_exception
- memory_management
- Critical_process_died
- IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
sorun neyden kaynaklıyordur ve ne yapmalıyım? https://www.gaming.gen.tr/urun/3391...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Millenicom servis sağlayıcılı internetimde football manager 2023 çevrimiçi oyunlarına katılamıyorum. İnternet bağlantımı değiştirdiğim zaman kendi cep telefonu internetimi kullandığım zaman bağlantı sağlanıyor, diğer türlü internet erişimim olmasına rağmen sunucu bağlantısı sağlanamıyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
FMRTE 22 KODU ARIYORUM
Arkadaşlar elinde FMRTE 22 kodu olan var mı? Veya ortak olacak birisi var mı?
Arkadaşlar merhaba, aktif olarak SteelSeries Arctis 5 kullanıcısıyım ama kablosuz bir kulaklığa geçmek istediğim için Corsair Virtuoso modelini aldım. Ancak ses kalitesi çok aşağılarda SS Arctis 5 bile bundan iyi ve Corsair de dip ses sorunu var. Resim de gördüğünüz gibi SS Arctis 5'te kulaklıklar (Arctis 5 Game) Corsair de ise kulaklık işitme bölümü yazıyor. SS Arctis 5'te de kulaklık işitme bölümü kısmı gözüküyordu önceden ona geçiş yaptığımda ses bariz kötüleşiyordu. Öncelikle ben şu kulaklık işitme bölümünden nasıl kurtulabilirim? Ve problem bundan kaynaklı mıdır?
Bugün gün boyu internetim kesikti ve internetim hala yok. Bölgemde çalışma olduğu söylendi. İlk olarak 12.57 de çalışmanın biteceği ve internetimin geleceği söylendi. Saat 12.57 yi geçti ama internet gelmedi. Bu sefer 19.01 de gelecek dediler. Yine gelmedi. Şimdi de 23.06 diyorlar ve ben yine gelmeyeceğini biliyorum.
|
1280x1024 Monitörüm 1024x768'den Yukarı Çıkmıyor
|
|
RTX 2060 İçin Monitör Tavsiyesi
|
MSI EKRAN KARTINI ABD’YE GARANTİYE GÖNDERMEK
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 17.668 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware