Şimdi Ara

MSI EKRAN KARTINI ABD’YE GARANTİYE GÖNDERMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi Ventus XS OC 2060 Ekran kartımda coil whine problemi var Amerika’ya garantiye göndericem. Ne yapmam gerekiyor. Hangi adımları izlemeliyim. Msi’n dediğine göre Ups veya FedEx ile gitmesi gerekiyormuş. İzlemem gereken adımlar nelerdir. Yardımcı olursanız sevinirim. Tecrübesi olan arkadaşlarda yazarsa onlardan da bilgi almak isterim.

• msi destek 'e mail atın yada siteden yardım talebi oluşturun.

Msı da Yapmadım ama büyük ihtimal böyledir, sandisk usb bellek gönderdim bu şekilde polonyaya.

ups aradım geldi aldı evimden , götürdü.

ama tabi ilk önce msi mail yada siteden destek kısmından iletişime geçmeniz gerekiyor.

fatura fotoğrafı, sorunu anlatın. ürün görseli de isteyeceklerdir.

onlaylandıktan sonra size ups kargo çıktı veriyor. O ups çıktısı ile kargo no oluşmuş olduğu için gönderim sağlayabilirsiniz.
  • register.msi.com
    Üye ve Ürün Kayıt Merkezi
    https://register.msi.com/home/login

Bu siteden destek kaydı oluşturabilirsiniz. Buradan destek kaydı oluşturduktan sonra size yönergeler için bir bilgilendirme mesajı gelecektir. Yeni gümrük ve vergi düzenlemelerinden sonra RMA ile değişim yapılan ya da tamiri yapılıp gelen ürünlerden vergi alınıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 10 Ekim 2019; 20:55:55 >

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Oluşturdum ve onaylandı RMA no çıktı fakat kargoya veremiyorum inanılmaz pahalı FedEx 900₺ dedi UPS 1200₺ dedi. Ayrıca FedEx 1kg nin üzerinde elektronik eşya gönderemiyoruz dedi. Ancak ticari olur dediler.
  • ensarcicek16 E kullanıcısına yanıt
    PTT'ye bir sormanızı tavsiye ederim. Çok daha uygun fiyatlarla götürüyorlar. Forumdan da PTT ile gönderim yapanlar vardı.
    “UPS / FedEx gibi kuryeleri takip ve sigorta ile kullanmanız şiddetle tavsiye edilir.” Msi bunu yazmış.
    1000 TL verdikten sonra kargoya bence bir anlamı kalmıyor. RMA ile yeni gelen ürüne vergi çıkıp çıkmayacağı da net değilken.
    Bu forumda FedEx ile 160₺ ye gönderen bi arkadaş var. Ama tabi sanırım o 2014 :) Ve zaten Msi yardımcı olmazsa kargo konusunda asla göndermem. Böyle kullanırım kartı.
  • Turpex var DHL ile ortaklaşa çalışan ptt nin hızlı kargo hali gibi. Onu bir sorun 300-350 lira falandı ama son zamla 500 lirayı geçer kargo tutarı büyük ihtimalle.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    En mantıklı seçim bu coil whine sesine katlanmak heralde. Bir daha yurt dışından bu tarz ürün almak mı aman aman benden uzak dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensarcicek16

En mantıklı seçim bu coil whine sesine katlanmak heralde. Bir daha yurt dışından bu tarz ürün almak mı aman aman benden uzak dursun.
    Amazon UK veya DE hariç alışveriş yapılmaz diyorum yurtdışında. UK 1 yıl DE 2 yıl garanti veriyor her türlü konuda ve kargo vs konusunda da yardımcı oluyorlar.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Aynen bu Amazon.com başa bela 1 ay sonra ilgilenmiyorlar. Aslında msi’n bu Kargo konusunda anlaşması falan olması lazım. Müşterisine yardımcı olmalı. Ben o kadar para verip aldım garantisi var 3 yıl ama değerlendiremiyorum çok saçma.
  • Ekran kartı yükte olmadığı halde coil sesi geliyorsa, hangi bobinden ses geldiğini tespit edip, onu titreşmeyecek şekilde sabitlemeye çalışabilirsin. Olmazsa bobini muadiliyle değiştirmen gerekir.
    Ancak bu ses bobinlerden birinden gelmiyorsa, yine çözümü var ama o zaman işin zor.
  • Keşke amazon.de tercih etseydin. Newegg ve .com uğraştırır kargo parası filan hep risk.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Ses yükte geliyor
  • Sorun değil o zaman. Bobin sesi işte. Oyuna girince ses geliyor ve fps değiştikçede ses değişiyor dimi ?

Ayrıca kasayı kapalı kullanmıyorsunuz sanırım ben kapalı kullanıyorum ve benim ekran kartımdada var ama inanın kulaklık takılı olmadığında bile duymuyorum anca üst taraftan ızgaralı yerden kulağımı yaklaştırınca duyuyorum. Ki kulaklık kullanan birisiyim zaten hiç bişey duymuyorum
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Evet fps değişince ses değişiyor.Bende aynı şekilde kulaklık kullanınca hiçbişey duymuyorum ama ses olmamasını tercih ederim tabiki.
    Yükte değil de sadece sayfada scroll yaptığınızda da gelebilir. Denenebilecekler bunlar hocam, bobin değil de chipset ses yapıyorsa lehimde küçük bir sıkıntı olabilir. Biraz gıcık bir durum bu vızıdama olayı.
  • Coil whine sorun değil. Bende sorun sanıyordum ancak değilmiş. Amazondan aldığım ilk ekran kartı 2 gün sonra cw çıkardı. Ama yaz ayı olduğu için sol tarafı açık kullanıyordum bu sorunmu değilmi derken diye araştırırken amazon değişim başlattı direk. Gelen 2. Karttada coil whine 2-3 gün sonra çıktı ama ilk gelene göre sesi daha azdı. 2. Kart geldiğinde zaten bunun sorun olmadığını öğrenince sağınıda solunuda kapatıp yoluma devam ettim 2.5 aydır coil whinelı bi şekilde kullanıyorum her türlü overclock ve stress testi yaptım kart sapasağlam hala

Kafaya takmayın kulaklığınızı takıp oynamaya devam edin.

Artık eskisi gibi kalite standart kontrolleri olmadığı için bu ekran kartlarında, daha az insan daha çok robotik üretim olduğu için standartlaşmış bi şekilde üretiyolar. Bende coil whine için konu açmıştım forumdaki herkes bana "artık coil whinesız ekran kartı yok gibi bişey kullanmaya devam edin boşuna kargo parası vermeyin" dediler

• CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Scrollda hiç dikkatimi çekmedi hocam. Hangi durum daha sıkıntılıdır chipset mi bobin mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.