Şimdi Ara

internete bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chromeda dolasirken birden internet gitti. Tekrar baglanmaya calistim, ag guvenlik anahtari girin yaziyor ve altinda da "son baglanti kurmanizdan bu yana bazi bilgiler degisti. Baglantiyi tamamlayabilmemiz icin ek bilgiler gerekiyor." yaziyor. Ag guvenlik anahtarini komut istemi kismindan buldum ama kabul etmiyor. Telefondan girebiliyorum ama pcden giremiyorum. Ne yapacagim? (Bu arada windows 10 kullaniyorum ve bilgisayarlarla pek aram yok, cozum yollarini ayrintili aciklarsaniz sevinirim .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternete Bağlanamadığınızda Yapmanız Gerekenler

İnternete bağlantı kuramadığınızda, bu durum son derece sinir bozucu olabilir. İşte sorunu gidermek için atabileceğiniz bazı adımlar:

• Modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatın: Bu genellikle bağlantı sorunlarını gidermenin en kolay yoludur. İnternet üzerinden gelen gücü kapatın ve bir dakika kadar bekleyin. Ardından tekrar açın ve birkaç dakika bağlantının kurulmasını bekleyin.

• Ethernet kablosunu kontrol edin: İnternet bağlantınız için bir Ethernet kablosu kullanıyorsanız, kabloda herhangi bir hasar veya gevşeklik olmadığından emin olun. Gerekirse, kabloyu değiştirin.

• Kablosuz bağlantınızı kontrol edin: Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, yönlendiricinizin kapsama alanı içinde olduğunuzdan ve diğer cihazlardan kaynaklanan parazit olmadığından emin olun. Ayrıca, ağ adınızın ve parolanızın doğru olduğundan emin olun.

• Ağ ayarlarınızı kontrol edin: Son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişmiş olabilir. Ağ ayarlarınızı kontrol edin ve gerekirse güncelleyin.

• Ağ bağdaştırıcınızı kontrol edin: Son bağlantı kurmanızdan bu yana ağ bağdaştırıcınızda bazı ayarlar değişmiş olabilir. Ağ bağdaştırıcınızı kontrol edin ve ayarların doğru olduğundan emin olun.

• İnternet servis sağlayıcınızla iletişime geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, internet servis sağlayıcınızla iletişime geçin. Sunucularında veya ağlarında bir sorun olabilir.

Bu adımların sorununuzu çözmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Eğer hala bağlantı sorunları yaşıyorsanız, lütfen teknik destek için internet servis sağlayıcınızla iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardim edebilicek bi allahin kulu yok mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi şifresi onu gir hatırla v.s yazan yeri işaretle... winzortça karmaşık bir dil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.