Şimdi Ara

Pttcell İnternete Bağlanamama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Vodafone hattımı numara değiştirmeden Pttcell'e taşıdım.İphone 4 kullanıcısıyım.Hücresel veri ve 3G açık.Fakat internete girmiyor.Şu hatayı veriyor "Hücresel veri ağı etkinleştirilemedi" "Hücresel veri servisine abone değilsiniz" hatasını alıyorum.Nasıl çözebilirim bu durumu?Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PTTCell İnternet Bağlantı Sorunları ve Çözümleri

PTTCell kullanıcıları olarak internet bağlantısı sorunlarıyla karşılaşabilirsin. Bu sorunların çeşitli nedenleri olabilir ve çözümleri de değişkenlik gösterebilir. İnternet bağlantısı sorununu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• PTTCell İnternet Ayarlarını Kontrol Et: İnternet ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin ol. Gerekli ayarları SMS ile almak için "AYAR" yazıp 5555'e gönderebilirsin.
    • PTTCell İnternet Çekmiyor mu?: İnternet bağlantın yoksa, bulunduğun bölgede kapsama sorunu olup olmadığını kontrol et. Kapsama sorunu yoksa cihazının ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.
    • PTTCell APN Ayarlarını Güncelle: İnternet bağlantısı sorunlarının nedeni hatalı APN ayarları olabilir. Doğru APN ayarlarını kontrol etmek için kullandığın cihazın ayarlarına git.
    • PTTCell İnternet Sorunu Sebebi Nedir?: İnternet bağlantısı sorunlarının nedenini belirlemek için birkaç yöntem kullanabilirsin. Cihazını yeniden başlatmayı veya başka bir SIM kartla denemeyi deneyebilirsin.

Bu adımları izleyerek PTTCell internet bağlantı sorunlarını giderebilirsin. Sorunun devam etmesi halinde müşteri hizmetlerine ulaşmaktan çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3G yazıp 1788’e SMS gönder...
  • Hatalı kısa kod gönderdiniz diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaaddinkutlu

Herkese merhaba.Vodafone hattımı numara değiştirmeden Pttcell'e taşıdım.İphone 4 kullanıcısıyım.Hücresel veri ve 3G açık.Fakat internete girmiyor.Şu hatayı veriyor "Hücresel veri ağı etkinleştirilemedi" "Hücresel veri servisine abone değilsiniz" hatasını alıyorum.Nasıl çözebilirim bu durumu?Şimdiden teşekkürler.

4446788 müşteri hizmetlerini arayin GPRS servisini actirin,sorun çözülecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler sağolasın
  • Hattini baska tlf a tak. Sonra. İphone a tak. Ayar gelir zaten. Apn: internet olacak. Zaten yazar orada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online islemlerden de gprs/internet erisimini acabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu internete bağlanma?
    7 yıl önce açıldı
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar sorun çözüldü
  • Dün Lenova A7000 Telefon aldım, ilk akıllı tefonum. Bende PTTCELL kullanıyorum. Bizdede açılmadı internet. Yukarıda ki önerileri uygulayayım. Yazanlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.