Şimdi Ara

Aydın Nazilli öğretmen için uygun bir şehir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
12.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar dostlarım aydın nazilli bir öğretmen için yaşanacak bir yer mi ? Yakın bir koyde öğretmenlik yapıp nazilli de oturmayi düşünüyorum. Halkı evleri ev fiyatları ekonomik durumu nasıldır ? Bilen gören duyan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Fikirleriniz benim için çok değerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aydın Nazilli Öğretmenler için Uygun Bir Şehir mi?

Aydın'ın bir ilçesi olan Nazilli, eğitimciler için yaşanabilir bir şehirdir. Özellikle ilçedeki öğretmen okulları ve eğitim kurumları sayesinde öğretmenlere yönelik çeşitli imkanlar sunmaktadır.

Nazilli, sakin ve huzurlu bir yaşam tarzı arayanlar için uygun bir seçimdir. Şehir, yeşil alanları ve parklarıyla ferah bir ortam sunar. Ayrıca son yıllarda yapılan yatırımlarla eğitim altyapısı güçlendirilmiştir.

Nazilli'de yaşam maliyetleri, büyük şehirlere kıyasla daha uygundur. Konut fiyatları ve kira bedelleri, öğretmenlerin bütçesine göredir. İlçede sosyal aktiviteler için çeşitli seçenekler bulunur ve ulaşım imkanları da gelişmiştir.

Nazilli'de sahilyolu bulunmamakla birlikte, ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunan Kuşadası ilçesinde denize girebilirsiniz. Kuşadası'na ulaşım, özel araç veya toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla sağlanmaktadır.

Eğer öğretmenlik mesleğini icra etmek ve sakin bir yaşam sürmek istiyorsanız, Aydın Nazilli sizin için uygun bir tercih olabilir. Şehir, eğitimcilere hem mesleki hem de sosyal açıdan fırsatlar sunmaktadır.

Nazilli ile İlgili Diğer Bilgiler:

• Nazilli, Aydın ilinin en kalabalık ikinci ilçesidir.
    • İlçe, tarım ve sanayi sektörlerinde önemli bir merkezdir.
    • Nazilli'de iki öğretmen okulu ve bir üniversite bulunmaktadır.
    • Şehir, tarihi ve kültürel mirasıyla da dikkat çekmektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisi olan arkadaşlar az da olsa fikirlerini paylaşırsa en azından benim kafamda da fikir oluştururlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

Bilgisi olan arkadaşlar az da olsa fikirlerini paylaşırsa en azından benim kafamda da fikir oluştururlar
    Benim annem aydın çineli. Nazilli yi gezdim bence yaşanacak bir yer. Aslında köylerde de yaşanır ama tek eksisi akrep vs çok çıkıyor köy evlerinde okadar şehir merkezlerinde böyle birşey yok. Aydın herzaman sıcaktır kışı bile sıcak sayılır istanbula göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Benim annem aydın çineli. Nazilli yi gezdim bence yaşanacak bir yer. Aslında köylerde de yaşanır ama tek eksisi akrep vs çok çıkıyor köy evlerinde okadar şehir merkezlerinde böyle birşey yok. Aydın herzaman sıcaktır kışı bile sıcak sayılır istanbula göre.

Alıntıları Göster
    Hocam akrep demeyin bizim evde de çıkar bu mesajı yazarken bile huylandım. Peki merkezde olmaz değil mi hiç apartmanlarda filan ? (Alerjim de var ). Peki hayat şartları nasıldır pahalı mı ? İnsanlarını az çok bilirsiniz dışarıdan gelen insanlara karşı tutumları filan sıcak kanlılar mı ?

• quote:

Hocam akrep demeyin bizim evde de çıkar bu mesajı yazarken bile huylandım. Peki merkezde olmaz değil mi hiç apartmanlarda filan ? (Alerjim de var ). Peki hayat şartları nasıldır pahalı mı ? İnsanlarını az çok bilirsiniz dışarıdan gelen insanlara karşı tutumları filan sıcak kanlılar mı ?

Hocam genelde akşamları içki içerler sahilde. İnsanlar iyidir hatta bayağı iyidir bana göre. Şehir merkezi vs oralarda olmaz elbette. Düzgün bir evde kalacaksanız bir sorun olmaz arabanızda varsa rahatca köyden şehre inersiniz evinize. Kimsenin kimseye laf ettiğini görmedim şuana kadar.
  • quote:

Nazilli iyidir,güzeldir. Pidesi harikadır. Ucuz bir ilçedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guthrath

Nazilli iyidir,güzeldir. Pidesi harikadır. Ucuz bir ilçedir.

Alıntıları Göster
    Sizin bu olumlu cevaplarınız fikrimi netleştirdi sayılır hocam :) Bayadır istediğim bir yer genelde bende övgü ile bahsedildiğini duydum. Teşekkür ederim ilgi alakanız için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uşak nasıl bir şehir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizin bu olumlu cevaplarınız fikrimi netleştirdi sayılır hocam :) Bayadır istediğim bir yer genelde bende övgü ile bahsedildiğini duydum. Teşekkür ederim ilgi alakanız için :)
    İnşallah hocam gidebilirsem hiç kötü bahseden duymadım umarım benimde karşıma öyle iyi çıkar :)
  • quote:

Önemli değil hocalik kariyerinizde başarılar. Aydın ucuz bir şehir tek derdiniz sıcaklar olacak eve klima taktırırsınız artık zorunlu. Gittiğim evlerde olmayanı görmedim Birde pidesini ve sahilde rakı balık tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Önemli değil hocalik kariyerinizde başarılar. Aydın ucuz bir şehir tek derdiniz sıcaklar olacak eve klima taktırırsınız artık zorunlu. Gittiğim evlerde olmayanı görmedim Birde pidesini ve sahilde rakı balık tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim hocam ilk aklımdakiler onlar zaten pidesini çok merak ediyorum :) Sıcak olmasi daha iyi hocam Gerçekten çok teşekkür ederim fikirlerinizi benimle paylaştığınız için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Çok teşekkür ederim hocam ilk aklımdakiler onlar zaten pidesini çok merak ediyorum :) Sıcak olmasi daha iyi hocam Gerçekten çok teşekkür ederim fikirlerinizi benimle paylaştığınız için

Alıntıları Göster
    Aydınlıyım.Nazilliyi pek bilmesem de Aydın insanı iyidir bir sıkıntın olmaz.Ev fiyatlarını bilmiyorum fakat ucuz bir şehir aydın :)

• Hocam sahilden bahsedenler olmuş, ancak nazillinin denize kıyısı yok
    Denizden 90 km~ kadar içerde olsa da dağların denize dik uzanması nedeniyle :-) nem oranı oldukça yüksektir, yani kışın pek üşümezsiniz dışarda. Kar çok ender yağar. Has ege insanı iyidir, göçmenler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim (aydın merkezde sonradan yerleşmiş çok fazla göçmen vardır T.C vatandaşı olarak yani.
    Çok az sayıda Alevi vardır ama sormazsanız bilemezsiniz, insanlar birbiriyle o kadar kaynaşmıştır.ayrıca, motoru kaza bela korkusu olmadan sürebileceğiniz ender yerlerdendir. Nüfusu (şehir merkezi) 130,000 kadardır

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneman9100

Hocam sahilden bahsedenler olmuş, ancak nazillinin denize kıyısı yok
    Denizden 90 km~ kadar içerde olsa da dağların denize dik uzanması nedeniyle :-) nem oranı oldukça yüksektir, yani kışın pek üşümezsiniz dışarda. Kar çok ender yağar. Has ege insanı iyidir, göçmenler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim (aydın merkezde sonradan yerleşmiş çok fazla göçmen vardır T.C vatandaşı olarak yani.
    Çok az sayıda Alevi vardır ama sormazsanız bilemezsiniz, insanlar birbiriyle o kadar kaynaşmıştır.ayrıca, motoru kaza bela korkusu olmadan sürebileceğiniz ender yerlerdendir. Nüfusu (şehir merkezi) 130,000 kadardır

Hocam nazilli için demedimki bende çineli sayılırım ona bakarsan. Ama araba ile aylayıp sahilde balık rakı keyfi kadar güzel birşey yok aydında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aydin merkezde oturuyorum çok sicak ama güzel yerdir yani sessiz sakin birine nulasmassan hayat sartlari zor değil 350-400 TL güzel kiralik evler bulabilirsiniz bilirsiniz ki ege bölgesi fazla yağmur ve sicaklik aldiginden verimlidir herşey boldur yani çok ucuzdur silinti olmaz otur kafani dinle..

• quote:

Orijinalden alıntı: zbrobljen

quote:

Aydin merkezde oturuyorum çok sicak ama güzel yerdir yani sessiz sakin birine nulasmassan hayat sartlari zor değil 350-400 TL güzel kiralik evler bulabilirsiniz bilirsiniz ki ege bölgesi fazla yağmur ve sicaklik aldiginden verimlidir herşey boldur yani çok ucuzdur silinti olmaz otur kafani dinle..

Alıntıları Göster
    Bence güzel bir yer.Nazillide şehir havası var.Bir çok ilçe kasabaya benzer nazilli şehire.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bence güzel bir yer.Nazillide şehir havası var.Bir çok ilçe kasabaya benzer nazilli şehire.

Alıntıları Göster
    Benim için de en büyük avantajı bu hocam yakın köylerinden doğu görevi sayılan yerler var. Nazilli de oturup yakın köylerine geliş gidiş yapmak
  • quote:

Benim için de en büyük avantajı bu hocam yakın köylerinden doğu görevi sayılan yerler var. Nazilli de oturup yakın köylerine geliş gidiş yapmak
    Sahil kenarı olmadığını araştırırken görmüştüm ama yakın olması çok büyük bir avantaj bir de nüfusu bir çok ilimize yakın olması da aradığını aydına gitmeden bulabileceğimi her isteğimi nazilli içinde halledebileceğimi gösteriyor. Hem yakın köyü doğu bölgesi hem de kendisi şehir gibi olan nazilli hayalimde ki yer yakın zamanda ordayım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xecutioner_QQ -- 24 Ağustos 2014; 11:25:53 >
  • quote:

Sahil kenarı olmadığını araştırırken görmüştüm ama yakın olması çok büyük bir avantaj bir de nüfusu bir çok ilimize yakın olması da aradığını aydına gitmeden bulabileceğimi her isteğimi nazilli içinde halledebileceğimi gösteriyor. Hem yakın köyü doğu bölgesi hem de kendisi şehir gibi olan nazilli hayalimde ki yer yakın zamanda ordayım inşallah
    Hocam uygun olması da önemliydi benim için yani bekarım öğretmen parasıyla çoğunu kiraya ver filan zorlardı beni. Çoğu şeyin yetiştirilmesi de en büyük avantajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xecutioner_QQ -- 24 Ağustos 2014; 11:26:48 >

• quote:

Hocam uygun olması da önemliydi benim için yani bekarım öğretmen parasıyla çoğunu kiraya ver filan zorlardı beni. Çoğu şeyin yetiştirilmesi de en büyük avantajı
    Aydın yavaş yavaş işgal edilmeye başlanmış halkı biraz pasif olduğundan üniversitesi de terörist barınağı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Aydın yavaş yavaş işgal edilmeye başlanmış halkı biraz pasif olduğundan üniversitesi de terörist barınağı olmuştur.

Alıntıları Göster
    Bu söyledikleriniz nazilli için de geçerli mi ? Yani terör olayları filan oluyor mu ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.