Şimdi Ara

Okumak için Bursa mı Eskişehir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak ayında bu 2 şehirden birisine yatay geçiş yapacağım, şuan Balıkesir de yaşıyorum yakınlık olarak ailem bursayı istiyor ama eskişehir bana daha derli toplu geldiği için hem de küçük bir yer olduğu için içim daha fazla ısındı eskişehire, karasız kaldım bi size sormak istedim her 2 şehri de görmüş kişiler yazabilir mi ?

• Bursa'ya birkaç kere gittim. Beğenmedim. Kalabalık gibi.

Eskişehir Bursa'dan soğuk. Ulaşım daha kolay.
  • Hiç düşünme Eskişehir.
  • Sorman bile yanlış, kesinlikle Eskişehir. Bursa'da okumaktan memnun bir kişi bile görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursali olarak soyleyim uludag kampusu çöp cok eski bir kampus metro kalabalik.Eskisehiri tavsiye ederim ancak tabi ki de bursada okuyan cok ogrenci var gorukle tarafinda kaliyorlar genelde.

• Eskişehirde herkes öğrenci yallah eskişehire kızlarla film izlersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskişehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mi Bursa mı?
    14 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bursa şu anda küçük halep olmuş durumda kesinlikle tavsiye etmem eskişehir olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da yaşıyorum. Uludag'in kampüsü şehir merkezine baya uzak konumda. Merkeze gitmek için 40 dakika metro kullanmak gerekiyor. Onun haricinde çok bakımsız , binalar eski. Takılabileceğin Görükle var okula yakın 10 dakika mesafede. Bende seneye tercihimi Eskişehir'den yana kullanacağım. Bursa'ya göre çok ucuz ve küçük olduğu için bir çok yere yürüyerek gidebiliyorsun. Tam bir öğrenci şehri. Bursa'yı düşünme bile derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun olmadan alanında çalışıp iş deneyimim olsun diyorsan Bursa'yı seç.Eskişehirde tecrübe kazanmak ve çevre edinmek imkansız.

• Burskişehir

Şaka şaka Eskişehir tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 19 Ocak 2019; 2:6:31 >
  • Bende Balıkesir'den Eskişehire gidiyorum. Anadolu ise direk Eskişehir derim. Uludağ'da okuyup bazı sebeplerden memnun olmayan arkadaşlarım var. Aynı şekilde Bursa biraz büyük ve hoşuma gitmiyor bu sebeple. Eskişehirde ise tramvay hattı ile neredeyse her yere gidebiliyorsunuz çoğu yer aynı şekilde yürüme mesafesinde. Öğrenci nüfusu da çoğunlukta. Tercihleri de 1-2-3 Eskişehir 4-5 Bursa şeklinde yapmıştım ben memnunum diyebilirim.
  • Aklın varsa bursaya gitmezsin.hayatımda boyle pislik saçma sapan insanların yaşadığı bir yer gormedim.Zaten adım başı suriyeli oldu.
  • Sizin bu suriyeli meselesi bursa-görüklede(üni çevresi) pek yok gibi yani gittiğimde hiç öyle suriyeli falan rastlamamıştım

• Eskişehir'e giderdim yerinde olsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flaquan

Sizin bu suriyeli meselesi bursa-görüklede(üni çevresi) pek yok gibi yani gittiğimde hiç öyle suriyeli falan rastlamamıştım
    görükle tarafında suriyeli pek yok ,suriyeliler genelde merkeze yakın yerlerde var ,bina eski bursada ulaşım kolay ama görükle merkeze uzak ve toplu taşımalar kalabalık
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    Eskişehir kesinlikle çok daha iyi. Soğuğun çaresi var. Kalabalığın yok.
  • Kalabalıktan haz etmeyen gün yüzü görmemiş asosyal sivilceli ergenler kaplamış konuyu. Biri bunlara dünya nüfusunun 7milyar olduğunu söylesin. Bu dünyada sadece sen ve bilgisayarın yok biraz insan içine çık sosyalleş. Bursa'nın tek eksisi Üniversitenin şehir merkezine 40dakika kadar uzaklıkta olması kaldı ki Üniversite okuyan öğrencinin şehir içinde pek bir işi olmuyor açıkçası. Görükle tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yok neymiş kalabalıkmışta bilmem neymiş, sanki her şehirde 3-5 kişi yaşıyor.
  • Kankam Eskişehirde okuyor,biraz da tip var çocukta her gece kızlarla valla çok özeniorm
  • Eskişehiri hep eleştirirdim ki 1 hafta kalana kadar. İzmirde okuyorum istanbulluyum normalde es es küçük diyorlar ama her şeyiyle yetiyor izmir büyükşehir mesela ama bornova dışına çıkmıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.