Şimdi Ara

Eskişehir mi okumak için daha mantıklı yoksa Ankara mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar biz 3 kişi olarak ya Ankara'ya ya da Eskişehir'e gitmeyi düşünüyoruz Ankara'nın büyüklüğü bizi biraz korkuttu açıkçası üniversiteler biraz merkeze uzak ben kendim Aybü meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığı okumak istiyorum fakat merkeze 40 km uzaklıkta merkeze yakın Meslek Yüksek Okulu yok maalesef sizce 3 kişi hem şehir olarak hem geçim olarak hangi şehir daha güzel ve mantıklı öneriniz nedir aylık harcamanız ne kadar Eskişehir'de veya Ankara'da okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

• Eskişehir'in eski ucuzluğu kalmadı,kiralar çok arttı, Ankara'da da kiralar arttı ama dar gelirliye uygun şehir merkezine uzak yerlerde Eskişehir'e nazaran çok daha ucuz evler bulabilirsin. Ankara'da son 2 yıldır fazla göç aldı özellikle deprem göçü Ankara'da trafik sorununu artırdı,sabah trafiğinde koca 5 şeritli yollar tıkanıyor.Sabahları ve akşamları toplam 3 saati yolda geçirme olasılığın çok yüksek. Eskişehir de bu kadar trafik yok. Yeme içme eğlenme ve gezme yönünden Ankara Eskişehirden çok daha önde, Ankara'da ki eğlence mekanları Eskişehir'e kıyasla öğrenciden çok durumu iyi olan kesime hitap ediyor, ayrıca Ankara'da araban olmazsa bunalırsn. Eskişehir eskiden öğrenci sehriydi şuan ki durumu öğrenci şehri demeye uzak. Ama vakit nakittir demiş atalarımız. Ben olsam Eskişehir'i tercih ederim, trafik konusu günümüzde büyük bir sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.