Eskişehir mi okumak için daha mantıklı yoksa Ankara mı
Arkadaşlar selamlar biz 3 kişi olarak ya Ankara'ya ya da Eskişehir'e gitmeyi düşünüyoruz Ankara'nın büyüklüğü bizi biraz korkuttu açıkçası üniversiteler biraz merkeze uzak ben kendim Aybü meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığı okumak istiyorum fakat merkeze 40 km uzaklıkta merkeze yakın Meslek Yüksek Okulu yok maalesef sizce 3 kişi hem şehir olarak hem geçim olarak hangi şehir daha güzel ve mantıklı öneriniz nedir aylık harcamanız ne kadar Eskişehir'de veya Ankara'da okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Throttle Stop Ayarları Sıfırlama
yaptığım ayarları sıfırlayamıyorum nasıl yapacağım uygulamayı silince düzelir mi denemek için indirdim ama ayarları sıfırlayamıyorum
Lenovo Loq Beklenmedik FPS Değerleri
İyi günler dostlar cihazı alalı daha 1 hafta oldu fakat fps değerleri beklediğim gibi değil. Örneğin:testte gta 5 te her şey yüksek ayarlarda 80-100 arası alırken ben 50-60 arası alıyorum cs2de 150-170 alırken ben 110-70 arası alıyorum Metro last light reduxta 2050ti bile 70 fps alırken ben 4050yle(4050 6gb 96bit 105 w) 40-50 arası fps alıyorum acaba açmadığım kapalı tuttuğum bir ayar falan mı var yoksa 8gb ram olmasından kaynaklı mı bu durum çünkü testteki bilgisayarlardan tek farkı bende 8 gb testtekilerde 16gb ram olması acaba ben mi 4050yi çok büyüttüm gözümde biraz hevesim kırıldı açıkçası yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar
Link açılmıyorsa eğer donanım şu şekilde;
i5 12450hx
4050 6gb 105w
8gb ddr5 ram
512gb ssd
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 219 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşlemci