Şimdi Ara

Okumak için Bursa mı Eskişehir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuyacaksan bursa eğlenecekcen eses genclerin hic dusunmeden eskisehir demesini anliyorum eskisehir kulturu farklidir gormek lazim ama bursa yazdiklari kadar kotu degil milletin akli eğlencede o yuzden kotuluyorlar

Bursada oturuyorum eskisehirde okudum 2010 mezunuyum eskisehirde ortamlardan siyrilip okuyabilecek tek basina yasayan genclere aferim beni cok zorlandi para dayandirmasi da ayri bir dertti
    Ha bu arada ekisehirde kizlarin yaz kiş giydigi geleneksel kiyafet mini etektir boyu belden asagi 15 santimdir parasiz kalirsan mini etek al sat bimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 25 Ocak 2019; 5:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Okuyacaksan bursa eğlenecekcen eses genclerin hic dusunmeden eskisehir demesini anliyorum eskisehir kulturu farklidir gormek lazim ama bursa yazdiklari kadar kotu degil milletin akli eğlencede o yuzden kotuluyorlar

Bursada oturuyorum eskisehirde okudum 2010 mezunuyum eskisehirde ortamlardan siyrilip okuyabilecek tek basina yasayan genclere aferim beni cok zorlandi para dayandirmasi da ayri bir dertti
    Ha bu arada ekisehirde kizlarin yaz kiş giydigi geleneksel kiyafet mini etektir boyu belden asagi 15 santimdir parasiz kalirsan mini etek al sat bimden
    Eskişehirliyim. Eskişehirde okudum. Her cumartesi çıkarım arabayla, evet önceden yaz kış mini şort falan oluyordu ama bu kış fazla göremedim. Olursada gece 12den sonra cluba gidenler falan giyiyor. Geçen kış daha iyiydi

• Bursada yaşıyorum, ben okumama bakarım doğayı severim kampa giderim falan diyorsan gel Bursaya ama ben olsam eskişehire giderim ki öğrenciyken sürekli ordaydım.
  • hocam sen boşa okuma bence ailene yazık.

• Uludağ'a gelme kardeşim. Adım bile atma.

• Eskisehır turkıyenın en guvenlı şehrıymış ve yobaz çomar sayısı az bence eskisehır.
  • Bursa'da yaşayıp Eskişehir de okumuş biri olarak bence kesinlikle Eskişehir

• Neden

• Flaquan kullanıcısına yanıt
    Akademik şartlar yerine odaklandığın şeyden. Boş boş okur sonra fakülte okudum ben çok para verin bana dersin sende. İnşallah demezsin ama

• İstanbul'da yasiyorum Eskisehir'de okuyorum ben,İstanbul'un kalabalikligindan,kesmekesliginden sonra Eskisehir cennet gibi geliyor heryer yurume mesafesinde ya da tek bir otobusle max. 30 dakikada ulasabiliyorsun.Lisede okula 1.5 saatte metrobus+otobus yaparak gidiyordum.Guvenlik acisindan da Eskisehir Bursadan öndedir diye tahmin ediyorum.Haftada 2-3 kere ev arkadasimla gece 3'te yuruyuse cikiyoruz sokaklarda kimse olmuyor,olsa da ogrenci oluyor,oyle it kopuk yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir

• Mühendislik okuyorsan (özellikle makine) uludağ veya btü. Diğerleri için Eskişehir.
  • Ben bu iki şehirden birisine yaray geçiş yapmasam ist üniversitesinde kalacaktım orada akademik şartlar daha iyi ama istanbulu hiç beğenmedim özellikle fatih ilçesini bu yüzden zaten bursa eskişehir diyorum tamam hocalar önemli ama biraz da okulun bulunduğu konum çevresi önemli yani sevmediğin bir yerde ne kadar verimli olabilirsin ki

• bursa pahalı
  • Sadece görükle mi çevre bölgelerde mi ?

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.