Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi ve Antalya öğrenciler için iyi bir seçenek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında Eskişehir gibi Antalya'da bir nevi öğrenci şehri bence. Yazın Turizm zirve yapsada eğitim dönemi yoğun olarak kış dönemi. Bu dönemde şehir çok daha rahat ve sakin bir ortam sunuyor. Yine bir İstanbul ve Ankara kadar pahalı değil. Bir de yaz okuluna kaldığınızı hayal etsenize. Dersten çıkıp kumsala gitmek?

Akdeniz Üniversitesinin son yayınlanan tanıtım videosunu paylaştık:

YouTube:
    Kampusistanyoutube
    Akdeniz Üniversitesi 2019 Tanıtımı - Kampusistan Life
    https://youtu.be/AP9-Yg6lOi8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Towns T kullanıcısına yanıt
    antalya > İstanbul fakat istanbul hukuk > akdeniz hukuk bundan dolayı istanbulu yazın.
  • arkada konuşan eleman yerine müzik ekleseniz sanki daha iyi olurmuş
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı fikirdeyim
  • Up

• dostum eğer sağlık alanında düşünüyorsan akdeniz kalite açısından iyi olacaktırö şehir olarak gerçekten çok güzel bir yer. İstediğim bölüm uysa ve liseyi orada okumamış olsam kesinlikle düşünürdüm. Deniz kum güneş otantik caddeler kolay ulaşım öğrenci dostu .. Sadece son yıllarda artan bir yabancı nüfus var o da her yerde zaten biliyorsun ki. Bence düşün

• queenlala kullanıcısına yanıt
    Mühendislik Fakültesi hakkında bilginiz var mı?
    Şehirde kiralar nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Kültür mahallesi var yürüme mesafesi 10dk olacak şekilde orası ünililerin mahallesi zaten. Eşyalı evler (geniş değil evler) yalan olmasın 800-1000 olan var tam emin olamadım.

• queenlala kullanıcısına yanıt
    Tek korkum sıcaklık valla sanki dayanamazmışım gibi geliyor

• İstanbul da yasayan biri olarak Antalya ya gittim hiç bir güç beni o sıcakta okutamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 10 Mayıs 2019; 13:15:0 >
  • Ben suan sehir disinda okuyorum keske ailemi dinleyip antalya yazsaydim. Diger sehirlere gidince anladim guzelligini kotu yanlarindan biri okulun baslarinda ve sonunda sicak oluyor alismamissan bunaltir onun disinda kisin yaz gibi geciyor zaten

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Balikesir bandirmadayim. Cok kez merkeze gittim ama antalya'nin ceyregi edemez. Ulasim gezilecek yer plaji vs. acisindan. Sadece ayvalik guzel biryer yazin guzel serin oluyor paran varsa gidip yazin tatil yapilabilecek yer. Sehir disinda yasamanin bana gore tek sikintisi para. Ilk gunlerinde herseyi yadirgiyorsun sonra zaman gectikce alisiyorsun zaten herseye

• up

• akdeniz hukukta olup memnun olmayan çok arkadaşım var. hukuk fakültesi pek kaliteli değilmiş. eskişehir daha mantıklı.
  • Yaz okuluna kalınan zamanlar haricinde Antalya'nın sıcağı dert olmaz len abartmayın. Eylül ayında ve Mayıs-Haziran'da sıcak olabiliyor ama o bahsedilen meşhur Antalya sıcakları Temmuz-Ağustos'ta olur. Eylül-Mayıs havasının abartılacak bir yanı yok, Sibirya Kurdu değilseniz pek sıkıntı yaşamadan iklime uyum sağlayıp hayatta kalabilirsiniz.

Bunun haricinde söylemek gerekir ki eğitim olarak bariz daha iyi seçenekler varsa Antalya'da okunmaz. Tıp, Diş, belki biraz Turizm falan haricinde Akdeniz Üni. vasat bir üniversitedir eğitim açısından. Yani gidip İstanbul Hukuk varken burası yazılmaz. Ama Konya, Bursa vb yerlere gideceğinize gelin Antalya'da okuyun kardeşim mis gibi. Türkiye'de daha güzel bir şehir yok.
  • Okunacak şehir: Ankara.
    İstanbul'un o kargaşası çekilecek çile değil. Diğer şehirlerde de beni rahatsız eden bi küçüklük var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.