Şimdi Ara

(İTÜ de var)ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE 2 HARİKA BÖLÜM DAHA AÇILIYOR TERCİH EDECEKLER DEĞERLENDİREBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz ki aralık ayında duyurmuştum ankara üniversitesi

yapay zeka ve veri mühendisliği açılıyor diye şimdi de yazılım mühendisliği ile 2. bölümü açılıyor

ankara yapay zeka ve veri mühendisliği

ankara yazılım mühendisliği

http://www.eng.ankara.edu.tr/bolumler//

-----------------------------------------------------------------------------

https://yapayzeka.itu.edu.tr/

itü yapay zeka mühendisliği **geçen sene açılmış

itü yazılım mühendisliği

ve başka ünilerde de bu bölümler açılacak diyorlar şimdiden

benim anlamadığım zaten şu an bilgisayar mühendisliği yıllık 11bin öğrenci alıyor yanında yazılım olsun diğer mühendislikler olsun ybs falan olsun yaklaşık 20bin eleman yazlım için giriyor ünilere

(İTÜ de var)ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE 2 HARİKA BÖLÜM DAHA AÇILIYOR TERCİH EDECEKLER DEĞERLENDİREBİLİR (İTÜ de var)ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE 2 HARİKA BÖLÜM DAHA AÇILIYOR TERCİH EDECEKLER DEĞERLENDİREBİLİR (İTÜ de var)ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE 2 HARİKA BÖLÜM DAHA AÇILIYOR TERCİH EDECEKLER DEĞERLENDİREBİLİR 

(İTÜ de var)ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE 2 HARİKA BÖLÜM DAHA AÇILIYOR TERCİH EDECEKLER DEĞERLENDİREBİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Temmuz 2021; 22:15:47 >

• tıp için de mühendislik için de tercihler öncesi açılan bölümler hakkında bşr çalışma yapacağım ve sizlerle paylaşacağım(İTÜ de var)ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE 2 HARİKA BÖLÜM DAHA AÇILIYOR TERCİH EDECEKLER DEĞERLENDİREBİLİR 

• Trde zaten mezun sayısı düşünülerek bölüm açılsaydı her şey çok daha iyi olurdu. Hukuk okuyup işsiz kalan binlerce insan olmasına rağmen boun hukuk açılıyor yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • artık yavaş yavaş yapay zeka bölümü her üniversitede yayılıyor gibi... hayırlısı olsun ama az ve öz olması her zaman kaliteyi daha fazla artırır bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DCE9E722B

artık yavaş yavaş yapay zeka bölümü her üniversitede yayılıyor gibi... hayırlısı olsun ama az ve öz olması her zaman kaliteyi daha fazla artırır bana kalırsa

haklısın kaliteyi artırır zaten ilk başta pilot için birkaç okulda açıldı şimdi sayıları artmaya başladı

• Itu yazilim kesin mi
    Adamlar her seye ayri bolum aciyorlar sasirmam gercekse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zekanın lisans düzeyinde okunması bence mantıklı değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Hocam yapay zeka dedigimiz bilgisayar mühendisliğinin uzmanlıkları dan biri olan machine learning değil midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • itü ve hacettepe tamam da ankara'nın iyi bir eğitim vereceğini sanmıyorum. bilgisayar müh. bölümü bile pek iyi değil, çok yaşlı hocalar ve kötü bir müfredatı var.

• Bu sene öğrenci alacak mı bu bölümler hocam? Bu arada cidden abartı derecede artıyor yazılım bilgisayar mühendisliği Kontenjanları, sonu nereye varacak bilmiyorum.

• itude adim atacak yer var mi acaba daha yeni bolum aciyorlar.

• Bilgisayarın üstündeki yükü azaltmak için açılıyor diye tahmin ediyorum

• Project Cupertino kullanıcısına yanıt

zaten yapay zeka ilk olarak pilot okullarda açıldı sonra da yaygınlaştıracaklar sanırsam

• Yapay zekanın yaygınlaşmasının hiç gerekli olduğunu düşünen var mı gerçekten. Kaç mezun yapay zeka ile uğraşabiliyor gerçekten arge ve akademik hariç.

Bunlar yerine bilgisayarı mühendisliğini elektrik ve bilgisayar mühendisliği + bilgisayar bilimleri olarak parçalamak daha mantıklı.

• Yapay zeka alanında bu kadar yetkin kişiler var mıymış ülkede, tereddütsüz açıyorlar.

• Ülke çoğu teknolojik gelişmeyi geriden takip ediyor yapay zeka konusu için daha çok var bence

• İTÜ yerin var mı abi senin ya zaten Ayazağa'ya taşınan bölümler var. Yurt çıkmazsa kütüphanede uyurum biri laf atarsa da kan çıkar sonra benim için game over.

• fightforlive kullanıcısına yanıt

Arkadaşım çok şikayetçiydi allah yardımcınız olsun 

• QueenofDisaster19 kullanıcısına yanıt

1.sınıfım daha göremedim umarım bu sene şikayetçi olacağım, teşekkürler.  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.