Şimdi Ara

Kabız Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
20.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 5 gündür kabızlık problemi çekiyorum. Osmolak diye bir şurup aldım iyi gelir falan dediler, dün ve bugün olmak üzere içtim şurubu. Su falan içmem pek zaten, sebzeleri falanda sevmem. Ama, su falan içmem lazım, sebze yemeklerini yemem lazım biliyorum ama, sevmiyorum pek. Neyse, annem dışarı çıktı kayısı aldıracağım gelince yerim İyi gelir mi? Daha önce yedikten yarım saat sonra mıçmıştım rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: Moseone

Tıkla!
    Bu sabah 3-4 tane daha yedim su içtim üstüne, inşallah mıçarım
  • soğuk taşin üstüne otur. Yalın ayak dolaş taşa bas cırcır ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Hocam montla denedin mi? Belki işe yarar.

Yok abi o aşk acısı için birebir buna faydası olmaz.
  • Bende haftalardır kabızım ama yediklerim sayesinde günde 3-4 defa çıkıyorum kabızlık nedeniyle zorlasada sabahları özellikle aç karnına kuru kayısı 3-4 tane at ağızına ardından üstüne 5-6 bardak su iç kahvaltını yap tekrar kuru kayısı + su ikilisini yap, bilgisayar başında fazla oturma arada kalk dolaş hatta şınav çek, akşam yemeğindede kuru kayısı aç ve tok karnına suyla beraber kahvaltıdaki gibi yap, ilaca şuruba falan gerek yok günde 2.5 litrenin üzerinde suyu bitir kuru kayısı ile dediklerimi yap olmazsa lipton ice tea soğuk çayın limonlusunu iç yalın ayak dolaş evde cam falan açık hafif üşüt mideyi son günlerde bunu yapıyorum 5 gündür tuvalete çıkamıyosan zorla, ıkın 1 kere kesin çık daha sonra kuru kayısıyı falan bırakmadan devam et tuvalete çıktığındada fazla ıkınma zorlama bunla beraberde fazla yağlı, acılı şeyler yeme yoksa arka tampona zarar verirsin

Dipnot: stres yapma birde çok önemli her ne kadar mokun içinde kalma duygusu kafanı kurcalasada takma orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDDIEDz -- 10 Ekim 2012; 10:58:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

Bende haftalardır kabızım ama yediklerim sayesinde günde 3-4 defa çıkıyorum kabızlık nedeniyle zorlasada sabahları özellikle aç karnına kuru kayısı 3-4 tane at ağızına ardından üstüne 5-6 bardak su iç kahvaltını yap tekrar kuru kayısı + su ikilisini yap, bilgisayar başında fazla oturma arada kalk dolaş hatta şınav çek, akşam yemeğindede kuru kayısı aç ve tok karnına suyla beraber kahvaltıdaki gibi yap, ilaca şuruba falan gerek yok günde 2.5 litrenin üzerinde suyu bitir kuru kayısı ile dediklerimi yap olmazsa lipton ice tea soğuk çayın limonlusunu iç yalın ayak dolaş evde cam falan açık hafif üşüt mideyi son günlerde bunu yapıyorum 5 gündür tuvalete çıkamıyosan zorla, ıkın 1 kere kesin çık daha sonra kuru kayısıyı falan bırakmadan devam et tuvalete çıktığındada fazla ıkınma zorlama bunla beraberde fazla yağlı, acılı şeyler yeme yoksa arka tampona zarar verirsin

Dipnot: stres yapma birde çok önemli her ne kadar mokun içinde kalma duygusu kafanı kurcalasada takma orayı

Zaten yanlış saymışım 7 gün olmuş Daha önce bu kadar uzun olmamıştım. Neyse kardeş sağol bilgiler için. Evde kuru kayısı var zaten paso atıyorum ağzıma sonra su içiyorum Yarına kadar düzelmem lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    SAÇKIRAN OLDUM, NE YAPACAM?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 liraya Bekunis alip günde 1 tane atiyorsun bütün sikintindan kurtuluyorsun.

• 3 kaşık zeytinyağı iç. Bi şeyciğin kalmaz :D Genelde 2 derim ama garanti olsun dedim :D

Hemen etki gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

3 kaşık zeytinyağı iç. Bi şeyciğin kalmaz :D Genelde 2 derim ama garanti olsun dedim :D

Hemen etki gösteriyor.
    incir-kayısı ye lifli yiyecekler ye.Olmazsa zor olanı yapcaksın kavun ye üsütne su iç.Yalnız kavun-su hiç bir çözüm kalmazsa yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

4 liraya Bekunis alip günde 1 tane atiyorsun bütün sikintindan kurtuluyorsun.

totodan işeten tek ilaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

totodan işeten tek ilaç

Alıntıları Göster
    Bir parça sabun sokuştur. Anında vırık .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bir parça sabun sokuştur. Anında vırık .

Alıntıları Göster
    Bekunis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F3BCAC9BE

Bekunis

Alıntıları Göster
    Montla mıç geçer hiç olmadı müsil ilacı

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

Montla mıç geçer hiç olmadı müsil ilacı

Alıntıları Göster
    patlıcan sapı kaynat iç belki düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geronimo's Cadillac

patlıcan sapı kaynat iç belki düzelir

Alıntıları Göster
    eğer seviyorsan şalgam suyu içebilirsin bağırsak çalıştırmaya birebir
  • Allah korusun acayip biseye benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

totodan işeten tek ilaç

Bende ise yariyor :)

• quote:

quote:

quote:

totodan işeten tek ilaç

bendede yarıyor sunucu işetiyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

quote:

quote:

totodan işeten tek ilaç

bendede yarıyor sunucu işetiyor resmen

Alıntıları Göster
    Arkadaşım kesinlikle tıptan faydalan. 2009 yılında kabız olmuştum, tıptan faydalanmadım resmen feleğim şaştı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.