Şimdi Ara

Kabız Oldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 litre sütü 1 günde iç ertesi gün ishal oldum diye konu açarsın.Tabi daha önce düzenli olarak süt içmediğini varsayıyorum.
  • Demin yine girdim ishalim
  • bende vidanjör var göndereyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenway

Merhaba arkadaşlar. 5 gündür kabızlık problemi çekiyorum. Osmolak diye bir şurup aldım iyi gelir falan dediler, dün ve bugün olmak üzere içtim şurubu. Su falan içmem pek zaten, sebzeleri falanda sevmem. Ama, su falan içmem lazım, sebze yemeklerini yemem lazım biliyorum ama, sevmiyorum pek. Neyse, annem dışarı çıktı kayısı aldıracağım gelince yerim İyi gelir mi? Daha önce yedikten yarım saat sonra mıçmıştım rahat

Kayısıyı suda beklet suyunu iç kayısıyı ye, üstüne bekunis diye bi hap iç, geberene kadar mıçarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hemsıre022

quote:

Orijinalden alıntı: Kenway

Merhaba arkadaşlar. 5 gündür kabızlık problemi çekiyorum. Osmolak diye bir şurup aldım iyi gelir falan dediler, dün ve bugün olmak üzere içtim şurubu. Su falan içmem pek zaten, sebzeleri falanda sevmem. Ama, su falan içmem lazım, sebze yemeklerini yemem lazım biliyorum ama, sevmiyorum pek. Neyse, annem dışarı çıktı kayısı aldıracağım gelince yerim İyi gelir mi? Daha önce yedikten yarım saat sonra mıçmıştım rahat

Kayısıyı suda beklet suyunu iç kayısıyı ye, üstüne bekunis diye bi hap iç, geberene kadar mıçarsın

• Magnezye kalsinii kurtaricim olan ilaç. Üzerinde yazdığı şekilde icersen şu gibi gidiyor mübarek. Hem de ağrı sancı yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gun demişsin senin durum vahim sabunla dene parmakla bişeyler yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Magnezye kalsinii kurtaricim olan ilaç. Üzerinde yazdığı şekilde icersen şu gibi gidiyor mübarek. Hem de ağrı sancı yapmıyor.

Evet kardeş. Rahat mıçıyorum üç gündür

quote:

Orijinalden alıntı: Worms_

SS yok mu?

Neyin SS'ını istiyorsun kardeş?

quote:

Orijinalden alıntı: alyakbaba

5 gun demişsin senin durum vahim sabunla dene parmakla bişeyler yap

Kabız değilim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenway -- 25 Ekim 2012; 1:15:40 >

• Lağma kullan , bağırsaklarını bile döker.
  • Biber ye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.