Merhaba arkadaşlar, 27 Ekim 2012 de kolumu trajikomik bir olay yüzünden kırmıştım, 30 Ekimde ameliyat oldum İstanbul'da özel bir hastahanede. Ancak basarısız bir ameliyat olmuş (sonradan anlasıldı). Bunun üstüne Ankara'da daha ağır bir ameliyat oldum, kolumda 16 tane çivi ve 2 plak var.
Ancak kolum arada bir kasılıyor ve kırığın olduğu yerde ağrı hissediyorum ve korkuyorum, kol kasıldığında takılan plak ve vidalar oynar mı yerinden diye.. Gerçi takılan plaklar kilitli plak şeklinde ama yinede bir acaba var kafamda, daha iyi anlatabilmek için röntgen fotografınıda ekliyorum. Başından bu tip olay geçmiş olan veya yakın çevresinde görenler varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Geçmiş olsun hocam, çok şükür henüz hiçbir yerimi kırmadım.
Geçmiş olsun hocam
konu hakkında bi bilgim yok ama hocam trajikomik dedin diye merak ettim, rica etsem anlatırmısın. Bu arada tabiki geçmiş olsun. Beslenmene çok dikkat edersen iyileşme sürecin inanılmaz düşer.
epey zaman önce bir arkadaşın başına gelmişti dirsekten yukarısını kırmış, aylarca kolunda büyük vidalarla gezdi, vidalar dışarıda da vardı yani
vida kolun sağından girip solundan çıkıyordu ilginç bişey gerçekten, arada ağrısıda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
yani normal kol kırığı gibi olmuyor bu tip hasarlar çok daha uzun ve zahmetli bir iyileşme süreci var
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
konu hakkında bi bilgim yok ama hocam trajikomik dedin diye merak ettim, rica etsem anlatırmısın. Bu arada tabiki geçmiş olsun. Beslenmene çok dikkat edersen iyileşme sürecin inanılmaz düşer.
27 Ekim akşamı Carrefour a gitmiştim alışveriş için. Alışverişi yaptım çıktım arabaya yürüyorum elimde poşetlerle. Benim göz rengim açık renk olduğu için ışık yansıyınca kamaşıyor ( mesela karşı yönden gelen araçta uzunlar açıksa önümü net göremiyorum). Neyse arabaya yürürken bir tabelanın ışığı gözüme yansıdı, bahsettiğim tarzda bir ışıktı yani. Bu arada da yürümeye devam ediyorum tabi. Sonra otoparklarda yerde bulunan borular varya onlardan birinin önüne gelmişim, gözüm kamaştığı için göremedim sağ ayağım takıldı, biraz da kalın bir boruymuş kurtaramadım da ayağımı, sonra elimdeki poşetler ve biraz da kilomdan (75) dolayı vücut ağırlığı öne düşünce kontrolsüz düştüm ve kolum kırıldı...
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
epey zaman önce bir arkadaşın başına gelmişti dirsekten yukarısını kırmış, aylarca kolunda büyük vidalarla gezdi, vidalar dışarıda da vardı yani
vida kolun sağından girip solundan çıkıyordu ilginç bişey gerçekten, arada ağrısıda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
yani normal kol kırığı gibi olmuyor bu tip hasarlar çok daha uzun ve zahmetli bir iyileşme süreci var
Senin arkadaşının ki daha ağır bir operasyon olmuş, benim dışta bir vida yok, milimetrik vidalar.
Evet süreç çok sıkıntılı, hele ki +6 ay sürüyorsa...
Merhaba arkadaşlar, 27 Ekim 2012 de kolumu trajikomik bir olay yüzünden kırmıştım, 30 Ekimde ameliyat oldum İstanbul'da özel bir hastahanede. Ancak basarısız bir ameliyat olmuş (sonradan anlasıldı). Bunun üstüne Ankara'da daha ağır bir ameliyat oldum, kolumda 16 tane çivi ve 2 plak var.
Ancak kolum arada bir kasılıyor ve kırığın olduğu yerde ağrı hissediyorum ve korkuyorum, kol kasıldığında takılan plak ve vidalar oynar mı yerinden diye.. Gerçi takılan plaklar kilitli plak şeklinde ama yinede bir acaba var kafamda, daha iyi anlatabilmek için röntgen fotografınıda ekliyorum. Başından bu tip olay geçmiş olan veya yakın çevresinde görenler varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Yıllar önce, 13 sene idi sanırım. Sol dirseğim ve üstündeki kemik 2 farklı yerinden kırılmıştı. Kaç tane vida olduğunu hatırlamıyorum ama platin çiviler ve bende de plak var. Bazen bende de ağrı oluyor 13 sene geçmesine rağmen ama bir sıkıntı yarattığını görmedim. Geçmiş olsun, içini ferah tut
Kasılma için yorum yapamam ama o röntgende gördüğün vidalar kemiğin içerisinde, yani kolay değil onları kırmak ama bu sana boks yapmanı tavsiye anlamına gelmez!
geçmiş olsun...
İnşallah eskisi gibi olur
Hocam 4 sene önce benim de ayağım kırılmıştı. Tam bilek kısmından ve iki yerden. Senin ki ağır bir şey olmuş sanırım benim ayağıma falan öyle platin takılmadı. Fakat 4 sene olmasına rağmen bazen öyle bir sızlıyor ki ayağımı yere basamıyorum. Vidalar kırılmaz sanırım her şeyi ayarlamışlardır. Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Yok boks yapmıyorum,sargıda zaten :)
Herkese teşekkür ederim arkadaslar... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme