Şimdi Ara

Ve burun ameliyatı oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
14
Favori
386.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah doktora kontrole gidip gün ayarlıcaktık adam başladı ameliyata burnuma tampon koydular nerdeyse 15 cm var ta beynimde hissettim valla sonra çıkardı tamponu vurdular narkozu ben gidip gidip geldim dilimi çıkarmak istedim olmadı ulan konuşacam konuşamıyorum dedim gittik galiba elimi dişime götürdüm onuda hissetmedim.. Neyse ameliyat başladı pense tarzı şeyler filan doktor penseye kemiği sıkıştırdı çatır çutur sesler geliyor kafamda gidiyor burnumun kemiklerini çekince resmen kırdı ya neyse sonra çekiç le çivi çaktı neşteri aldı burnumun içinde et parçaları aldı maşallah korku filmi gibiydi terledim bunaldım sağlığın değerini bilmek lazım ya neyse düzeldi burnum iyi nefes alıyorum ama sürekli kanıyor şimdilik vede müthiş şişti kafam büyüdü bea

Edit;

Aradan hayli süre geçmiş. Olayın hemen ardından açtığım için konuyu biraz ürpertici olmuş. Belki de şuan daha da kolaylaştırılmıştır bu ameliyat. Ameliyattan önce hep burnım kanardı basınçtan dolayı sonrasında hiç olmadı fakat kısmi bir tıkanıklık var yine ama idare ediyorum neyse tavsiyem bu ameliyatı öneririm çekinmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 19 Temmuz 2014; 13:39:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burun Ameliyatı Oldum: Deneyimler ve Yorumlar

Burun estetiği veya fonksiyonel burun ameliyatı geçiren birçok kişi, deneyimlerini ve sonuçlarını çevrimiçi platformlarda paylaşmaktadır. Bu yorumlar, burun ameliyatı yaptırmayı düşünenler için değerli bilgiler sağlayabilir.

Burun Kemiği Eğriliği Ameliyatı Yorumları

Burun kemiği eğriliği, nefes alma güçlüğü ve estetik kaygılara yol açabilen bir durumdur. Burun kemiği eğriliği ameliyatı, bu sorunu çözmek için uygulanan yaygın bir prosedürdür.

"Burun kemiği eğriliği ameliyatı oldum ve çok memnunum," diyor bir yorumcu. "Nefes almam çok daha kolaylaştı ve görünüşümde de önemli bir fark var."

Burun Polip Ameliyatı Yorumları

Burun polipleri, burun boşluğunda oluşan ve nefes almada zorluğa neden olan büyümelerdir. Burun polip ameliyatı, bu büyümeleri çıkarmak ve nefes almayı iyileştirmek için kullanılır.

"Burun polip ameliyatı olduktan sonra nefesim tamamen açıldı," diyor bir hasta. "Artık uyurken rahat nefes alabiliyorum ve hayat kalitem çok arttı."

Prof. Dr. Mehmet Ada Yorumları

Prof. Dr. Mehmet Ada, Türkiye'de önde gelen burun estetiği ve fonksiyonel burun cerrahlarından biridir. Hastaları, ameliyatlarından sonra genellikle olumlu yorumlar paylaşmaktadır.

"Prof. Dr. Mehmet Ada'ya burun ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum," diyor bir hasta. "Burnum şimdi daha düzgün ve simetrik görünüyor. Ayrıca, nefes almam da çok daha kolaylaştı."

Aytekin Parmak Şikayetleri

Aytekin Parmak, Türkiye'de burun estetiği ameliyatları konusunda tartışmalı bir figürdür. Bazı hastaları olumsuz deneyimler yaşadığını bildirmiştir.

"Aytekin Parmak'a burun ameliyatı oldum ve çok pişmanım," diyor bir hasta. "Ameliyat sonrası burnumda ciddi sorunlar yaşadım ve tekrar düzelttirmek için başka bir cerraha gitmek zorunda kaldım."

Sonuç

Burun ameliyatı geçirmeyi düşünüyorsanız, kapsamlı bir araştırma yapmak ve saygın bir cerrah seçmek önemlidir. Hastaların yorumlarını okumak, farklı cerrahların başarı oranlarını karşılaştırmak ve potansiyel riskleri ve faydaları tartmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun.

Fotoğraf bekleriz, yeni halinle.

(:
  • GEÇMİŞ OLSUN BENDE Olcam tırstım şimdi
  • GEÇMİŞ OLSUN BENDE OLMUŞTUM,EKRANA FAZLA BAKMA,GERÇİ BİZİM TÜRK DOKTORLAR SAĞ OLSUNLAR YANLIŞ AMELİYAT YAPTIKLARI İÇİN BUNUMDAKİ SORUNLAR HALA DEVAM ETMEKTE
  • ya arkadaşım bende burnumun tek deliginden nefes alabiliyorum ve ameliyat olmam gerek. ama öyle bi anlatmışsın ki hastanenin önünden geçmeye korkar oldum. geçmiş olsun.
  • ne ameliyatı oldun kardeş bende geniz eti olmuştum 4-5 sene önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4LiveForeveR

GEÇMİŞ OLSUN BENDE Olcam tırstım şimdi

Korku filmi gibi lokal olunca olup biteni anlıyorsun adam resmen penseyle çatır çutur kırdı bizim burnu burnuna iğne filan bi düşün istersen korku filmlerndeki ameliyatlar gibi bir hortum var laham sondaj borusu gibi burnuna sokuyor pislikleri et parçalarını kanı falan alıyor çok kötü acıtıyor canın tatlıysa çok sıkıntı çekersin ben dayanıklı olmama rağmen mafoldum doktor talan etti beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Burun estetiği oluyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende boksa baslicam,ilerde banada gerekecek sanırım
  • geçmiş olsun...
    fakat öyle bir anlatmışsın ki 2 senedir ertelediğim ameliyatı olmaya iyice korkar oldum bu ne ya korku filmi gibi
  • ilk defa böyle bi burun ameliyatı duydum walla ben 13 gün önce oldum burun ameliyatı başlangıçta tampon takmazlar gidersin kan testi yaparlar ona göre anesteziciler narkozu verir lokal veya genel narkoz uygularlar sonr ameliyat başlar herşeyi duyar hissedersin acı çekmezsin sonra büyük bi tampon sokar 1 veya 2 gün sonra gelir çıkartırsın seninki biraz karışık olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

ilk defa böyle bi burun ameliyatı duydum walla ben 13 gün önce oldum burun ameliyatı başlangıçta tampon takmazlar gidersin kan testi yaparlar ona göre anesteziciler narkozu verir lokal veya genel narkoz uygularlar sonr ameliyat başlar herşeyi duyar hissedersin acı çekmezsin sonra büyük bi tampon sokar 1 veya 2 gün sonra gelir çıkartırsın seninki biraz karışık olmuş

Benim burnumda kemik eğriliği kırık vede et varmış çok kötü geçti
  • Okurken bile insan dehşete kapılıyor.
    geçmiş olsun.
  • Estetik ameliyatlarda genel anestezi olur ama sizinkisi kemik eğriliği olduğu için bu şekilde olmuş sanırım geçmiş olsun
  • @calypsoo

Korku filmi gibi lokal olunca olup biteni anlıyorsun adam resmen penseyle çatır çutur kırdı bizim burnu burnuna iğne filan bi düşün istersen korku filmlerndeki ameliyatlar gibi bir hortum var laham sondaj borusu gibi burnuna sokuyor pislikleri et parçalarını kanı falan alıyor çok kötü acıtıyor canın tatlıysa çok sıkıntı çekersin ben dayanıklı olmama rağmen mafoldum doktor talan etti beni

çok moral verdin eywallah

• Arkadaşlar bi sorum daha olcak küçüklükten ßeri var ßurnumda ßu kemik ama ßende doguştan yok kaza ile oluştu ßurnumda nefes yeri çok az var sag taraftan nefes almakta çok zorlanıyorum ve sizce ßu ameliyat zormu geçer kolaymı ?
  • O ne ya doktor yatırmış zorla yapmış gibi. Geçmiş olsun.
  • Valla benimde olmam lazım kemik eğriliği var zor nefes alıyorum ayrıca estetikte yapılcak geceleri ağzımdan nefes alıyorum burun çalışmıyo
  • bende olucam kemik eğriliğinden 1-2 haftaya ameliyat. dikiş atıyormuş benim doktor tampon koymuyoruz dedi. ameliyat 3 saatte biter 2 saat sonra taburcu ederiz seni dedi. anestezinin etkisi geçince 3-4 gün ağrı yapar, 1 haftaya sapasağlamsın dedi. çok pis gazlıyım bu ameliyatı olmam gerekiyor akşamları ağzım açık uyuyorum uyandığımda ağzım öyle bi kuruyoki boğazıma kadar, yutkunacak tükürük olmuyo ağzımda.

neyse allah kimseye vermesin. acil şifa dilerim sanada.
  • yarın k.b.b doktoruna gidicektim ameliyat olmam şart mı diye.

sağol dostum anlattıklarından dolayı sanırım 1 sene daha gitmem.
  • Hocam fotoğraf koyabilirmisin gerçekten merak eyyim. Bir arkadaşım olmuştu ama onu ancak 3 4 gün sonra görebilmiştim, o haliyle bile gözlerinin altı mosmordu şişmişti yüzü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.