< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 19 Temmuz 2014; 13:39:52 > |
Burun Ameliyatı Oldum: Deneyimler ve Yorumlar
Burun estetiği veya fonksiyonel burun ameliyatı geçiren birçok kişi, deneyimlerini ve sonuçlarını çevrimiçi platformlarda paylaşmaktadır. Bu yorumlar, burun ameliyatı yaptırmayı düşünenler için değerli bilgiler sağlayabilir.
Burun Kemiği Eğriliği Ameliyatı Yorumları
Burun kemiği eğriliği, nefes alma güçlüğü ve estetik kaygılara yol açabilen bir durumdur. Burun kemiği eğriliği ameliyatı, bu sorunu çözmek için uygulanan yaygın bir prosedürdür.
"Burun kemiği eğriliği ameliyatı oldum ve çok memnunum," diyor bir yorumcu. "Nefes almam çok daha kolaylaştı ve görünüşümde de önemli bir fark var."
Burun Polip Ameliyatı Yorumları
Burun polipleri, burun boşluğunda oluşan ve nefes almada zorluğa neden olan büyümelerdir. Burun polip ameliyatı, bu büyümeleri çıkarmak ve nefes almayı iyileştirmek için kullanılır.
"Burun polip ameliyatı olduktan sonra nefesim tamamen açıldı," diyor bir hasta. "Artık uyurken rahat nefes alabiliyorum ve hayat kalitem çok arttı."
Prof. Dr. Mehmet Ada Yorumları
Prof. Dr. Mehmet Ada, Türkiye'de önde gelen burun estetiği ve fonksiyonel burun cerrahlarından biridir. Hastaları, ameliyatlarından sonra genellikle olumlu yorumlar paylaşmaktadır.
"Prof. Dr. Mehmet Ada'ya burun ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum," diyor bir hasta. "Burnum şimdi daha düzgün ve simetrik görünüyor. Ayrıca, nefes almam da çok daha kolaylaştı."
Aytekin Parmak Şikayetleri
Aytekin Parmak, Türkiye'de burun estetiği ameliyatları konusunda tartışmalı bir figürdür. Bazı hastaları olumsuz deneyimler yaşadığını bildirmiştir.
"Aytekin Parmak'a burun ameliyatı oldum ve çok pişmanım," diyor bir hasta. "Ameliyat sonrası burnumda ciddi sorunlar yaşadım ve tekrar düzelttirmek için başka bir cerraha gitmek zorunda kaldım."
Sonuç
Burun ameliyatı geçirmeyi düşünüyorsanız, kapsamlı bir araştırma yapmak ve saygın bir cerrah seçmek önemlidir. Hastaların yorumlarını okumak, farklı cerrahların başarı oranlarını karşılaştırmak ve potansiyel riskleri ve faydaları tartmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olabilir.