Şimdi Ara

Ve burun ameliyatı oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
14
Favori
386.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim burnumda kemik eğriliği kırık vede et varmış çok kötü geçti

Bendeki sorun demekki aynısını banada yapacaklar, seneye olmayı düşünüyorum bende bakalım nasıl olacak.
  • buda burun ameliyat geçirmiş biri

Ve burun ameliyatı oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Estetik ameliyatlarda genel anestezi olur ama sizinkisi kemik eğriliği olduğu için bu şekilde olmuş sanırım geçmiş olsun

Genel anestezi istesen yaparlar ama ölüm riski var
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

buda burun ameliyat geçirmiş biri

Ve burun ameliyatı oldum

Yok ya böyle bir görüntü içten dikiş var sadece burun şiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4LiveForeveR

@calypsoo

Korku filmi gibi lokal olunca olup biteni anlıyorsun adam resmen penseyle çatır çutur kırdı bizim burnu burnuna iğne filan bi düşün istersen korku filmlerndeki ameliyatlar gibi bir hortum var laham sondaj borusu gibi burnuna sokuyor pislikleri et parçalarını kanı falan alıyor çok kötü acıtıyor canın tatlıysa çok sıkıntı çekersin ben dayanıklı olmama rağmen mafoldum doktor talan etti beni

çok moral verdin eywallah

Ya hocam ameliyat sonrası çok rehavete kapıldım acıyor sonuçta canınız çok tatlıysa olmayın diyorum

• Geçmiş olsun.. Anlatımın çok vahşice çatur çutur kırdı falan.
  • la manyah mı doktor niye genel anestezi yapmadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

la manyah mı doktor niye genel anestezi yapmadılar.

Genel anestezi riskli dostum az da olsa ölüm tehlikesi var hiç riske değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: calypsoo

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

la manyah mı doktor niye genel anestezi yapmadılar.

Genel anestezi riskli dostum az da olsa ölüm tehlikesi var hiç riske değmez

ne varsa su kafadan çektim..kaza geçirdim kırık burna dayadılar tamponu hastaneyi inlettim..valla büyük konusmiim Allah utandırmasın ama imkanı yok baylıtmadan üzerimde bi operasyon yaptırtmam..bayıltsınlar sonra ne yaparlarsa yapsınlar

• Sallama arkadaşım naptın senAy sonu bende burundan ameliyat olacağım burun deliklerinde et var sağ taraf full kapalı sol taraf hafif.Bu cuma anestezi için randevu aldım ne yapacaklar orda bilen varmı ?Daha öncesinde kan sayımı vs ile ilgili test falan yaptırdılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolpakral

Sallama arkadaşım naptın senAy sonu bende burundan ameliyat olacağım burun deliklerinde et var sağ taraf full kapalı sol taraf hafif.Bu cuma anestezi için randevu aldım ne yapacaklar orda bilen varmı ?Daha öncesinde kan sayımı vs ile ilgili test falan yaptırdılar..

Sanırım seninki genel olacak vucudun reaksyonunu ölçecekler genel anesteziye karşı.. Genel anestezi riskli ama lokal oluncada talan oluyorsun biraz önce kıymalı kaşarlı pide götürdüm hiç tat alamadım süt içiyorum su gibi

• benimki sadece kemik eğriliği değil kardeşim kıkırdakda alındı ve benimki lokale benzer bişi oldu yüzeysel uyku dedikleri tampon olmaz diye bişi yoq dikişde olur
  • off cok zor bi ameyliyat yahu.
  • Güncel daha önce ameliyat olanlar yorum yaparsa sevinirim.
  • P.tesi ameliyat olcam yokmu kimse bilgi versin...
  • ben genel anestezi ile oldum çok basitti hiç bişe duymadım sadece koldan iğne başka bişi yok kalktım odada burnu tıkamışlar surat uyuşuk fakat o narkoz dan iki hafta evde yattım burun bişe değil zaten uyuşuk ama narkoz 20 kasa rakı içmiş gibi oluyosun biraz sıkıntı çektim ama kesinlikle deydi bilsem daha önce olurdum bende çok korkuyordum uyanık olmaktan doktorum sen uyanıkken ben rahat çalışamam o işten hayır gelmez dedi bunu doğruluyan çok kişi oldu uyanık yaptırıpta olmadı diyen ama memnunum işte biraz yemek yerken konuşurken gülerken acıyor hafif 3 hafta sonra düzeliyor tamamen geçmesi 3-4 ay sürüyor ama güzel

tampon vs diye korkmayın iki günde alınıyor zaten burun uyuşuk oluyor bişe duyulmuyor adam çekip alıyor sadece hafif kaşıntı hissettim gözümden yaş geldi çok güzel oldu akabinde doktor burdan bakınca boğazını görüyorum demişti çok güzel nefes aldım o an ama sonra kanla doluyor yine

yukardaki resim fake tampon alındıktan sonra hafif burun işik oluyor dışarıdan bakınca hiç bir şey anlaşılmıyor morarma kızarma olmuyor ama azcık şiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 26 Mart 2009; 23:40:20 >

• Ben iyis genel anestezi ne kadar hissetmesende lokal anastezide insanın piskoljisi bozuluyor sonucta adam pense tornavida dalıyor
    Geçmiş olsun...
  • Arkadaşlar bugün gittim anestezi için bana 8 sayfalık bir kağıt verip imzalattılar p.tesi tekrar gideceğim ve kesin ameliyat tarihi alacağım en geç çarşamba ameliyatı olacağım.
  • Bende Çarşamba günü oldum ameliyat. Genel anestezi ile oldum. 3 Gün hastenede yattım. Sol tarafta kemil eğriliği diğer tarafta burun eti vardı. Ama doktor mükemmel. Bodrum devlet hastanesinde oldum ama sanki özel hastane gibiydi. Neyse Birgün önceden hastaneye yattım. Gece 12 sonra hiçbir gıda ve sulu şeyler yemeyeceğimi söylediler. Aksamdan damar yolunu açtılar. Sabah damar yolundan bi antibiyotik verdiler. Neyse öğlen 1 de ameliyata girdim. Çok pis tırsıyodum ameliyat olmaya. O ameliyathaneden içeri girdim sedye ile ama heyecandan kalbim ağzımda atıyodu. Daha sonra narkozu verdiler 10 saniye sürmedi uyumam. Yaklaşık ameliyat 2 saat sürdü ve çıktığımda burnumda tamponlar. narkozun etkisi ile 1 saat kendime gelemedim.

ameliyattan hiçbirşey hatırlamıyorum. Böyle olduğunu bilseydim daha önce ameliyat olurdum. Dün tampon lar alındı burnumdan. Ondada sadece anlık bir acı hissediyorsun. Anında acı gidiyo. Sonra havalı birşey ilede burnunun içindekini temizliyorlar. Ondan sonra nefes alabiliyorsun.

Şuan burnum tıkanık ama azda olsa nefes alabiliyorum. Ama boğazım çok kötü ağrıyo Hortumdan dolayı. Pazartesi günü gidip tekrar temizlik yaptıracağım.

Korkmana hiç gerek yok. Gayet rahat olunuyo.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.