Şimdi Ara

Ve burun ameliyatı oldum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
14
Favori
386.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r2d2droids

az önce bir gazla internete girip burun ameliyatı işini araştırdım ve yine vazgeçtim. bu işi lazerle falan yapan yok mu, teknoloji o kadar ilerlemedimi daha???

quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

arkadaşlar var mı bu aralar burnundan ameliyat olan? malum, teknoloji de ilerledi lazerli ameliyatlar falan başladı

yarın lazerle oluyorum inşAllah
  • fiyatlar 2 bin tl den 15 bin tl arası değışıyo
  • Pahalısı iyidir ama pahalıdır. Önce diş bakımlarınızı yaptırın. Ameliyattan sonra dişçiye gidemezsiniz. Tüm dolguları yeniletmeyi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 26 Eylül 2012; 23:11:07 >
  • İzmir Ekol KBB de ameliyat olmayı düşünüyorum burun içindeki fazla doku ve kemik alınması gerekiyormus. ama hangi doktora yaptıracağımı bilmiyorum orada ameliyat olan var mı?
  • Otrivine kullanıp ameliyat olan var mı aranızda Sanırım bende o yola gidiyorum lokal anestezi yapıyorlar sanırım sadece devletlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Otrivine kullanıp ameliyat olan var mı aranızda Sanırım bende o yola gidiyorum lokal anestezi yapıyorlar sanırım sadece devletlerde.

Hiç bayılmadım ama diş çekimi sırasında bile heyecandan şekerim düşüyor. Burun ameliyatına lokal anesteziyle girsem bayılırım büyük ihtimal.
  • İsimini unuttum ama 10-20 bin lira para ayırabilecekseniz İstanbul'da burun kemiğini kırarak değil keserek düzelten bir doktor vardı. Hatta keserek düzelten tek doktor o olabilir...
  • bende burun ameliyatı olma arefesindeyim
    benim sağlık için estetik olmucam doktor burnunda kemik yamuk dedi.Benim şikayetim şu 12 ay 365 gün selpakla gezen hep burun akıntısı olan (bazen az bazaen çok ) ve sık sık nezle grip olan birisiyim.Bu şikayetlerim üzerine doktor bu yamuk kemiği düzeltecekmiş.İşe yarar mı bu işlem bu konuda şüphelerim var .Bu amleiyatı olsam bu kadar sık tıkanmaz mı burnum benim şikayetime benzer şikayeti olupta amaliyat olan var mı?
  • nefes almanın tadına varmak için bir an önce ameliyatı olun derim.ben 20 sene önceki şartlrda olmuştum iyi ki olmusum.uyurken ağzım açık uyurmuşum.şimdi öyle rahatımki anlatamam..
  • bende ameliyattan önceki rahatsızlıklar
    uykusuzluk kaç saat uyursam uyuyayım
    vücutta ağrılar kemiklerden ayak kemiklerimden kalkınca çatır çutur bastıkça ses gelirdi
    sinirlilik
    yorgunluk sürekli
    her sabah dayak yemiş gibi kalkmak

vee karar verdim 2 yıl oldu ameliyat oldum eğrilik var sinüzit de
    ameliyat sonrası bu şikayetlerimden kurtuldum nefes almanın tadına vardım resmen
    sinirlerim yatıştı adam gibi uyur kalkar oldum sabahları enerjik oluyorum artık.
  • Bayramdan sonraki cuma yani 2 kasım da inşallah burun ameliyetını olacağım hala bir korku var içimde açıkcası.
    İnşaallah eskisinden kötü olmaz.
    Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

bende ameliyattan önceki rahatsızlıklar
    vücutta ağrılar kemiklerden ayak kemiklerimden kalkınca çatır çutur bastıkça ses gelirdi
    sinirlilik
    yorgunluk sürekli

ameliyat sonrası bu şikayetlerimden kurtuldum nefes almanın tadına vardım resmen
    sinirlerim yatıştı adam gibi uyur kalkar oldum sabahları enerjik oluyorum artık.

ben ameliyat oldum ama hala nefes alma sorunum var yani düzelmedi bir daha olacağım doktor arıyorum inşallah bende senin sonuçlarını elde ederim senin sıkıntıların bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

sinirlilik
    yorgunluk sürekli

ben ameliyat oldum ama hala nefes alma sorunum var yani düzelmedi bir daha olacağım doktor arıyorum inşallah bende senin sonuçlarını elde ederim senin sıkıntıların bendede var.

Peki eski halinden daha kötümü oldu ??

• Kocaeline yakınsan
    levent bey benim doktor konak hastanesi kocaeli
  • Teşekkür ederim İstanbuldayım güvendiğim bir doktor var ona teslim olucam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

quote:

quote:

sinirlilik
    yorgunluk sürekli

Peki eski halinden daha kötümü oldu ??

hayir ama kalici cozum olmadi elimlede baktigimda sadece sol tarafi yapms sag taraftaki delik cok ufak hep tikali nerdeyse.burnm buyuk ve haff yamuk bunlarnda duzeltlmesini istiyorm ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ekim 2012; 17:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecesultan

Slm arkadaşlar, birkaç ay evvel kardeşimde burnundan ameliyat oldu. O eski ameliyat semptomlarının neredeyse hiçbiri olmadı. Bence doktor önemli çok ucuza yaptıranlarda genelde kalıcı sağlık sorunları oluyor. Kardeşim Nazım ÇERKEŞ diye bir doktora yaptırdı. İnanılmaz doğal bir burun oldu. Sanırım doktorun web sitesi de var, ismiyle aratmanızı tavsiye ederim. Eğer ameliyat olmaya kararlıysanız gidin bir konuşun derim. İyi günler. herkese

kac para istiyor ? cok onemli ciddi cevap yazarmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bende ameliyat oldum ama düzelmedi hatta istenmeyen bir yapışma olduğundan daha kötü bir durumdayım adam akıllı bir doktor arıyorum şimdi. izmirdeyim bende Ekol KBB diyorlar ama doktor benim için daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 31 Ekim 2012; 7:19:24 >
  • Salı günü ameliyata giriyorum bende. Burnumda kemik mi et mi ne varmış Baya bi şekilsiz burnum var. Hazır o acıyı çekecekken estetikte olacağım.Birde sinüzit varmış. İzmir Şifa Hastane'sinde olacağım. 2500 civarı bir fiyat söylediler. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Çok acıyor mu ? Kan alınırken bile bayılan bir adamım nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3123

Salı günü ameliyata giriyorum bende. Burnumda kemik mi et mi ne varmış Baya bi şekilsiz burnum var. Hazır o acıyı çekecekken estetikte olacağım.Birde sinüzit varmış. İzmir Şifa Hastane'sinde olacağım. 2500 civarı bir fiyat söylediler. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Çok acıyor mu ? Kan alınırken bile bayılan bir adamım nedense

Görkem kardeşim şimdi de sen bana tavsiye verirsin artık :) Bende olmaya niyetlendim burun deliğinin bir tanesi değişmeli olarak tıkanıyor.(Bir gün sağ delik, bir gün sol delik şeklinde) kemikte yamuklık varmış ameliyat dediler korkudan kaçıyorum şu an doktorlardan. İzmirliyim bende Ekol diye öneriler geliyor. Ben hastaneyi düşündüğüm an baş dönmesi yaşayan biriyim nasıl olacağımı bilmiyorum, yaşadıklarını anlatırsan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.