Şimdi Ara

Ve burun ameliyatı oldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
14
Favori
386.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghost1802

Bende Çarşamba günü oldum ameliyat. Genel anestezi ile oldum. 3 Gün hastenede yattım. Sol tarafta kemil eğriliği diğer tarafta burun eti vardı. Ama doktor mükemmel. Bodrum devlet hastanesinde oldum ama sanki özel hastane gibiydi. Neyse Birgün önceden hastaneye yattım. Gece 12 sonra hiçbir gıda ve sulu şeyler yemeyeceğimi söylediler. Aksamdan damar yolunu açtılar. Sabah damar yolundan bi antibiyotik verdiler. Neyse öğlen 1 de ameliyata girdim. Çok pis tırsıyodum ameliyat olmaya. O ameliyathaneden içeri girdim sedye ile ama heyecandan kalbim ağzımda atıyodu. Daha sonra narkozu verdiler 10 saniye sürmedi uyumam. Yaklaşık ameliyat 2 saat sürdü ve çıktığımda burnumda tamponlar. narkozun etkisi ile 1 saat kendime gelemedim.

ameliyattan hiçbirşey hatırlamıyorum. Böyle olduğunu bilseydim daha önce ameliyat olurdum. Dün tampon lar alındı burnumdan. Ondada sadece anlık bir acı hissediyorsun. Anında acı gidiyo. Sonra havalı birşey ilede burnunun içindekini temizliyorlar. Ondan sonra nefes alabiliyorsun.

Şuan burnum tıkanık ama azda olsa nefes alabiliyorum. Ama boğazım çok kötü ağrıyo Hortumdan dolayı. Pazartesi günü gidip tekrar temizlik yaptıracağım.

Korkmana hiç gerek yok. Gayet rahat olunuyo.

geçmiş olsun aynı bende ki gibi o boğaz hadiseside feci ya çatalla kazınmış gibi oldu bende sendede mi aynıydı

• Ya hiç sorma burnumdan hiç acı çekmedim neredeyse. Sanki boğaz ameliyatı oldum. Ne yutkunabiliyodum nede yemek yiyebiliyordum 3 gün çektim valla
  • Evet arkadaşlar yarın sabah 12 den önce ameliyat olucam hayırlısıyla.Yorumları kendime gelirde pc başına geçersem yazarım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpakral -- 30 Mart 2009; 22:01:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolpakral

Evet arkadaşlar yarın sabah 12 den önce ameliyat olucam hayırlısıyla.Yorumları kendime gelirde pc başına geçersem yazarım inş.

Kendine gelemedi herhalde daha arkadaş. Geçmiş olsun
  • Geldim dün oldum ameliyat sabah eve geldim şimdi daha yeni nete girdim
  • quote:

Geldim dün oldum ameliyat sabah eve geldim şimdi daha yeni nete girdim

ee nasıldı bende martın 10 unda olmuştuk lokal 3 gün sonra ayaktaydım okula gittim vs.vs şimdi nasılsın ?
  • Valla ben genel anestezi oldum çapa tıp fakültesinde ameliyat 1 saatten fazla sürdü deviasyon ve konka. vardı 1 gün hastanede yattım sabah çıktım işte plastik tamponlar burnumda hala 1 hafta falan kalacakmış bu şekilde arada bir burnum kanıyor ve aşırı kanamadıkça normal olacağını söylediler birkaç tane ilaç ve sprey falan var onları kullanacağım burnumun ağrısı dişlerime kadar vuruyor fazla bir ağrı yok ama.Ağzımdan nefes alıyorum o biraz zorluyor konuşurken falan tamponlar olduğu için fazla konuşamıyorum.Tamponların çıkmasını bekleyeceğim haftaya çarşamba bakalım nasıl değişiklikler olmuş olacak.

Ve narkozu yemeden önce doktorlar radyo dinliyordu o sırada Şebnem Ferah çalıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpakral -- 1 Nisan 2009; 23:32:14 >

• quote:

Valla ben genel anestezi oldum çapa tıp fakültesinde ameliyat 1 saatten fazla sürdü deviasyon ve konka. vardı 1 gün hastanede yattım sabah çıktım işte plastik tamponlar burnumda hala 1 hafta falan kalacakmış bu şekilde arada bir burnum kanıyor ve aşırı kanamadıkça normal olacağını söylediler birkaç tane ilaç ve sprey falan var onları kullanacağım burnumun ağrısı dişlerime kadar vuruyor fazla bir ağrı yok ama.Ağzımdan nefes alıyorum o biraz zorluyor konuşurken falan tamponlar olduğu için fazla konuşamıyorum.Tamponların çıkmasını bekleyeceğim haftaya çarşamba bakalım nasıl değişiklikler olmuş olacak.

Ve narkozu yemeden önce doktorlar radyo dinliyordu o sırada Şebnem Ferah çalıyordu

bende olucam ama testlerde sorun var KOAGULASYON nedilen şeyde yüksekmiş varmı çözümü ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi püskürüt -- 2 Nisan 2009; 22:08:36 >

• Bende oluyoooooruuummm ya bisi sorcam benim kikirdak yamuk ayrica geniz eti ve burnumda yamuk biraz simdi yatis islemlerim icin gidiyorum hastaneye yarin yaticam galiba ne kadarda toparlanirim acaba ? yas 16
  • Arkadaşım bende olcam ama ben kan göremiyom bnei bayıltıp ta yapmak gibi bi seçenek yokmu ben o anlattıklarını okuyunca çıkarcak gibi oldum orda walla ne olur bilemiyom
  • geçmiş olsun..sende çıkan parçaları bi poşete koydurup gelen gidenlere gösteriyomsun yoksa
  • Her burun ameliyatı konusuna aynı şeyi yazıyorum.. Daha önce bu ameliyatı geçirmiş olanlar nerede yaptırdıklarını ne memnun kalıp kalmadıklarını da yazabilirler mi? Ben şurda yaptırdım çok iyi sonuç aldım diyenler yazarlarsa sevinirim.. İstanbulda iyi bir doktor arıyorum
  • Hocam okurken ben korktum sen nasıl dayandın

Geçmiş olsun.
  • bendede deviasyon var.ankaradayım ve genel anestezi yaptırmayı düşünüyorum bi bilgisi olan varmı ?
  • Bende burundan estetik+sağlık nedeniyle olacağım.Estetiği zaten inanılmaz bozuk ve berbat.Bazen kendi burnumdan iğrendiğim bile oluyor
    İstanbulda Tıp fakültelerinde mi yoksa cerrahi klinik merkezlerde mi olacağım onu bilmiyorum...
  • eyvah bea ilk mesajı okuyunca tırstım. Pazartesi bende oluyorum, bu cuma anesteziye gidicem.. İnş. genel anestezi ile ameliyat olurum..İnşallah hayırlısıyla geçer operasyon
  • bu amelıyatların fıyatı nekadar acaba
  • Arkadaslar

Gecen hafta, burun eti burun diregi ve yanlarina kikirdak eklenmesi ameliyati oldum. Ameliyat oncesi okuyabildigim kadar forum sitelerinden burun eti ameliyatlari ile ilgili yazi okudum. Kendi tecrubelerimi de asagida siraliyorum.

Yer:Baskent hastanesi - Ankara
    Doktor:Doc.Dr.Adnan Fuat Buyuklu
    Fiyat:475 tl.(Em.San.)
    Anestezi:Genel
    Tampon: 1 gun icinde aliniyor - Silikon tampon kullaniliyor. Tampon aliminda hic aci hissetmiyorsunuz.
    Rapor:Eger hastanede yatmazsaniz 10 gun rapor veriliyor. Bu rapor sureside yeterli.
    Iyilesme: 4 gun icerisinde kendinize geliyorsunuz. Tam iyilesme 1 ayi buluyor.
    Memnuniyet: Memnunum. Gozumde buyuttugumden daha rahat bir ameliyat gecti. Doktorum bu isin en iyilerinden.

Bunlara ilave olarak anestezi yontemi olarak genel anesteziyi oneriyorum. Ben anesteziden ilk uyandigimda ve burun tamponlari cikana kadar(yutkunma zorlugu, yemek yiyememe vs.) zorlandim. Fakat tamponlar agrisiz ve bir gunde cikiyor. Eskiden bu ameliyat cok daha zormus fakat artik daha rahat olduguna inaniyorum. Eger burundan bir sorununuz varsa size uygun bir zamanda bu isten kurtulmanizi oneriyorum.

Umarim tecrubelerim isinize yarar.

• az önce bir gazla internete girip burun ameliyatı işini araştırdım ve yine vazgeçtim. bu işi lazerle falan yapan yok mu, teknoloji o kadar ilerlemedimi daha???
  • az önce bir gazla internete girip burun ameliyatı işini araştırdım ve yine vazgeçtim. bu işi lazerle falan yapan yok mu, teknoloji o kadar ilerlemedimi daha???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.