Motor Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar fiyat performans bir motor arıyorum. Hazır firmaların peşin fiyatına taksit imkanları var iken ilk motorum olarak bir scooter almak istiyorum. Araştırdıkça da kafa karışıyor. Beğendiğim motorlar şunlar:
Voge Sr1
Rks Freccia
Yamaha NMAX
Honda PCX 125
Olmazsa olmaz kriter ise abs olması motorda. Gerektiğinde küçük kızım ve eşim ile de birlikte kullanmak istiyorum.
Japonların fiyatları yüksek, çin malı olanlar da kalite ve yedek parça konusunda şüphe uyandırıyor. Alternatif önerisi olan var mı?
Dolandırıcı Esnaf Hakkında
Merhaba iyi akşamlar herkese. Geçen ay sahibinden üzerinden iç kapı imalatı ve ev tadilatı yapan bir kişi ile evimde yer alan kapıların değiştirilmesi ve birkaç tadilat yapılması için anlaştım. İki adet sözleşme yaptık kendisi ile ve sözleşmelerde yazdığı üzere kapora ödemesi olarak bu kişinin İban adresine para gönderdim. Adam işi yapmadı en son geçen hafta cuma işinizi yapmaz isem paranızı iade ederim dedi ama etmedi. Ben de gittim durumu savcılığa bildirdim. Bu kişinin tüm bilgileri elimde mevcut TC kimlik adres gibi bu bilgiler ile takip başlatabilir miyim? Ne yapmamı tavsiye edersiniz. Noterden ödeme için ihtar çekip sonrasında takip yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
Superonline Bey Ne Yapıyorsunuz
İyi günler arkadaşlar bugün sabahtan beri gigabit seviyesinde hız alıyorum benzer bir durum yaşayan var mı?
İndirme hızı 900mbit civarı upload ise 400 mbite yakın çıkıyor testlerde.
Torrent ile indirme yaparken upload maksimum 120 mbit civarı genelde 100 mbit civarında seyrediyor.
İzmir'de ikamet ediyorum
Yeni Abonelik için Kampanyalar
Herkese iyi günler yeni abonelik yapmak isteyenler için avantajlı kampanyalar ile ilgili bilgisi olanlar bu bilgileri paylaşabilirler.
Bu fiber kutusu hangi firmaya ait
Herkese iyi akşamlar evimin hemen bir üst sokağında hummalı bir fiber kablo çekim çalışması var. Çalışan arkadaşlar Superonline adına çalışıyoruz dediler. Fotoyu da ekliyorum. Ama yine aynı cadde üzerinde bugün de Türknet bina içi kabin takanları gördüm. Her iki firma ortak altyapı çalışması mı yapıyor hiç böyle birşey duyan gören oldu mu. İzmir Konak ilçesi Akın Simav Mahallesi Şehit Nihat bey caddesi üzerinde gördüm bu çalışmaları.
Hangi Kablonet Hizmet Sağlayıcısını Seçmeliyim
Herkese iyi forumlar. Aile nüfusunun artması sebebi ile mevcut aracımı satıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-az-yakan-cok-kacan-ibiza-883128511/detay
Reddi Miras Hakkında
|
Fahri Trafik Müfettişinin Yazdığı Cezanın İptali Hk.
400 TL ye PSU tavsiyesi
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.732
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 17.631 (Bu ay: 424)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 508 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor