İyi günler arkadaşlar bugün sabahtan beri gigabit seviyesinde hız alıyorum benzer bir durum yaşayan var mı? İndirme hızı 900mbit civarı upload ise 400 mbite yakın çıkıyor testlerde. Torrent ile indirme yaparken upload maksimum 120 mbit civarı genelde 100 mbit civarında seyrediyor. İzmir'de ikamet ediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 12 Mayıs 2022; 11:12:50 > |
Superonline Bey Ne Yapıyorsunuz
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bir de daha önce açılmayan divxplanet gibi siteler de artık açılmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 12 Mayıs 2022; 10:42:29 > -
Bende de durum bu şekilde. Apartmanda gigabit destekli switch olmadığı için en fazla bu kadar hız geliyor
-
insanlara gigabiti tattırıp satın aldırma planları hep bunlar :D
-
Benim de paketim normalde 500/20. Youtube'a 140 MB'lık video atıyordum. 1 saniye geçti geçmedi yükleme tamamlandı dedi. Hata oldu sandım, speedtest yapınca anladım olayı.
Şuan 1000/1000 alıyorum.
Ve bu hızlar sadece speedtestte değil gerçekte de kullanılabiliyor.
-
Ben de bir aksiyon yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Mayıs 2022; 17:24:43 > -
Anlaşılan o ki bu durum sadece İzmir bölgesindeki Superonline kullanıcıları için geçerli. Muhtemelen kapasite testi gibi birşeyler yapıyorlar
-
Ben Ankara'dayım ama bende de durum böyle. 1000/100 hizmet alıyorum şu anda
-
superonline altyapı iyileştirmesi yaptığı zaman test amaçlı kullanıcılara bu hızları yönlendiriyor diye biliyorum. Bende bir farklılık yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 12 Mayıs 2022; 20:18:3 > -
hızları bu şekilde unuttukları oluyor mu :D
-
mlsf max 1 hafta kullanabilen gördüm. Henüz ben tadamadım o hızları :D
-
Neyseki VDSL kullanıcısı olarak böyle dertlerimiz yok, kafamıza göktaşı düşse bile 94 mbit üstü alamıyoruz
-
Sorun o değil, sorun sansüronline'ın 1gbit verip ama 16mbit ADSL'den kötü olması
10gbit verse de almam aldırmam. Pingler çok kötü, routing Allaha emanet...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FTTB Gigabit switch kullanıyorum bir değişme olmadı bende. Sanırım bölgesel olarak bu hızları kaldırmıyor. Adana'dayım.
-
Sabah itibari ile yaptığım test sonucu.
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/d/98234700-1b24-4f17-9e5e-70a2e9ef902f -
An itibari ile vanayı kapadı Superonline
-
Aynen öyle her şey eski haline döndü. Güzel 1 gün geçirdik
-
Hakantwitter
“İnternet hızı anormal bir şekilde artan var mı superonline kullanıyorum yada özel bir şey var da benim mi haberim yok ?”https://twitter.com/RevancheVR/status/1525063515052167169?t=8KJAOXeOpfhNrJ6AtApFDw&s=19
-
Bu sonuç sadece Turkcell serverını seçerseniz çıkıyordu. Bende de vardı bu eski evimde. Speedtest'te Turkcell sunucusu dışında bir sunucu seçseydiniz gerçek hızınızı görürdünüz. Ben de aldanmıştım buna önceden.
-
bu farklı sizin dediğiniz 2x hız
Benzer içerikler
- superonline vpn engeli kaldırma
- kablonet fiber
- digitürk internet altyapısı kimin
- türk telekom fiber kablo koptu
- ont cihazı nedir
- turkcell abone sayısı
- modem kurulumu
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip öğrenme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X