Bildirim
AMELİYAT OLDUM ARKADAŞLAR..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geçmiş olsun. -
lazerlemi oldun dostum bende olmayı düşünüyorum da.İstanbulda olduysan nerde ve kaç tl ye yaptırdığını söylermisin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. -- 12 Ağustos 2011; 20:03:04 > -
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
W. eVET LAZERLE OLDUM.. İNANIN SÜPER ÖTESİ BİRŞEY BU..Kocaeli darıcada oldum iki göz 1200 tl tuttu katarakt ve mercek değişimi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 12 Ağustos 2011; 20:04:11 > -
geçmiş olsun. -
Geçmiş olsun. -
hayırlı olsun -
bendede kornea keratokonus var bende olacagımda okul nedenıyle bi türlü denk düşmüyorbide 12milyar ameliyat parası :D ama keske yerınde olsaydım doktor bana ameliyat olsanda göz numaran bıraz düşecek yıne gözlüklü olacaksın dedi çok moralim bozuk o nedenle keske bende gozluksuz biri olsaydım -
geçmiş olsun -
Hocam öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim bir şey var. Bu ameliyatlar sırasında uyanık mıydın? -
Bende olacam yakında acı hissettin mi hocam? -
gecmis olsuN... -
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
W. eVET LAZERLE OLDUM.. İNANIN SÜPER ÖTESİ BİRŞEY BU..Kocaeli darıcada oldum iki göz 1200 tl tuttu katarakt ve mercek değişimi..
Alınma da hala düzgün göremiyorsun anlaşılan -
quote:
Orijinalden alıntı: -T-
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
Alınma da hala düzgün göremiyorsun anlaşılan
Çift mi görüyosun dostum nickim W. yada VV. değil V.
-
geçmiş olsun -
Geçmiş olsun Darıca'da devlette mi oldun ameliyat'ı -
Geçmiş olsun -
gözünde ne sorun vardı -
Ameliyat esnasında uyanık mıydın? Acı hissettin mi hiç? Geçmiş olsun bu arada. -
Benzer içerikler
- yaratıcı futbol takımı isimleri
- troy kart nedir
- sağ yanak seğirmesi
- risperdal bıraktıktan sonra
- taharet musluğu tazyik arttırma
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X