Bildirim
AMELİYAT OLDUM ARKADAŞLAR..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun. -
lazerlemi oldun dostum bende olmayı düşünüyorum da.İstanbulda olduysan nerde ve kaç tl ye yaptırdığını söylermisin?quote:
Orijinalden alıntı: Yeur
Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. -- 12 Ağustos 2011; 20:03:04 > -
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..quote:
Orijinalden alıntı: V.
lazerlemi oldun dostum bende olmayı düşünüyorum da.İstanbulda olduysan nerde ve kaç tl ye yaptırdığını söylermisin?
Alıntıları Göster
W. eVET LAZERLE OLDUM.. İNANIN SÜPER ÖTESİ BİRŞEY BU.. Kocaeli darıcada oldum iki göz 1200 tl tuttu katarakt ve mercek değişimi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 12 Ağustos 2011; 20:04:11 >
-
geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
W. eVET LAZERLE OLDUM.. İNANIN SÜPER ÖTESİ BİRŞEY BU.. Kocaeli darıcada oldum iki göz 1200 tl tuttu katarakt ve mercek değişimi..
Alıntıları Göster -
Geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: V.
lazerlemi oldun dostum bende olmayı düşünüyorum da.İstanbulda olduysan nerde ve kaç tl ye yaptırdığını söylermisin?
Alıntıları Göster -
hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Kraliyet Ailesi
Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster -
bendede kornea keratokonus var bende olacagımda okul nedenıyle bi türlü denk düşmüyorbide 12milyar ameliyat parası :D ama keske yerınde olsaydım doktor bana ameliyat olsanda göz numaran bıraz düşecek yıne gözlüklü olacaksın dedi çok moralim bozuk o nedenle keske bende gozluksuz biri olsaydımquote:
Orijinalden alıntı: RainerMariaRILKE
hayırlı olsun
Alıntıları Göster
-
geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
bendede kornea keratokonus var bende olacagımda okul nedenıyle bi türlü denk düşmüyorbide 12milyar ameliyat parası :D ama keske yerınde olsaydım doktor bana ameliyat olsanda göz numaran bıraz düşecek yıne gözlüklü olacaksın dedi çok moralim bozuk o nedenle keske bende gozluksuz biri olsaydım
Alıntıları Göster
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim bir şey var. Bu ameliyatlar sırasında uyanık mıydın?quote:
Orijinalden alıntı: mob411
geçmiş olsun
Alıntıları Göster -
Bende olacam yakında acı hissettin mi hocam?quote:
Orijinalden alıntı: b437
Hocam öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim bir şey var. Bu ameliyatlar sırasında uyanık mıydın?
Alıntıları Göster -
gecmis olsuN... -
quote:
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
Alınma da hala düzgün göremiyorsun anlaşılan -
quote:
Orijinalden alıntı: -T-
quote:
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
Alınma da hala düzgün göremiyorsun anlaşılan
Çift mi görüyosun dostum nickim W. yada VV. değil V.
-
geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: V.quote:
Orijinalden alıntı: -T-
quote:
tHROX TEŞEKKÜR EDERİM..
Alınma da hala düzgün göremiyorsun anlaşılan
Çift mi görüyosun dostum nickim W. yada VV. değil V.
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsun Darıca'da devlette mi oldun ameliyat'ıquote:
Orijinalden alıntı: atla
geçmiş olsun
Alıntıları Göster -
Geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: atla
geçmiş olsun
Alıntıları Göster -
gözünde ne sorun vardıquote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂
Geçmiş olsun
Alıntıları Göster -
Ameliyat esnasında uyanık mıydın? Acı hissettin mi hiç? Geçmiş olsun bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: HeilHitler
gözünde ne sorun vardı
Alıntıları Göster -
Benzer içerikler
- kimliksiz hastaneye gidilir mi
- savcılık geriye dönük telefon dinlemesi yapılabilir mi
- biri sizinle çok uğraşıyorsa ne yapılır
- alkol sonrası mide yanması
- kimliksiz danışma görevlisi ne iş yapar
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- indirimler ne zaman başlıyor
- galaxy unpacked
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X