Şimdi Ara

Taharet musluğu akmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler taharet musluğu çok az akıyor, çok afedersiniz ama g*tüme su ulaşmıyor. Her seferinde maşrapa ile işi halletmek de çok zaman alıyor. Banyoda taharet musluğuna ait herhangi bir vana da yok.

Acaba bu suyun tazyikini nasıl ve nereden arttırabilirim? Konu hakkında bilgisi olan varsa yanıtlasın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taharet Musluğundan Su Gelmediğinde Ne Yapılmalı?

Taharet musluğunuzun akmaması, can sıkıcı bir durum olabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• Tazyik Arttırma: Taharet musluğundaki su basıncı düşükse, tazyik arttırma vanasını kontrol edin. Bu vana genellikle tuvalet tankının arkasında veya altında bulunur. Vana açık değilse, saat yönünde çevirerek açın.

• Taharet Musluğunu Kontrol Etme: Muslukta tıkanıklık olup olmadığını kontrol edin. Musluktan su gelmiyorsa, hava kabarcıkları oluşmuş olabilir. Musluğu birkaç kez açıp kapatarak hava kabarcıklarını gidermeyi deneyin.

• Su Beslemesini Kontrol Etme: Taharet musluğuna su beslemesi olup olmadığını kontrol edin. Tuvalet tankındaki su seviyesi düşükse, doldurma vanası arızalı olabilir. Vananın düzgün çalıştığından emin olun.

• Taharet Hortumunu Kontrol Etme: Taharet hortumunda bükülme veya tıkanıklık olup olmadığını kontrol edin. Hortum bükülmüşse veya tıkalıysa, su akışı engellenebilir.

• Taharet Musluğunu Değiştirme: Diğer tüm sorun giderme adımlarını denedikten sonra taharet musluğunun kendisi arızalı olabilir. Musluğu yeni bir tane ile değiştirmeyi deneyin.

Bu adımları izleyerek taharet musluğunuzdan yeniden su akmasını sağlayabilirsiniz. Sorun devam ederse, profesyonel bir tesisatçıdan yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nasreddin hoca damdan düşmüş. Ben doktor falan istemem bana damdan düşen birini getirin” demiş. Bu derdi yaşayan bilir kardeş. Bizim klozetin musluğuda akmıyor. Usta çağırmaktan başka bir çözümü yok bu işin anladığım kadarıyla.

• ankarali0606x kullanıcısına yanıt
    Tazyikli su olmadam olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kireçlenme falan yapmıştır borusu musluğun çıkış noktası vs söküp bak yapabiliyorsan porçöze yatır dikkat et zehirlenme götü temizlemek önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musluk suyu paslı akıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.