Şimdi Ara

AMELİYAT OLDUM ARKADAŞLAR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun kardeş
  • İlaç veriyorlar oda çift gösteriyor gerçekten.. Evet uyutmuyorlar zaten 15 dakika sürüyor..
  • çift gormek nasıl bir duygu acaba

geçmiş olsun bu arada... :) hayırlı olsun :)
  • Geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • senin adına sevindim geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.
  • görme genin bozuldu artık evlatlarında kimbilir neler çıkacak millet boşuna beklemiyor lazer yönteminin denenmesini
  • Geçmiş olsun
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz acı oluyor ama inanın değiyor...Kollarını kafanı bağlamaları sinirlerini bozuyor insanın ama..Değiyıor..
  • videoları daha güzel görüyosundur artık geçmiş olsun karşim bu arada. gebzede mi oturuyosun ? darıca yazmışında. ben gebzede oturuyorum :D
  • valla bende gözlüklüyüm 4 numara felan. yalnız henüz 17 yaşında bir genç olduğum üçün dür ki numara ilerlemesi veya gerilemesi sabitlenmediği için ameliyata daha var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuty34

videoları daha güzel görüyosundur artık geçmiş olsun karşim bu arada. gebzede mi oturuyosun ? darıca yazmışında. ben gebzede oturuyorum :D

Çayırovadayım hacı. Uzağı muhteşem görüyorum sağolasın.. Yalnız mercek değişiminde göz rengi değişiyormu yeşilimsi olmuş gözüm..
  • geçmiş olsun Allah şifa versin
  • hani şu tvlerde gördüğümüz gibi uyanıkkemi gözünü ameliyat ediyorlar bak huylandım şimdi
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun karşim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.