Şimdi Ara

Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
2
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • persembe günü saat 1.30 gibi ameliyat oldum..
    genel anestezi oldum en son hatirladigim hocayla ingiliz bi stajer vardi gözleri mavi hoca burnuma elleyip ingilizce kiza bisiler anlatti
    bende bisiler dedim filan derkene haci bana narkozu bi caktilar 3 saat sonra ayildim ,, ayildigimda kibarca herkeze sövmüsüm
    suan panda gibiyim gözlerim kisik sis etrafi ve mor ne kadar da geçer kendi halime gelirim ?? acaba
    bu ara da burnumu kirdilar kemeri düzelttiler kikirdak yamuktu düzelttiler geniz etini aldilar burun kökünü oturttular baya agir islem gördüm ya tampon var suan pazartesi tampon cikcak off sıkıldım buraya konu acim dedim

Ve tampon çıktııııııııııı

yeni ss ler eklenicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 13 Temmuz 2009; 14:07:22 >

• Geçmiş olsun.

• 3-4 arkadaşım burundan estetik oldu ilk zamanlar burunları kocaman görünüyordu ama 3-4 ay içinde şiş tamamen indi normaller şuanda burnun 1 yıl içinde normale dönecek idare et biraz.
  • HOcam eski ve yeni halinin bi resmini çekseydin ya

bu arada geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djpontul -- 11 Temmuz 2009; 11:23:29 >
  • Hocam bende geniz etinden ameliyat olacağım.Sol taraf tamamen kapalı.Nasıl olur bir bilgin var mı?
  • NO SS NO GÜVEN
  • Geniz etinden ameliyat olmam gerekiyor ama ben çok korkuyorum bıçak altına yatmaktanDoktor korkusunu yenemedim arkadaş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Feci halde traş oldum ssli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun :)
    @fearforme
    ameliyattan korkum yok en son olduğum ameliyatta evden gitmek istemedim çok ani bi karar olunca ondan istemedim herhalde :) ameliyathanede doktorlarla sohbet ediyorum o kadar rahatım son ameliyat oluşumda adamların narkozu nasıl verdiklerini hatırlamıyorum iğneydi herhalde 5 dakkada uyudum daha öncekilerinde yarım saatte uyuyordum :) narkoz varken tek korkum bişi olup ameliyatın ortasında uyanmak
    neyse kısaca ameliyattan korkmaya gerek yok

• genizeti mi yapmayın ya kardeşim 6 yaşında oldu ayrıca bıçak altına falan yatma olmadı gayet kolay aldılar ama yöntemini bilemiycem uyudu uyandı bitti gitti sonra eve
  • Geçmiş olsun. Bir arkadaşım yarı yıl tatilinde burun estetiği yaptırmış. Okul açıldığında hiçbir iz yoktu. Tatil 1 ay sürmüştü. Ona göre sen kıyasla artık.

Ne kadara patladı sana bu ameliyat?
  • Genizeti ve bademciği aynı anda olmuştum. Soru soruyorlardı. Ben zaten korkudan duramıyorum. Her şeye "Hee" diyorum. Derken o narkozu verdiler. Ben aynen "Bayılıru..." dedim. Sonrasında zaten acı hissetmiyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cistacs

Geçmiş olsun. Bir arkadaşım yarı yıl tatilinde burun estetiği yaptırmış. Okul açıldığında hiçbir iz yoktu. Tatil 1 ay sürmüştü. Ona göre sen kıyasla artık.

Ne kadara patladı sana bu ameliyat?

+1 aynı sorun bende de var,sinüzite sebep olmaya başladı bendeki.Korkudan gidemiyorum ameliyata.ne kadar mal oldu nerde yaptırdın anlatırsan sevirim
  • @yalnizenes haci senin ki benim olaya benziyo benimde sol daima kapaliydi korkacak bisi yok narkozu veriyolar uyuyosun uyaniyosn bisi olmuyo

@djpontul simdi ekliyorm eski halini ve yeni halini ama suan daha yeni oldugundan sargi hala duruyo yinede ekliyorum
  • gazi hastanesi üniversitesinde oldum 1 gün yatili kaldim toplam 1.185 ytl tuttu =) gazide olmamin sebebi plastik cerrahisi mükemmel olmasiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

gazi hastanesi üniversitesinde oldum 1 gün yatili kaldim toplam 1.185 ytl tuttu =) gazide olmamin sebebi plastik cerrahisi mükemmel olmasiydi

saol bilgi için,geçmiş olsun.inş en yakın zaman eski sağlığına kavuşursun
  • quote:

gazi hastanesi üniversitesinde oldum 1 gün yatili kaldim toplam 1.185 ytl tuttu =) gazide olmamin sebebi plastik cerrahisi mükemmel olmasiydi

Düşündüğümden daha ucuzmuş. Tamamını siz karşıladınız değil mi? Sosyal güvencenin herhangi bir katkısı olmuyor sanırsam.
  •  Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

@cistacs
    olmuyo hocam bi katkisi

@PrinceOfPersia
    teşekkür ederim hocam
  • sanki dayak yemişsin...

geçmiş olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 11 Temmuz 2009; 12:55:46 >
  • quote:

persembe günü saat 1.30 gibi ameleyat oldum..
    genel anestezi oldum en son hatirladigim hocayla ingiliz bi stajer vardi gözleri mavi hoca burnuma elleyip ingilizce kiza bisiler anlatti
    bende bisiler dedim filan derkene haci bana narkozu bi caktilar 3 saat sonra ayildim ,, ayildigimda kibarca herkeze sövmüsüm
    suan panda gibiyim gözlerim kisik sis etrafi ve mor ne kadar da geçer kendi halime gelirim ?? acaba
    bu ara da burnumu kirdilar kemeri düzelttiler kikirdak yamuktu düzelttiler geniz etini aldilar burun kökünü oturttular baya agir islem gördüm ya tampon var suan pazartesi tampon cikcak off sıkıldım buraya konu acim dedim

Eylül ayında aynı konuyu açıcağıma bunlara yakın şeyleri yazacağıma eminim.

• doktorlar sıkılıp dövmüşler seni birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 12 Temmuz 2009; 11:59:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.