Şimdi Ara

Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

@chirico

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 11 Temmuz 2009; 13:02:44 >
  • yav bende olmalıyım bu ameliyatı ama resmini görünce vaz geçtim allah şifa versib geçmiş olsun
  • anormal bişi degil max 2-3 hafta sonra düzelirsin
  • bişey sorucam çok önemli ben de bi ameliyat olucam burundan ama doktor burun deliklerinden gircez dedi yani burnu yandan açma felan olmayacakmış sizin burun baya ağır işlemden geçmiş olduğu için mi acaba o tampon çok komplike bişey anlatabildim mi bilmiyorum bi de gözler niye öyle olmuş dayak yemişsin gibi olmuş narkozdan mı oluyo acaba o

bunları soracaktım
  • @müvellidülhumuza

ol ol bisi olmaz

@badblood1903

olabilir valla uyuttular haci hic bisi hatirlamiyorum
  • @Fati

haci burnumu tamamen kirdilar bu elbet vücutta tepki olarak yansicaktir suratina oda gözlerime indi anormal bi durum degil kaf kef'in dedigi gibi 15 güne kendime gelirim.. narkoz sadece sacmalatiyo mesela bana yanlis iğne yapan hemsireye sövmüstüm asiri ben sen ne yaparsin bilmiyorum ... kanamayi durdurmak icin o tamponlar
  • ya işte gözlük kullanıyorum ben ameliyattan 2 hafta sonra gözlüksüz hiçbir şey yapamam 4 ay yasakmış gözlüğk kullanmak baskı yapıyormuş heralde bi uzmanda soramadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

@Fati

haci burnumu tamamen kirdilar bu elbet vücutta tepki olarak yansicaktir suratina oda gözlerime indi anormal bi durum degil kaf kef'in dedigi gibi 15 güne kendime gelirim.. narkoz sadece sacmalatiyo mesela bana yanlis iğne yapan hemsireye sövmüstüm asiri ben sen ne yaparsin bilmiyorum ... kanamayi durdurmak icin o tamponlar

ok sağol cevaplar için
  • @müvellidülhumuza
    haklisin günes gözlügü filan yasak uzun bi süre

@Fati
    nietto problema
  • geçmiş olsun ...
  • ben yeni oldum. ankara numunede. (3 hafta oldu)

benim operasyonda:

1- sinüzit ameliyetı
    2- kemik eğriliği
    3- burunda polip ( et büyümesi)

genel anestezi (ilk kez oldum. iğneyi bir girdiler sonrası off, ilk kez ameliyat oldum bu arada)

uyandığımda burnumda kocaman bir tampon. yarı sersem sadece ağızdan nefes alıyordum. kendimi doğrultmaya çalıştım fakat bileklerimden sedyeye sabitlendiğim için yapamadım. o sırada bir bunalma hali oldu. ama sonra kendime geldim.

odaya çıktım.

sadece ağızdan nefes almanın zorluğu oldu sadece ( burnunuzu tamamen tıkayın ve su içme girişiminde ve yemek yeme girişiminde bulunun bakalım ne olacak :)

neyse ızdıraplı 2 gün sonunda (ızdırap sadece burnumun tamamen tıkalı olmasından dolayı yaşadığım ızdırap)

şimdi 3 hafta geçti peki ne oldu?

kontrole gittim endoskobi ile burna girdiler

ve ben şok oldum

-- burunda yeniden polip oluşumu başlangıcı

-- kemik eğriliğinin tam düzelmemiş olması....

şimdi şununla meşgulüm:

ve antibiyotik , sprey hap vs kullanıyorum ve sıcakta iyice mayışıyorum bu haplar yüzünden. benim hoca şimdi tatilde gelince onunla işimiz var.

• @Sayid Jarrah
    teşekkür ederim

@ramazan_abi
    numunenin güzel yanlari üzüldüm kardesim insallah iyi olur
  • Oha doktoru dava et gözünü nası şişirmiş hayvan herifler burnunu kırmak için demir sopayla suratını mı ezmişler .

Geçmiş olsun dostum.

Bende bundan 2 hafta önce gömük 20 lik dişimi ameliyatla aldırdım.Şimdi ikinciside alıncak.O diş ameliyatından sonra marlon brando gibi oluyosun
    AHA BUNUN İKİ KATI ŞİŞİYO
     Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

• quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

@Sayid Jarrah
    teşekkür ederim

@ramazan_abi
    numunenin güzel yanlari üzüldüm kardesim insallah iyi olur

saolasın , yinede fazla abartmayalım, milletin şevkini kırmayalım eskisine göre çok daha iyiyim. yeni oluşan polibi ilaçla halletmeye çalışıyoruz. Umarım hallederiz.

bu arada sana tavsiyem burnun önündeki tamponu değiştittir ara sıra. dolunca baskı yapıp rahatsız ediyor. ben 2-3 kere değiştittirmiştim (kelime yamuldu iyice ). O öndeki asıl tampon değil. asıl tampon içerde genize kadar uzanan tüp tampon. öndeki sadece ondan sıznları tutmak için. yani öndeki çıkınca kan boşalmayacak.

geçmiş olsun tekrar.

• Geçmiş olsun
    Başlık bomba olmuş
  • @silenThief
    olm en azindan marlon'un bi asaleti var benim pandadan farkim yok

@ramazan_abi
    tesekkür ederim tavsiyelerin icin biliyorum onu sürekli degistiriyorm 2 gün oldu ama hala biraz sizinti var ya :/ ,,

@m_c_g
    saol semih aydo'nun son cikartmasi bütün ekran kartlarina meydan okuyorum haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 11 Temmuz 2009; 13:33:19 >
  • geçmiş olsun, bende de sinüzit var +kafamı yukarı doğru kaldırdığımda burnumun içinde böle top gibi et gözükyor bunun adı ney acaba S:
  • Geçmiş olsun..
    Bi şarkı var bilirsin;

o eskii haliiiiindeeeen eser yok şiiiimdii
  • @copela
    hic bir fikrm yok hocam
    @WoX~
    demi ,, bindik bi alamete gedeyok kiyamete abareeeeee
  • bende ankaradayım numuneye gitmeyim en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.