Şimdi Ara

Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resim yok mu resim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

mağara

eminmisin bu arada konu sahibi bi yeni fotoğrafını atsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

mağara

facebook.com/edizsemih merak ediyorsan ekle usta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

quote:

mağara

gördüm resmini.estetik miydi yoksa başka bir ameliyat mıydı ? benim ki seninkinin şuan ki halinden küçük ama ginede olmayı düşünüyorum ucunu kaldırtıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

mağara

gördüm resmini.estetik miydi yoksa başka bir ameliyat mıydı ? benim ki seninkinin şuan ki halinden küçük ama ginede olmayı düşünüyorum ucunu kaldırtıcam

Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

Burnumun ucunda çizgi vardı aslında ben memnundum onu düzelttiler sandım
    ama son zamanlarda belirgin olarak çıkmaya başladı tekrardan nefes almam da bir sıkıntı yok
    lakin kız arkadaşım horladığımı söylüyo eskisi kadar değil tabi minimalmiş şu an.
    fırsatın varsa memnun değilsen kesinlikle ol derim.
    Önceki halimle arasında uçurum var en basitinden görünüm olarak ben kafaya takmayı bıraktım
    en önemlisi de buydu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 7 Ağustos 2013; 1:41:22 >

• RuLz kullanıcısına yanıt
    hocam burnun gayet iyi ama şimdi benim burnum senin kız arkadaşının burnu kadar birşey sadece genişlemesine değil düz böyle.ama sol tarafı gayet iyi gözüme hoş geliyor fakat sağ tarafı gargamele benziyor.tek ucuna azıcık bir müdahale yapsalar harika olacak ama korkuyorum işte.sırf estetik içinde yapmak istemiyorum.düşünücem bakıcam.
  • quote:

hocam burnun gayet iyi ama şimdi benim burnum senin kız arkadaşının burnu kadar birşey sadece genişlemesine değil düz böyle.ama sol tarafı gayet iyi gözüme hoş geliyor fakat sağ tarafı gargamele benziyor.tek ucuna azıcık bir müdahale yapsalar harika olacak ama korkuyorum işte.sırf estetik içinde yapmak istemiyorum.düşünücem bakıcam.

sadece ucu ise bi iğneyle bile dondurup o kıkırdağa hareket kazandırıyorlar garip bir şekilde anlatmışlardı önceden tam hatırlamıyorum
    sana tavsiyem yarın bi plastik cerrahi bölümünden randevu al konuş görüş , eğer imkanın varsa yaptır ben çocuk aklımla kalkışmışım
    ve şu an iyi ki de yaptırmışım diyorum çünkü ne maddi imkanım var şu an öyle bir şey için ne de vaktim yaşını bilmiyorum ama içinde kalmasın
    kırılmayacağı için 0 problem diyebilirim sana.

• quote:

quote:

sadece ucu ise bi iğneyle bile dondurup o kıkırdağa hareket kazandırıyorlar garip bir şekilde anlatmışlardı önceden tam hatırlamıyorum
    sana tavsiyem yarın bi plastik cerrahi bölümünden randevu al konuş görüş , eğer imkanın varsa yaptır ben çocuk aklımla kalkışmışım
    ve şu an iyi ki de yaptırmışım diyorum çünkü ne maddi imkanım var şu an öyle bir şey için ne de vaktim yaşını bilmiyorum ama içinde kalmasın
    kırılmayacağı için 0 problem diyebilirim sana.

acaba basit birşeymidir acı varmıdır

• tamponlar alınıncaya kadar geçen o 3 gün ıstıraptan başka bir şey değil. ilerisi hayırlı olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE369A63 -- 7 Ağustos 2013; 22:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orjinalden alıntı: copela

geçmiş olsun, bende de sinüzit var +kafamı yukarı doğru kaldırdığımda burnumun içinde böle top gibi et gözükyor bunun adı ney acaba S:

polip o polip.

sinüzitinin de bitmemesi ondan. bendede polip vardı (yukarıda anlattım)

fakat bu polip biraz sıkıntılı bir hastalık. allerjik ise tekrar oluşuyor. benim yanımda yatan hastanın 5. burun ameliyatıydı.

ama ameliyat olmazsan polip seni bitirir. sinüzitin bitmez. yaşam kaliten düşer. gece devamlı horlarsın. geniz akıntın bitmez bunlar ciherlerine dolar ilerde astıma çevirir. mazallah...

doktora görün.

abi bisey sormak istiyorum kafani yukari kaldirinca top gibi gozuken polipleri nasil goruyorsunuz allah askina kafayi yukari kaldirinca ayna mi tutuyorsunuz yukardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orjinalden alıntı: copela

geçmiş olsun, bende de sinüzit var +kafamı yukarı doğru kaldırdığımda burnumun içinde böle top gibi et gözükyor bunun adı ney acaba S:

polip o polip.

sinüzitinin de bitmemesi ondan. bendede polip vardı (yukarıda anlattım)

fakat bu polip biraz sıkıntılı bir hastalık. allerjik ise tekrar oluşuyor. benim yanımda yatan hastanın 5. burun ameliyatıydı.

ama ameliyat olmazsan polip seni bitirir. sinüzitin bitmez. yaşam kaliten düşer. gece devamlı horlarsın. geniz akıntın bitmez bunlar ciherlerine dolar ilerde astıma çevirir. mazallah...

doktora görün.

abi bisey sormak istiyorum kafani yukari kaldirinca top gibi gozuken polipleri nasil goruyorsunuz allah askina kafayi yukari kaldirinca ayna mi tutuyorsunuz yukardan

Yeminle bende merak ettim adi da hosmus polip
    Hala sinuzitim varmis gibi hissediyorum , ayrica horlama da devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 29 Mayıs 2015; 1:50:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende burnumu duzelttirmek istiyorum da yazilari okudukça korkuyorum tampon çok sıkıntılı diyolar. medical parkta tamponsuz ameliyata baslamis herhalde ama orasida 5000 den az istemez ne yapacagimi şaşırdım? siz nerede ne kadara oldunuz? benimde hani derlerya laz burunlu öyle bi burnum var ve duzelttirmek istiyorum artik çok kötü duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.