Şimdi Ara

Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tampon çıkarken çok mu acıyo ya uyuşturup çıkartsalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazan_abi

çıktımı tampon?

evet abi çıktı sabah ama hala tikali ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

tampon çıkarken çok mu acıyo ya uyuşturup çıkartsalar

inan hic aci yok degisik bi gidiklanma oluyo ama foss diye kan bosaliyo o kötü oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

tampon çıkarken çok mu acıyo ya uyuşturup çıkartsalar

inan hic aci yok degisik bi gidiklanma oluyo ama foss diye kan bosaliyo o kötü oluyo

ben de yarın burundan ameliyat olucam da gerçekten tampon çıkınca acıtmıyor mu yav herkes acıtıyo diyordu acaba tampon değişik miydi ya da tamponu yapan belki ona göre yapmıştır inş. benim tampon da öyle olur

• o dediğin eski tamponlar bayan önceki bunlar öyle cok acitmiyo gerçekten ya söyle söyleyim hic bekletme git ol kurtul hiç bisi olmuyo ne ameliyat olsn ne de tampon filan alt üstü 2 hafta sis geziceksn =)
  • quote:

o dediğin eski tamponlar bayan önceki bunlar öyle cok acitmiyo gerçekten ya söyle söyleyim hic bekletme git ol kurtul hiç bisi olmuyo ne ameliyat olsn ne de tampon filan alt üstü 2 hafta sis geziceksn =)

içime su serpildi ya saol soriyim ben bunu doktora yeni tampondan koysunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

arka sıradakilerden ibo lan bu

banada öyle geldi
  • iyi de neden süratin x2 ye katlandı
  • arka sıradakiler. ibonun resmine yapılan yorumlara dikkat.

http://www.netkeyfim.com/diziler-ve-oyuncular/arka-siradakiler-dizi-oyuncusu-ibo.html
  • hocam buz koy gözaltına daha sonra yatmadan önce çok az lasonil sür ama az sürcen.. üç günde morluklar geçer.ayrıca bir yıl falan beklemene gerek yok ilk aydaki şekli neyse bir yıl sonrakide pek farklı değildir..bide alçı tamponu onuncu gününde alırlar aldıkdan sonra burnunun üzerine sürekli ıslak mendil koy kurumasın ayrıca gözlerine dikkat et mikrop kapmasın ok..
  • quote:

bu da eski halim
     Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

@chirico

Nasıl oldu bu iş

*Geçmiş olsun gencligine yazık üzülme bosver ins eski haline geri dönersin

• dağılmışşın resmen :) geçmiş olsun
  • Burnunun ameliyat sonrası düzgün halini de bir atıver de görelim,şimdi mike tyson'dan dayak yemiş gibi dursada çok güzel olacaktır diye düşünüyorum,estetikte yaptırdın mı o operasyonlarla beraber ?Geçmiş olsun tekrardan
  • Yüzünün o şekli bir burun ameliyatı için gayet normal moralini bozma bence.
    Keşke yaz bitince yapsaydın ama muhtemelen denize felan giremez güneşte fazla kalamazsın :(
    Benim de burnum kırık ama yaz tatilinin bitmesini bekliyorum ameliyat için.(Yazın ameliyat olmayın bence yazık bir yazımız var...)
    Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.
  •  Burnumdan ameliyat oldum.. Suratim x2 oldu omg

Yardımım dokunduysa ne mutlu!

Geçmiş olsun bu arada şimdi üzülebilirsin ama geçince iyiki olmuşum diyceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakos145 -- 13 Temmuz 2009; 18:24:48 >
  • Ameliyat olalı 2 gün olmuş şimdi bir resim daha eklermisin merak ettim
  • ben üçüncü ameliyatımı burnumdan oldum (bi kavgada burnum dağılmıştı o zaman ameliyat olmadım)) nerdeyse komple kırılıp yeniden yapıldı burun suratın şişmesi morarması falan bende yok denecek kadar azdı kendime geldikten sonra yaptıgım ilk şey aynaya bakıp doktorumu tebrik etmek oldu
    ayrıca tampon öyle bez falan değildi silikon kalıp tarzı bişeydi beşinci günde doktor cımbız taktı ve direk çıkardı bu konuda önerebileceğim birşey var muhtemelen damla vermişlerdir ben o damlayı 2 yada 3 saatte bir damlattım tamponun burna yapışmaması için yoksa çıkarması çok zor oluyor
  • Öncelikle geçmiş olsun! İnşallah hem şeklen hem de fonksiyonel olarak iyi bir buruna kavuşursun!

Gazi Üni. Hastanesi'nde kime ameliyat oldun? İsmi bilinen birkaç hoca var bu konuda... Onlardan birisi mi diye merak ettim.

Kullanılan tamponlar silikon muydu? Bir de genel olarak ameliyat öncesi ve sonrası doktorun ve hastane görevlilerinin ilgi-alakası ne durumdaydı?

Teşekkürler şimdiden...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.