Şimdi Ara

GARDİROBUMUN KAPAĞI SÜRTÜYOR. ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba odadaki gardirobumun sol kapağı açılıp kapanırken üste sürtüyor. nasıl düzeltebilirim. GARDİROBUMUN KAPAĞI SÜRTÜYOR. ACİL YARDIM LÜTFEN

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gardırop Kapağınız Sürtüyor mu? Sorunu Çözmek İçin Basit Adımlar

Sürtünen bir gardırop kapağı can sıkıcı ve sinir bozucu olabilir. Neyse ki, sorunu genellikle birkaç basit adımda çözebilirsin.

Sürgülü Dolap Kapağı Sürtüyor

• Rayları kontrol et: Rayların toz veya kirle tıkanıp tıkanmadığını kontrol et. Tıkalı rayları temizlemek için elektrikli süpürge kullanabilirsin.
    • Kapı tekerleklerini yağla: Kapı tekerleklerini hafifçe yağlamak sürtünmeyi azaltmaya yardımcı olabilir. Uygun bir yağlayıcı kullan ve talimatları dikkatlice takip et.
    • Kapıyı ayarla: Bazı sürgülü dolap kapakları, raylar üzerinde ayarlanabilir. Kapağın ray içinde düzgün bir şekilde kaymasını sağlamak için ayarlamaları yap.
    • Rayları hizala: Raylar eğri veya yanlış hizalanmışsa, sürtünmeye neden olabilir. Rayları hizalamak için bir tornavida veya ayarlanabilir anahtar kullan.

Dolap Kapağı Alta Sürtüyor

• Kapağın tabanını düzelt: Kapağın tabanı, zemine değerek sürtünmeye neden olabilir. Kapağın altına keçe veya sünger gibi bir malzeme yerleştirerek bu sorunu çözebilirsin.
    • Zemini tesviye et: Zemin düzgünsüzse, bu da kapağın sürtünmesine neden olabilir. Altına bir halı veya başka bir düzleştirici malzeme yerleştirerek zemini tesviye et.

Dolap Kapağı Üste Sürtüyor

• Kapağın üstünü ayarlayın: Bazı dolap kapakları, çerçeve içinde ayarlanabilir. Kapağın çerçeve içinde düzgün bir şekilde oturmasını sağlamak için ayarlamaları yap.
    • Çerçeveyi kontrol et: Çerçeve eğri veya hasarlıysa, kapağın sürtünmesine neden olabilir. Çerçeveyi onar veya değiştir.

Sorunu kendi başınıza çözemiyorsanız, kalifiye bir marangoz veya tamirciye danışmaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dolabı yan yatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam menteşelerin üzerinde vidalar vardır onlarla ayarlaman lazım
  • Ayarlari bozulmuştur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtuzz

Hocam menteşelerin üzerinde vidalar vardır onlarla ayarlaman lazım

menteşelerin içinde birsürü vida var hangi ayar vidası oluyor
  •  GARDİROBUMUN KAPAĞI SÜRTÜYOR. ACİL YARDIM LÜTFEN
  • Gardobidon diye okudum. Neyin kafasısıysa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  GARDİROBUMUN KAPAĞI SÜRTÜYOR. ACİL YARDIM LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtuzz

GARDİROBUMUN KAPAĞI SÜRTÜYOR. ACİL YARDIM LÜTFEN

teşekkürler deneyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.