Şimdi Ara

Kilo Verirken Yenilebilinecek Kalorisi Düşük Abur Cubur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
42.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo vermek için spora giden veya form tutmak için spora gidenler vardır. İnsanın hiç değilse haftada 1 kez canı çikolata olsun cips olsun bişey çeker. Var mı bildiginiz kalorisi düşük protein oranı yüksek abur cuburlar veya atıştırmalıklar. Kuruyemiş dışında. Onu bilmeyen yoktur sanırım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Verirken Yenilebilecek Az Kalorili Abur Cuburlar

Kilo verme yolculuğunuzda açlık sancılarına teslim olmak zorunda değilsiniz. Az kalorili abur cuburlar, açlığınızı bastırmanıza ve kilo verme hedeflerinizi desteklemenize yardımcı olabilir. İşte kilo verirken yiyebileceğiniz bazı düşük kalorili atıştırmalıklar:

• Meyve ve Sebzeler: Çilek, ahududu, havuç ve kereviz gibi meyve ve sebzeler hem düşük kalorili hem de lif içeriği yüksektir. Bunlar, tokluk hissi sağlar ve açlığı azaltır.
    • Yulaf Ezmesi: Tam tahıllı yulaf ezmesi, yavaş salınan karbonhidratlar içererek uzun süreli tokluk sağlar. Az miktarda meyve veya fındık ile tatlandırabilirsiniz.
    • Patlamış Mısır: Patlamış mısır, düşük kalorili ve lif bakımından zengin bir atıştırmalıktır. Hava ile pişirildiği için yağa ihtiyaç duymaz.
    • Yoğurt: Düşük kalorili ve protein açısından zengin olan yoğurt, açlığı bastırmaya yardımcı olur. Meyve veya granola ile tatlandırabilirsiniz.
    • Kuruyemişler: Badem, ceviz ve kaju fıstığı gibi kuruyemişler sağlıklı yağlar, protein ve lif içerir. Küçük porsiyonlarda yiyin çünkü kalorileri yüksek olabilir.
    • Humus: Nohuttan yapılan humus, protein ve lif bakımından zengindir. Havuç, kereviz veya tam tahıllı cips ile tüketebilirsiniz.
    • Az Yağlı Peynir: Peynir, protein ve kalsiyum içerir ancak kalorileri yüksek olabilir. Az yağlı peynirleri tercih edin ve küçük porsiyonlarda tüketin.
    • Chia Tohumu Pudingi: Chia tohumları, lif ve omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir. Süt veya bitki bazlı süt ile karıştırıp puding oluşturabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen düşük kalorili abur cuburları kilo verme hedeflerinizi desteklemeye yardımcı olabilir. Porsiyon boyutlarına dikkat etmeyi ve bunları ölçülü olarak tüketmeyi unutmayın. Ayrıca, sağlıklı bir diyete ve düzenli egzersize odaklanmaya devam etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takipp
  • su proteinli probis yeme de ne yersen ye
  • madem diyet elden gidiyo bari gittiğine değsin.

Kilo Verirken Yenilebilinecek Kalorisi Düşük Abur Cubur ?
  • Sangfroid kullanıcısına yanıt
    Kardeş diyetlik bi durum yok zaten. Burda işe yarar fikirler arıyoruz. Yoksa g. başı dagıtıp alırım cipsimi kolamı çikolatamı oh ne ala kndfşlknsdşfs
  • Neden ki kötü bi anın mı var ? Yoksa zararlı diye mi :)
  • Hocam kolay gelsin 1 ayda 95 kilodan 84 kiloya dusen biri olarak sana ara ogun tavsiyelerimi vereyim

1 bardak icin ayran 40 kalori, sutlu kopuklu kahve 3 u 1 arada 40 kalori, bimden kepekli galeta alabilirsiniz 2 adeti 70-80, eti burcak tam bugdaylı kepekli buskivi 2-3 adet yersen saatte 1 kilo yapmaz, 1 adet haslanmıs yumurta kilo yapmaz, 1 kibrit kutusu beyaz veya tulum veya kasar peynir, yatarken 1 kase yogurt ye ustune pul biber dok, 8-10 adet tuzu az zeytin, 1 galeta ile mercimek veya domates corbası icebilirsin bu saydıklarımın 1 adetini uygula ama ara ara yap abartmadan saygılar( favorim beyaz leblebi, kepekli galeta, 1 bardak ayran)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytatanga38 -- 16 Şubat 2017; 23:3:57 >
  • Meyveli yoğurt
  • Teşekkürler Heisenbürgün asistanı. Editle tüm önerileri bir araya getirsem mi ?
  • bytatanga38 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarını editleyecegim. Sanada pm atıcam artık kusura bakmayacaksın :)
  • slashssnakepit kullanıcısına yanıt
    hocam meyve olarak 1 portakal veya 1 mandalin veya 1 elma, kestane ve muz kilo yapar, ben soyle kilo verdim saat bası agzıma 2 adet galeta atıyom, bol yuruyus yapıyom gun boyu aksam 5 de mercimek corbası iciyom ekmeksiz, eve gelincede yogurdumu yiyip yatıyom 400-500 gr arası gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytatanga38 -- 16 Şubat 2017; 23:11:24 >
  • Hocam tam abur cubur sayılmaz ama tadı güzel olup kilo aldırmayan şeylerden biri iğde. Ayrıca böbreklere veya bağırsaklara da faydalı diye biliyorum.
  • bytatanga38 B kullanıcısına yanıt
    Tatangalar harbiden psikopat her açıdan ya. asfşmşskdmfşs
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Bunu da editleyecegim . İğde'yi herkes sevmez ama iyidir. Teşekkürler
  • Kuruyemis, kuru meyve, elma,yogurt, bitki caylari ve PATLAMIS MISIR. Sadece bunlar ile besleniyorum :D
  • beyaz leblebi ve sari

ben oyle yiyorum
  • Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    Severus kardeş dediklerinle iyi zayıflar veya form tutarsın. Lif oranı yüksek yiyecekler doyurucu ve kalorisi az yiyeceklerdir.Mısırı da yağsız patlatmak lazım. Yoksa cipsten pekte farkı yok.
  • HALO kullanıcısına yanıt
    Kuru üzümde karıştır halo dayı. Enerjin artar.
  • Şu hazır kahveleri içme içinde krema var. Valla kardeşim ben canım çekince gidip yiyorum çikolata . Sende en kötü bitter yiyebilirsin.
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sade kahve ve şekersiz çay alışkanlıgım var. Bitter çikolata yiyince sütlü güzelim çikolataları aldatmış gibi hissediyorum ben. keşke bitter sevmeq bilsem.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.