Şimdi Ara

Çin malı ağaç motoru tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Ne yapacan çin malı çakma aletleri demeyin değerleride çok pahalı geliyor benim için. Köyde ufak tefek işlerde arasıra lazım oluyor. Sonuç itibari ile bu elde satılan çin mallarının pek bilgim yok ama yanlış söylemiyorsam gaması ve zinzirini değiştirdikden sonra gayet güzel biçimde çalıştığını söyleyen kullanan birkaç tanıdık var.
    Sonuçta ufak tefek işler için çok para dökmeye gerek yok en azından bozulsa bile 60-70 lira civarı satılan bu aletler herhalde kendi parasını bozulana kadar çıkarır diye dişünüyorum.
    Şimdi size sorum şu piyasada 3 çeşit model var gözlemlediğim kadarıyla
    1. Üzerinde STHIL yazan satıcıların değimi ile karbüratörü metal olan motor
    2. Şekili STHIL yazana göre biraz daha oval olan yine satıcıların değimi ile çalıştırma kolu kurmalı yani yavaş yavaş çekiyosun ipin son kademesine doğru motor birdenbire çalışmaya başlıyor vede zinciri dönderen kısmın diğerlerinde plastik (ne kadar doğru bilmiyorum) bunda ise metal olduğu söylenen motor.
    3. Bu ise yine diğerlerine göre ne kurmalı çalıştırma kolu nede metal karbüratörlü diye satıcıların hiçbirşey söylemedikleri bu en adisi onların diyimine göre dedikleri motor

şimdi bazı resimlerde koyacam bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi günler

• yokmudur bir bilen, duyan, gören, anlayan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman_calis -- 30 Eylül 2010; 15:30:34 >
  • varsa Honda al başına bela olur bunlar önemli olan servisi yakınında yedek parçası bulunuyor mu bunu aldığında hangi servisde hangi yav...k ustayla karşılacaksın bunları araştır OLEOMAC SPARTA almıştık başımıza bela oldu ne disbiritör var nede Türkiye de ilgilenen yeri satarken iyi derler garantisi servisi var denir sonra sahip çıkan olmaz...
  • yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi diğer ürünler bneim için pahalı geliyor zaten alacak olduğumda çin malı garanti vs beklenemez benim düşüncem şu şekilde çin malları tamam biliyoruz ama fiyat bakımından dandirikte olsa işlerini gören bikaç tanıdık var ama onlardaki modelden göremedim şu an gördüklerim yukarıdada resmini eklediğim 3 tip motor var bunlar içinden hangisi olabilir diye bilen arkadaşların yorumunu almak istedim sonuçta sadece bu motor için değil birçok çin ürününü kullanıyoruz cep tel vs. bu işler tamamen şans işi başka bişey değil. Sonuç olarak dediğim gibi fiyatı bakımından bu ürünü tercih ediyorum artık şansıma ne kadar çalışır bilimem ama teşekkürler yorumun için.
  • öncelikle, karbüratör yazdığınız metal aksamın ismi starter kapağı. Karbüratör çok farklı bir aksam. Kapağın metal olup olmaması pek de önemli değil. Komple değiştirmek istediğinizde 20-25 liraya değişiyor zaten. önemli olan aldığınız motorun starter kapağı içerisindeki tırnak mekanizmasının metal olması, plastikler çok kolay kırılıyor.

Devamı içinse yolladığınız mailinize gerekli cevabı verdim. Telefonlarımızdan ulaşırsanız aradığınız kalitede çin malı motoru ve gerekli teknik yardımı kolaylıkla alabilirsiniz. Emin Dış Ticaret Ltd. Şti. (eminltd.com)

İyi günler.
  •  Çin malı ağaç motoru tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.