|
Japon elektronik parça üreticisi Kaga, Türkiye'de fabrika kuruyor
-
-
japonlar işi biliyor.
-
İşçilik ucuz olunca gelirler tabi.
-
Destekliyorum ama mümkünse Yeni tesislerini Marmara bölgesine değil diğer bölgelere yapsınlar
-
Kaçanlar bu kadar çok iken, iyi bir haber
-
Gelirler iscilik ucuz, gelmezler niye gelmiyorlar ulan bi bitmediniz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasılsa fabrika bitene kadar işçilik dahada düşer tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle büyük 50 şirket fabrika kursa.
Aynı zamanda bizde önümüzdeki 10 yıl içinde Hollanda gibi tarıma ağırlık verirsek. İthalatı düşürsek. Güzel olur.
Vergiyi pesin alan bir devlete hos geldin kaga🕺🏻
Bu kadar şükürsüz olmayın yav. Sürekli bardağın boş yanına bakarsanız, hayatta mutlu olamazsınız.
Çok güzel haber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 27 Aralık 2021; 13:26:36 >
ya bırak allah aşkına
-
Ne şükürü arkadaş, kapital nerede ucuz iş gücü varsa oraya gider. Çin'de ucuz işgücü kalmadı. Zaten tüm üreticiler inanılmaz pişmanlar. Kendi fabrikalarını kurmadıkları için.
Ben bir "doğru" yu söylüyorum, amacımız bu olmamalı diyorum sen gelmişsin "Boş tarafa bakmayın"
Arkadaş bu ülke sırf vestel yüzünden tonlarca vergi alıyor cep telefonlarından. Vestel ne yapıyor peki? En b*ktan config'li cihazları yüksek fiyata itelemeye çalışıyor.
-
Fabrikalar gelsin tabi ama Türkiye'nin bu şekilde kendi parçalarını üretmesi için sağlam bir liderlik gelmesi gerekiyor.
-
Fabrika açılmaz, ülke batıyor derler,
Fabrika açılır, işçilik ucuz derler,
0.70 krşa karpuz alırım, ne olacak üreticinin hali derler,
2 liraya karpuz alırım, ne olacak vatandaşın hali derler,
Dolar çıkar, neden çıktı derler,
Dolar iner, neden indi derler.
Yabancı yatırımcı gelmiyor derler,
Yabancı yatırımcı gelir ülkeyi peşkeş çektiniz derler.
Muhalefet konforu diye birşey var, ne yapsan yaranamazsın mutlaka bir kulp bir bahane bulurlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrikalar satılır neden satılır derler
çinden ucuza iş gücü olduk neden fabrika yapılıyor derler
çiftçini yanındayız üret derler
ürettiğinden çok mazota gübreye veriyor üretme ozaman derler
doları çıkartırız faiz indirimi olmuyor derler
doları tepeden cevrem bozdurur bir günde doları düşürüp doalrla alıp yapanı ve yapacak olanı pişman ederler
bu kadar oynak kur vb sorunlar ile yabancı yatırımcı gelmiyor derler
yabancıya fabrikaları, arazılerileri neden sattın derler peşkeş çekiyorsun derler
Muhalefete nasıl yapacaksın ne ile yapacasın derler
Kendileri bunu yapıp yıllardır ortada yokmuş gibi biz yaptık derler
hep derler
-
Afedersiniz sömürülecek "Eşek" çok! İstersen çalışma. Aç kalırsın. Kuru ekmek yiyebiliyor ya derler o zamanda!
-
İyi bari Japon sevici bunlar diyen çıkmamış, yarın telesi odası birgünü Japonya'yı hedef gösterir ertesi gün hepsi Japon düşmanı olur ülkeyi Japonya'ya peşkeş çektiniz derler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 27 Aralık 2021; 16:9:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DH nin en sevdiğim yanı bu işte o tipleri blokluyorsun kafan rahatlıyor. keşke YouTube filanda aynısını yapsa.
Yatırım alırsın, işçilik ucuz olur. He tosunum he.
İşçilik ucuz olunca gelirler tabi.
|
Fabrika açılmaz, ülke batıyor derler,
Fabrika açılır, işçilik ucuz derler, 0.70 krşa karpuz alırım, ne olacak üreticinin hali derler, 2 liraya karpuz alırım, ne olacak vatandaşın hali derler, Dolar çıkar, neden çıktı derler, Dolar iner, neden indi derler. Yabancı yatırımcı gelmiyor derler, Yabancı yatırımcı gelir ülkeyi peşkeş çektiniz derler. Muhalefet konforu diye birşey var, ne yapsan yaranamazsın mutlaka bir kulp bir bahane bulurlar. |
Şöyle büyük 50 şirket fabrika kursa.
Aynı zamanda bizde önümüzdeki 10 yıl içinde Hollanda gibi tarıma ağırlık verirsek. İthalatı düşürsek. Güzel olur. |
Fabrikalar satılır neden satılır derler
çinden ucuza iş gücü olduk neden fabrika yapılıyor derler çiftçini yanındayız üret derler ürettiğinden çok mazota gübreye veriyor üretme ozaman derler doları çıkartırız faiz indirimi olmuyor derler doları tepeden cevrem bozdurur bir günde doları düşürüp doalrla alıp yapanı ve yapacak olanı pişman ederler bu kadar oynak kur vb sorunlar ile yabancı yatırımcı gelmiyor derler yabancıya fabrikaları, arazılerileri neden sattın derler peşkeş çekiyorsun derler Muhalefete nasıl yapacaksın ne ile yapacasın derler Kendileri bunu yapıp yıllardır ortada yokmuş gibi biz yaptık derler hep derler |
Ne şükürü arkadaş, kapital nerede ucuz iş gücü varsa oraya gider. Çin'de ucuz işgücü kalmadı. Zaten tüm üreticiler inanılmaz pişmanlar. Kendi fabrikalarını kurmadıkları için. Ben bir "doğru" yu söylüyorum, amacımız bu olmamalı diyorum sen gelmişsin "Boş tarafa bakmayın" Arkadaş bu ülke sırf vestel yüzünden tonlarca vergi alıyor cep telefonlarından. Vestel ne yapıyor peki? En b*ktan config'li cihazları yüksek fiyata itelemeye çalışıyor. |
Gelirler iscilik ucuz, gelmezler niye gelmiyorlar ulan bi bitmediniz..
|
japonlar işi biliyor.
|
Bu kadar şükürsüz olmayın yav. Sürekli bardağın boş yanına bakarsanız, hayatta mutlu olamazsınız.
|
Bu arkadaşa ne yazarsanız yazın cevap veremez çünkü bu şahıs muhalefetin sonuna kadar haklı olduğunu bildiği gördüğü halde tam bir hüloocu .
Sen aynı bu tarz mesajını toyotayla ilgili konundada yazmıştın. Orda bana cevap veremediğinde anlamıştım ne halt olduğunu. Muhalefet konforuymuş. Sen ve senin gibilerinin 19 senedir nasıl konfor verdiğini çok güzel görüyoruz. Benzin kuyruklarınıda gördük, çift haneli rakamlara ulaşan akaryakıt fiyatlarınıda gördük, yağlara kilit takılan marketlerde gördük, çoğu temel gıda malzemesine "altın" muamelesi yapılan ülke anlayışınıda gördük. Hepsi sizin kapkara eseriniz Tekrar soruyorum; Ülkeye senin gibi düşündüğün yabancı yatırımcılar geldi ve varlıklarını sürdürüyorlarda ne oluyor ? Sizin gibilere muhalefetin kralını yapmak lazım. Şayomisi geldi samsungu geldi o geldi bu geldi hatta istediğin kadar yabancı şirket gelsin. Azıcık kalıbın varsa şu sorduklarımı cevaplasana?: Bu vatandaşlar ve sen Asgari ücretle geçinebiliyor musun ? Asgari ücretle insanlar araba alabiliyor mu ? Asgari ücretle insanlar ev alabiliyor mu ? Asgari ücretle bu insanlar istediği yere tatile gidebiliyor mu ? Asgari ücretle çoluk çocuğu olan aileler onlara istedikleri bisikletleri elektronik aletleri vs alabiliyolar mı ? Asgari ücretle sen bi elektronik ürün, ev aleti, araba parçası ve daha nicelerini almaya kalktığında cebinden daha çok tl çıkmıyor mu ? Yabancı yatırımcı geldide dolar euro neden fırlıyor neden türk lirası ELİN AFRİKALI ÜLKESİNİN PARASI KARŞISINDA BİLE ERİYOR ? Yabancı yatırımcı geldi diye ülkede halen zamlanmayan mal var mı ? Adam utanmasa yabancı şirketlerin koynuna sarılacak "abee hoşgeldiniz iyiki geldiniz ülkemizi şahlandırın" diye |
Benzer içerikler
- whatsapp görüntülü not
- aşko kuşko priv isimleri
- whatsapp tek tık
- spotify ne kadar internet yer
- whatsapp durum beğenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X