Gülümseten Cuma Fırsatları yaklaşıyor. Binlerce üründe harika fırsatlar ve Black Friday indirimleri Amazon.com.tr'de.
Merhabalar,
Bilgisayarı dikkatli kullandığım için Windows Defender dışında herhangi bir virüs programı kurma ihtiyacı hissetmiyordum. Bugün ESET Internet Security kurdum, daha kuralı bir saat geçmeden "ARP önbelleğini zehirleme saldırısı algılandı" uyarısı aldım. Kendi evimdeki internet ağına bağlıyım, internetimle alakalı bir tehlike mi söz konusu? Bu programı kurar kurmaz böyle bir uyarı aldıysam uzun zamandır böyle bir tehlikenin olmasından şüpheleniyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
20 Aralık 18:00'de başlıyor.
https://www.amazon.com.tr/events/lastminutedeals
Yılın Son Fırsatları Kampanyası ne zaman gerçekleşecek?
"Amazon Türkiye indirim kampanyası 21 Aralık ve 31 Aralık tarihleri arasında, bu sayfada gerçekleşecek. %70’e varan indirimler ile cep telefonu, akıllı saat, laptop ve bilgisayar, televizyon, spor ayakkabı, moda ürünleri, çanta, hoparlör, kulaklık, termos, küçük ev aletleri, kişisel bakım ve güzellik ürünleri, kitap, oyuncak gibi binlerce uygun fiyatlı hediye alternatifini Amazon Türkiye kampanyaları ile bu sayfada bulabilirsiniz. Yılın Son Fırsatları kampanyasında yer alacak popüler hediye markaları arasında ise Xiaomi, Stanley, MSI, Philips, HP, Oral-B, Bosch, Lego, JBL, Oppo, Puma, Skechers, Under Armour, Koton, DeFacto gibi yüzlerce çok sevilen marka yer alıyor. Yılın Son Fırsatları kampanyası süresince sadece Amazon Prime üyelerine özel indirimlerden yararlanmak isterseniz ücretsiz Amazon Prime üyeliğinizi şimdi başlatabilirsiniz. Fırsatlarımıza Amazon mobil uygulaması ile de ulaşabilirsiniz."
Sim kartın eski olması telefon konuşmalarını etkiler mi?
|
Epic Games Muhteşem Cuma İndirimi | 26 Kasım-3 Aralık
"Video oyunlarını seviyor musun? Bu soruya cevabın "hayır" ise neden burada olduğuna dair pek bir fikrimiz yok ama yine de merhaba! Cevabın "evet" ise işte o zaman senin için süper haberlerimiz var:
Çok yakında video oyunları İNDİRİMİMİZ var!
Doğru duydun, alışveriş sezonu artık kapıda ve muhteşem indirimler olmadan Muhteşem Cuma'nın ne anlamı kalırdı ki? Henüz fırsatları açıklamak için erken ama zaten iki gün kaldı değil mi? Sabredebilirsin.
Bu arada, sana bilgece bir siber alışveriş tavsiyesi: Mağazamıza web tarayıcısında veya başlatıcıda giriş yapmışken herhangi bir oyunu istek listene alırsan bu ürün indirime girdiğinde bir bildirim alırsın. Çok iyi değil mi?
26 Kasım TSİ 19.00'da başlayacak olan bu indirimde fırsatları kaçırmamak için küçük kalp simgesine tıklayarak favorilerini istek listene eklemeyi ve mağazada gezinmeyi unutma."
|
Satıcı hakkında olumlu olumsuz herhangi bir yorum göremedim, yorum olmadığı ve piyasada Xiaomi'nin orijinal olmayan ürünleri çok dolandığı için bir fikrim yok ama fiyat sıcak olduğu için linki buraya bırakıyorum.
https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-band-5-akilli-bileklik-1527648?magaza=karamukpazarlama
Edit: Tükenmiş ki bu kadar çabuk tükeneceğini zannetmiyorum herhalde satıcının işi. Başlık silinsin yada biten fırsatlara taşınsın.
|
Asus laptop için muadil batarya önerisi?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 771
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 97.773 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.012 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar