Bildirim
Asus laptop için muadil batarya önerisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olabilecek biri yok mu? -
N11 gg tarzi saticilarda bakin. Orda hangi modeller ile uyumlu yazar lar. Sizin modeli bulun son olarak satici puganina dikkat edin -
N11’de birçok çeşit marka var, hangisini önerirsiniz? -
Notebook model nedir? Bakalim ona göre -
İhtiyar Asus K52F için arıyorum hocam, kaç yıllık bilgisayar yıllara meydan okudu ama bataryası daha fazla dayanamadı. -
hocam soyle bisey buldum. Satici ile iletisime geçip teyit ettirebirsinizGittiGidiyorAsus K52f Batarya Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-k52f-batarya_pdp_518375827?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=402878555412&utm_term=86192692032&ga_prodid=518375827&ga_merchantid=125768874&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAjw7LX0BRBiEiwA__gNw0TNkBUn-fjfV6WPsKAvDZ1npdAwZJKnRml_T3gwv6m0KnptJSlcNxoC6cQQAvD_BwE
-
Hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, hemen inceliyorum. -
HP Pavilion dv7 Notebook PC bilgisayarım var tam bir ofis bilgisayarı..
MU6 batarya ihtiyacım var
Batarya, elektrik kesildiğinde cihazın kapanması için 3-4 dakika gerekiyor. Bilgisayar mobil kullanılmayacak kadar ağır, yani seyyar olarak kullanmıyorum. Devamlı fişe takılı çalışıyor.
2010 yılında almıştım, Orijinal bataryası ile 9 yıl kullandım. Bilgisayarım günde 10-14 saat açık kalıyor. Ayda bir iki defa tam deşarj ediyordum. Fakat genel olarak hep fişi takılı olarak çalıştı.
2019 Mayıs ayında piyasadan bir pil aldım, artık o kadar sık kullanmıyorum. Günde ortalama 3-5 saat açık kaldı, Ayda bir iki defa tam deşarj ediyordum. 2020 yılı Nisan ayında batarya alarm vermeye başladı. Performans %17 olarak görünüyor.
Anlaşılan, günde 8-10 saat fişe takılı olarak çalışan bir bilgisayara piyasadaki piller yaklaşık 7-8 ay çalışabilecek. Yılda iki defa pil almak zorundayız.
Orijinal batarya daha ekonomik gibi geliyor..
HP servisinde MU6
ORİJİNAL 680₺
MUADİL 450₺
PİYASA 115₺ - 490₺
-
Bence ayda 1-2 tam deşarj yeterli olmuyor. Eski laptop biligsayarımı en fazla 2 günde bir coğu zaman her gün bataryada %20 lere gelene kadar kullanıp sonra şarja takıyordum (hp 8570p modeli) Bataryası 3 yıl %100 sağlıkta kaldı. -
Sonra ne yaptınız? Aynı kalitede batarya bulabildiniz mi?
Hp servisi Orijinal-Muadil-YanSanayi tüm pillere 24 ay elektronik, 6 ay cell garantisi veriyor. Diyemiyor ki şöyle kullanılırsa, Tam Batarya Şarj kapasitesi, orijinal batarya 7 yılda muadili 7 ayda %20'ye düşer.
Bu durumda yan sanayi almak daha uygun gibi geliyor.
Haftalardır araştırıyorum. Bir karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X