Şimdi Ara

Sim kartın eski olması telefon konuşmalarını etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yıllardır Vodafone kullanıyorum. Telefonda konuşurken bulunduğum yerde çoğu zaman ne sesim net gidiyor ne de net ses alıyorum. Sırf bu sebepten Turkcell’e geçmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan bir durum var. Bulunduğum yerde Vodafone kullananan başka aboneler benim kadar bu problemi yaşamıyor. Sim kartımla alakalı bir problem olması teorik olarak mümkün mü? Taahhüdüm bitmek üzere bir an önce karar vermem lazım.

• Sanmıyorum ben turkcell'le hiç kesinti sıkıntısı yaşamadım dağ,şehir farketmeksizin şimdi vodafone kullanıyorum bazı yerlerde kesinti yaşıyorum mesela salondayken çekmiyor ya sesi gitmiyor yada ses alamıyorum balkona çıkmam gerekiyor vesaire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 2 Aralık 2020; 15:18:10 >
  • Cevabınız için sağ olun, o halde hiç sim kart yenilemekle falan uğraşmayayım direk numaramı Turkcell’e taşıyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recaizade-i Nabizade

Cevabınız için sağ olun, o halde hiç sim kart yenilemekle falan uğraşmayayım direk numaramı Turkcell’e taşıyayım.

Paran varsa taşı hocam turkcell az kanımı emmedi yani.

Turkcell 70tl verdiğim pakete vodafone'da 35tl veriyorum avantajıda bu yani.

Ne kadar para o kadar köfte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 2 Aralık 2020; 18:10:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.