Şimdi Ara

Bir sd kartın ömrü ne kadardır, sudan sebeplerden kart bozulabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi malum markanın kartını sosyal medyada görüyorum ve karta 5 yıl ömür biçiyorlar, şu sıralar aklımda büyük kapasiteli bir kart almak var. Ama beş yıl depolama için kısa bir süre zarfı gibi geliyor, bu ömrü neye göre biçiyorlar ve sizin en uzun süreli kullandığınız bir sd kart var mı?

• nokia 5800 telefonun yaninda kutu icinden cikan 16 gb nokia marka micro sd karti halen kullaniyorum, class2 veya class4 olabilir hizini hatirlamiyorum. yil sanirim 2009 veya 2010 olmasi lazim. 10 yil olmus herhangi bir sorunla karsilasmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafıza kartı olayın da artık o kadar kaliteli firmaların ismi kullanılarak sahte üretiyorlar ki bence otg flash daha iyi olur hepsi sıkıntı yaşatıyor
  • Windows phone zamanında Lumia telefonuma Toshiba marka 64 gb microsd almıştım. Bu zamana kadar birtek o kart bozuldu. Onun dışındaki sandiskler samsunglar vs hala kullanıyorum.

İşin enteresan tarafı USB bellekler ilk çıktığı zamanlarda aldığım Toshiba'nın 4 GB'lık belleği de hala sorunsuz bir şekildr çalışıyor.

Katı hal sürücülerde çok nadir bozulma bana göre. HDD'lerinde ömrünün 3 yıl belirlenmesi gibi birşey. Garantisi bittiği hafta bozulanda var, çalışan pata disklerde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.