|
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım
-
-
Ekran kartıııı istiyorummmm
-
Yerimizi alalım. -
Efsane şahane ultra harika muhteşem :D
Yeni karakter açıldı : Gülümseten -
Allaya pullaya yaptıkları reklama harcayacakları paralar ile gerçek indirim yapsalar belki daha çok gülümseriz. -
İnşallah düzgünce indirim olur yalandan tık almak için 1 2 ₺ düşürmezler -
Hepsiburada ve trendyol dan daha hızlı kargo ve iade politikasi sayesinde Kartlar hazır beklemedeyiz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 16 Kasım 2020; 22:4:36 > -
evet geleneksel amazon kötüleme ve trendyol kupon övücüleri şenliklerine hoşgeldiniz
-
Normalde aynen öyle derdim ama 9 gündür gelmedş 3 gündür aynı yerde bugün sondu teslimi üzüldüm millete övüyordum bırde :(
-
biz de yerimizi alalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Makakubukak
Allaya pullaya yaptıkları reklama harcayacakları paralar ile gerçek indirim yapsalar belki daha çok gülümseriz.dandik firmalar bile amazon trden daha cok reklam veriyor.
-
Aga kizinda da o kadar kusur olur ne diyelim benim 1aydir tedarik edilemeyen ürünüm var ama bakalim yollayacağı diyorlar artik beklemedeyim ama diger kargolar aksama siparis ediyorum yarinina kargo ulaşıyor elime cok şükür.. -
Prime Day'de dolar 7.9 civarıydı ve güzel indirimler olmuştu; şu an dolar kuru 7,7 yine güzel indirimler olur diye umuyorum
-
Adı üstünde dandik firmalar,amazon un reklama ihtiyacı yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 16 Kasım 2020; 22:15:57 > -
Normalde bana olmaz dayım şansız onun ürün ondan sonra siparişlerim hepsi geliyor tek tek bir bu takıldı bir benim HB ürünüm adamlaar arabaya koydu ama kontak yok :) geciken ürüne acımıyorum :)
-
Güldürmeyeceklerini en başta belirtmeleri dürüstçe olmuş. -
Gıdıklayan Cuma ne zaman olacak bakalım.. -
Amazon dan reklam değil güzel indirimler bekliyoruz -
Yine tırt çıkar 2 dir kampanyaları boş.
Efsane şahane ultra harika muhteşem :D
Yeni karakter açıldı : Gülümseten |
Allaya pullaya yaptıkları reklama harcayacakları paralar ile gerçek indirim yapsalar belki daha çok gülümseriz.
|
hoşgeldin telefon kablosu indirimleri |
evet geleneksel amazon kötüleme ve trendyol kupon övücüleri şenliklerine hoşgeldiniz |
Kusura bakmayın biz de evimize aldık ama inşallah sizin karınıza engel olmuyoruzdur. Geniş bir kitlenin yararlanması için yapılan indirimi tek başınıza kullanarak kişisel kar elde etmeniz için bizim yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa lütfen söyleyin olur mu.
Forumcak emrinize amadeyiz. İnşallah kısa sürede amazon gibi bir firmanın da kafasına sıkıp ülkenden kaçırmayı başaracağız.inanıyorum hepimize🙏 |
|
Ya işte bu millet bu sebeple iyi hizmeti haketmiyor. Baksana herif ballandıra ballandıra anlatıyor bide. 3 kuruşluk çakallık yaptı diye kendiyle gurur duyuyor. Yarın Bi marketten yaptığı hırsızlıkla da övünür eminim. İşte böyle yamyamlar yüzünden gerçekten sorun yaşayan insanlar mağdur oluyor.
|
Bu gibi önlemler sizin için alındı zaten, maalesef toptancılardan alacaksınız. |
link paylaşın, ürün paylaşın. boş muhabbetleri bırakın |
Benzer içerikler
- shell 150 tl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X