Şimdi Ara

[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.939
Cevap
104
Favori
387.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

Alt limitsiz 888 TL kuponunu kaç TL ye aldınız?
    444TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

İyi takip ederseniz böyle düşünmezsiniz. Smeg narenciye sıkacağı bile sattılar. Hiçbir şekilde indirime girmez.

Takip ediyoruz arkadaşım sabahtan akşama kadar sıcak fırsatlardayız , gördük o smeg'i narenciye sıkacağı değil bizim aradığımız teknolojik ürünlerden bahsediyorum laptop , ses sistemleri , telefonlar vs ...

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Amazon Tr'ye geldi geleli doğru düzgün ne bir indirim yaptı ne de iyi ürünleri getirdi , kendi global ürettiği ve sattığı ürünler bile yok ! ne diye geldin ki o zaman bu kafayla fazla barınamaz , yarın öbürgün amazon tr'den çekiliyor haberleriniz görürüz

herkes sadece takip ettigi bir ürüne bakıp yorum yapıyor.

son hafta amzondan aldıklarım;

Remington G4 - 230 tl en ucuz. ( braun da vardı listemde bu indirime girdi takıntılı şekilde tek modele bakanlar indirim yakalayamaz.

Babe %10 urea 500ml - 83 tl avrupanın açık ara en ucuzu. - bunun alternatifi yoktu valla özellikle bu istendi  

ugreen typec qc3 kablo 19 tl

Anker Q10 veya Taotronics 90 kulaklık, hangisi indirime girerse ikisi de başarılı vsvs..

Arkadaşa cocuk bezinde fiyatlar cok iyidiyorum, sleepy bakmış sadece ve çöp demiş..

primalar tarihin en uygun fiyatına iken...

onun gibi görüyorum ben bu yorumları... 

• TheKill02 kullanıcısına yanıt
    Simdi aradılar zamanında ürünü tedarik edemekdikleri icin söyleyemeyeceğim bi güzellik yaptilar, amazon baska güzel, kargosu bile gelmeden arıyor...

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.

"Acaba orijinal değil mi?

Kargoya hemen teslim edecekler mi?

Sorun çıkarsa hızla muhatap bulabilecek miyim?

Bir problem yaşarsam telafi edilecek mi?

İade ederken uğraştıracaklar mı?

Bir ürüne kargo parası vermemek için sepeti ihtiyacım olmayan hangi ürünlerle doldurmalıyım?"

gibi sorular sordurtmadan kaliteli hizmeti uygun fiyata verdiği için Amazon'dan çok memnunum.

Sadece son bir ayda aldığım ürünlerden bazıları şunlar:

Jack and Jones JCO Globe Parka Erkek Mont Ve Kaban 220 TL

HP Kablolu Fare 1000, Siyah, 4QM14AA 22 TL

15 adet Tombow Leader Uç 0,7Mm 12Uç/Tüp, 2B 10 TL

Sony Mdr-As210App Kulakiçi Kulaklık 52 TL

Sensodyne Cool Mint Ağız Bakım Suyu 1+1 2 Paket (2 x 500 ml) 21 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 17 Kasım 2020; 12:59:29 >
  • Trendyol anca kupon/fiyat konusunda 1. olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Simdi aradılar zamanında ürünü tedarik edemekdikleri icin söyleyemeyeceğim bi güzellik yaptilar, amazon baska güzel, kargosu bile gelmeden arıyor...

Stokta olan şarj kablosu ürününü indirimde sipariş etmiştim ve çok lazımdı. Stokta yok diye tam 20 günde gönderebildiler. Prime üyeyim. Teslimat 2-3 gün içerisinde diyordu ve stokta vardı sipariş ettiğimde.

Çok beklettiler ve 15 gün geçtikten sonra sorduğumda, ya bekleyeceksiniz ya da iptal edebilirsiniz gibi yardımcı olmayan bir cevap verdiler.

Yine de seviyorum Amazon'u. Arada böyle şeyleri normal karşılamak gerekiyor.  Ama sürekli abartılı şekilde övülmesine anlam veremiyorum. Diğer sitelere göre daha çok sorun yaşadım ama sorunlarıda diğer sitelere göre daha hızlı çözdüler.

• Yaparsa amazon yapar yer alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Kişiden kişiye değişiyor uygulamaları.Bana rezalet bir kargolamayla 6 tane kitap yolladılar gördüğüm en kötü kitap kargosuydu. Bazı ürünleri yollamadılar,kargoda tarafıma ulaşmış görünüyordu.iademi de eksik yaptılar.

• airpods pro ya indirim gelir mi acaba

• evde 25-30 yeni kitap oldu yeter gari amazon alınacak kitap kalmadı

• Ümitliyiz senden Amazon efendi.

• replaa R kullanıcısına yanıt
    Böyle problemler oluyor ama hic bir zaman paranin üzerine yattiklarini sanmam mesela iptal olan indirimli urun icin ilk müşteri temsilcisi Türkçeyi yeni öğrenmiş gibi konuşuyordu pek yardımcı olamadı ama sonra birdaha aradim o da Türkçeyi konuşamıyordu turist gibi turkce konuşuyordu ama hem kargo konusunda yardımcı oldu hemde iptal olan ürün eger indirimde aldiysaniz aradaki farkini iade ederiz tekrar satin alin dedi, sağolsun, bazen hizli gonderi onem kazanıyor aksam seçtiğim seyi gündüz teslim almak guzel, bi ara hepsiburada da jet kargo denedi ama ekstra kargo ücreti ile teslim ediyordu.. Ne diyelim umarim kendini bozmaz ve kazanan halk olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 17 Kasım 2020; 23:29:32 >
  • Bu cuma geçen cumadan daha iyi olacak
    Muhteşem cuma efsane cumadan daha iyi olacak
    Efsane cuma şahane cumadan da şahane olacak biz de kampanyalar ile uzaya çıkacağız evelallah

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Huawei freebuds 3i almayı düşünüyorum airpod a göre nasıl

• outofnick O kullanıcısına yanıt

İndirim derken gerçekten ihtiyaç diyebileceğiniz şeyleri alabiliyor musunuz? Yoksa indirim görünce ihtiyaç olmayan şeyleri ihtiyaç olarak görüp onları indirime sokmaya mi çalışıyorsun?

Ben kendime bu soruları sorduğum zamanlar oldu şimdi durumunu paylaştığın için sana da sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

herkes sadece takip ettigi bir ürüne bakıp yorum yapıyor.

son hafta amzondan aldıklarım;

Remington G4 - 230 tl en ucuz. ( braun da vardı listemde bu indirime girdi takıntılı şekilde tek modele bakanlar indirim yakalayamaz.

Babe %10 urea 500ml - 83 tl avrupanın açık ara en ucuzu. - bunun alternatifi yoktu valla özellikle bu istendi  

ugreen typec qc3 kablo 19 tl

Anker Q10 veya Taotronics 90 kulaklık, hangisi indirime girerse ikisi de başarılı vsvs..

Arkadaşa cocuk bezinde fiyatlar cok iyidiyorum, sleepy bakmış sadece ve çöp demiş..

primalar tarihin en uygun fiyatına iken...

onun gibi görüyorum ben bu yorumları... 

Alıntıları Göster

ugreen typec qc3

Ne zaman indirime girdi hocam ? Link var mı aldığın ürünün?

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

İndirim derken gerçekten ihtiyaç diyebileceğiniz şeyleri alabiliyor musunuz? Yoksa indirim görünce ihtiyaç olmayan şeyleri ihtiyaç olarak görüp onları indirime sokmaya mi çalışıyorsun?

Ben kendime bu soruları sorduğum zamanlar oldu şimdi durumunu paylaştığın için sana da sormak istedim

2 yıldır beklettigim ve dışarıda 3000 liradan aşağı olmayan masayı 1439 liraya alıp 230 lira bonus kazandım. 444 liraya aldığım 888 liralık alt limitsiz kod ile 550 liralık kısmı süpermarket ürünü olmak üzere ihtiyaçlarımı aldım ki piyasada bu ürünler daha pahalı. Diğerleri de aciliyeti olmayan gerçek ihtiyaçlardi, pc.de "alınacaklar listesi" isimli Word dosyamda yazan ürünler. Trendyol ürünleri de aynı şekilde listede yazan ürünler. Merak etme hocam sen ;)

• logitech g305 nöbetindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Bu cuma geçen cumadan daha iyi olacak
    Muhteşem cuma efsane cumadan daha iyi olacak
    Efsane cuma şahane cumadan da şahane olacak biz de kampanyalar ile uzaya çıkacağız evelallah
    Berat, sen misin?
    Ne işin var burada...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.