İroniden anlamayan nesle aşina değiliz... |
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (6. sayfa)
-
-
Fiyat 200₺ düşmüş alınır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
Eline ulaştı mı hocam? Ürünlerine baktım NT concept diye bir yer daha var ona da baktım. Pta wooden concept e de baktım.
Ben de masif bakıyorum ama korkum cilası ve detaylı resimler koymuyorlar.
En son ahşap çamaşır sepeti aldım iliğim kurudu vernik atarken. Çok sıkıntı oluyor hele de benim gibi detaylara önem veren birisi olarak.
Gelen ürünün resimlerini özelden ya da buradan atarsan çok memnun olurum hocam . Bir de hangi ürün olduğunun linkini atarsan fikir sahibi olayım.
Ben geçen sene Ikea dışında doğru düzgün masif masa bulamadım ikeada bulduklarim da tam istediğim gibi değildi. Ana mobilya dükkanları inanır mısın masif deyince o ne diyorlar? Masif nedir bilmeyen mobilya dükkanı olur mu oluyor. Tabi ellerinde çok satılan dandik MDF masalar var peynir ekmek gibi satılıyor ucuz da millet alıp gelecek sene sıkılınca atıyor. Yazık yaÖyle yerlerden kalitelisini bulamazsin yerel atölyelerden alman lazim instagramda woodhub var düzcede atölyeleri var istedigin sekilde renkte ağacta hepsini yaparlar fiyatinida söylerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Staedtler'i mi diyorsunuz, eğer onu diyorsanız kalemlerine bayılıyorum
-
Hayır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam bir öneriniz var mı acaba?
Trendyolda çok çok daha uygun fiyatlardaydı geçen hafta, yine düşebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: yenfizHepsiburada ve trendyol dan daha hızlı kargo ve iade politikasi sayesinde Kartlar hazır beklemedeyiz :)
özellikle trendyol den iyi ihtimalle 5-7 günde geliyor.
n11 ve gittigidiyor a hayranım.
tedarikçiler paralarını erken alabilmek için roket hızıyla gönderiyor.
-
Hocam gördüm onu ama satıcı hakkında bir çok olumsuz yorum gördüm
Tabiki siz bilirsiniz.
bi telefon 6gb ramli 128gb hafızalı telefon alıp çıkacam be amazon
-
$ deli düştü fiyatlar hala 8.50 kıvamında 😒
quote:
Orijinalden alıntı: antiqueamazon'un sattığı kırtasiye ürünleri nefis yahu, acayip güzel kalem setleri var.. amazon'un fiyatlar fırıldak gibi malum her seferinde değişiyor.. ben de uygun fiyat yakaladığım anda 40-50 liralık bir sepet hazırlayıp siparişi veriyorum.. buraya kadar sorun yok da.. her seferinde kolaygelsin firmasının aynı kargo elemanı kapıya geliyor.. ben artık utanıyorum aynı adama sürekli bir şeyler getirtiyormuşum gibi oluyor
bu durumu bende yaşadım hocam ya.
bir ara öyle bir denk geldi ki kolay gelsin'de ki aynı çalışan her gün her sabah aynı saatlerde bize uğruyordu. artık utanmaya başlamıştım adamı her gün ayağıma hizmetle getirtiyormuş gibi. hatta alacağım bir şey vardı ertelemiştim onu daha fazla utanmamak için
-
Tabiki termosuda unutmayalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Prime dayde philips ütü, msi laptop cok cok dusuk fiyata aldim. Bence iyiydi baya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadbu durumu bende yaşadım hocam ya.
bir ara öyle bir denk geldi ki kolay gelsin'de ki aynı çalışan her gün her sabah aynı saatlerde bize uğruyordu. artık utanmaya başlamıştım adamı her gün ayağıma hizmetle getirtiyormuş gibi. hatta alacağım bir şey vardı ertelemiştim onu daha fazla utanmamak için
Alıntıları Gösteriki gün önce yine bir takım kırtasiye ürünleri teslim almıştım.. ilk defa bir siparişimde kullanılmış iade edilmiş kalem setine denk geldim..
birisi resmen keçeli kalemlerin suyunu çıkartıp iade etmiş.. amazon'un sarf malzemelerindeki iade sürecini değiştirmesi lazım.. faber-castell normalde kaliteli bir markadır ama bana gelen paketin içinden çıkan kalemlerin üzerindeki yazılar silinmiş kalemlerin performansları da can çekişiyor bak -> https://images2.imgbox.com/3a/66/xcQOSDSk_o.jpg
neyse iade süreci başlatıp mng kargo ile geri gönderdim.. sonra da daha kaliteli bir markanın kalem setini sipariş verdim.. yarın yine kargo elemanı kapıya gelecek ve "yine mi sen" bakışı atacak ve gidecek.. ben de yere bakarak teşekkür edicem artık napiym
-
quote:
Orijinalden alıntı: Archmeister
Prime dayde philips ütü, msi laptop cok cok dusuk fiyata aldim. Bence iyiydi bayahangi ütü modelini aldınız? philips azur eliteyi iki kere aldım iade ettim ikisi de kullanılmış üründü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X