Şimdi Ara

[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.939
Cevap
104
Favori
388.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İroniden anlamayan nesle aşina değiliz...

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt

Fiyat 200₺ düşmüş alınır mı

[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Eline ulaştı mı hocam? Ürünlerine baktım NT concept diye bir yer daha var ona da baktım. Pta wooden concept e de baktım.

Ben de masif bakıyorum ama korkum cilası ve detaylı resimler koymuyorlar.

En son ahşap çamaşır sepeti aldım iliğim kurudu vernik atarken. Çok sıkıntı oluyor hele de benim gibi detaylara önem veren birisi olarak.

Gelen ürünün resimlerini özelden ya da buradan atarsan çok memnun olurum hocam . Bir de hangi ürün olduğunun linkini atarsan fikir sahibi olayım.

Ben geçen sene Ikea dışında doğru düzgün masif masa bulamadım ikeada bulduklarim da tam istediğim gibi değildi. Ana mobilya dükkanları inanır mısın masif deyince o ne diyorlar? Masif nedir bilmeyen mobilya dükkanı olur mu oluyor. Tabi ellerinde çok satılan dandik MDF masalar var peynir ekmek gibi satılıyor ucuz da millet alıp gelecek sene sıkılınca atıyor. Yazık ya

Öyle yerlerden kalitelisini bulamazsin yerel atölyelerden alman lazim instagramda woodhub var düzcede atölyeleri var istedigin sekilde renkte ağacta hepsini yaparlar fiyatinida söylerler.

• antique kullanıcısına yanıt

Staedtler'i mi diyorsunuz, eğer onu diyorsanız kalemlerine bayılıyorum [BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım 

Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARBE kullanıcısına yanıt

Neden hocam bir öneriniz var mı acaba?

Trendyolda çok çok daha uygun fiyatlardaydı geçen hafta, yine düşebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Hepsiburada ve trendyol dan daha hızlı kargo ve iade politikasi sayesinde Kartlar hazır beklemedeyiz :)

özellikle trendyol den iyi ihtimalle 5-7 günde geliyor.

n11 ve gittigidiyor a hayranım.

tedarikçiler paralarını erken alabilmek için roket hızıyla gönderiyor.

• DARBE kullanıcısına yanıt

Hocam gördüm onu ama satıcı hakkında bir çok olumsuz yorum gördüm

Tabiki siz bilirsiniz.

• bi telefon 6gb ramli 128gb hafızalı telefon alıp çıkacam be amazon

• $ deli düştü fiyatlar hala 8.50 kıvamında 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

amazon'un sattığı kırtasiye ürünleri nefis yahu, acayip güzel kalem setleri var.. amazon'un fiyatlar fırıldak gibi malum her seferinde değişiyor.. ben de uygun fiyat yakaladığım anda 40-50 liralık bir sepet hazırlayıp siparişi veriyorum.. buraya kadar sorun yok da.. her seferinde kolaygelsin firmasının aynı kargo elemanı kapıya geliyor.. ben artık utanıyorum aynı adama sürekli bir şeyler getirtiyormuşum gibi oluyor  

bu durumu bende yaşadım hocam ya.

bir ara öyle bir denk geldi ki kolay gelsin'de ki aynı çalışan her gün her sabah aynı saatlerde bize uğruyordu. artık utanmaya başlamıştım adamı her gün ayağıma hizmetle getirtiyormuş gibi. hatta alacağım bir şey vardı ertelemiştim onu daha fazla utanmamak için [BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım 

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Tabiki termosuda unutmayalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pore kullanıcısına yanıt
    Prime dayde philips ütü, msi laptop cok cok dusuk fiyata aldim. Bence iyiydi baya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu durumu bende yaşadım hocam ya.

bir ara öyle bir denk geldi ki kolay gelsin'de ki aynı çalışan her gün her sabah aynı saatlerde bize uğruyordu. artık utanmaya başlamıştım adamı her gün ayağıma hizmetle getirtiyormuş gibi. hatta alacağım bir şey vardı ertelemiştim onu daha fazla utanmamak için  

Alıntıları Göster

iki gün önce yine bir takım kırtasiye ürünleri teslim almıştım.. ilk defa bir siparişimde kullanılmış iade edilmiş kalem setine denk geldim..

birisi resmen keçeli kalemlerin suyunu çıkartıp iade etmiş.. amazon'un sarf malzemelerindeki iade sürecini değiştirmesi lazım.. faber-castell normalde kaliteli bir markadır ama bana gelen paketin içinden çıkan kalemlerin üzerindeki yazılar silinmiş kalemlerin performansları da can çekişiyor bak -> https://images2.imgbox.com/3a/66/xcQOSDSk_o.jpg

neyse iade süreci başlatıp mng kargo ile geri gönderdim.. sonra da daha kaliteli bir markanın kalem setini sipariş verdim.. yarın yine kargo elemanı kapıya gelecek ve "yine mi sen" bakışı atacak ve gidecek.. ben de yere bakarak teşekkür edicem artık napiym [BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım 

• quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

Prime dayde philips ütü, msi laptop cok cok dusuk fiyata aldim. Bence iyiydi baya

hangi ütü modelini aldınız? philips azur eliteyi iki kere aldım iade ettim ikisi de kullanılmış üründü.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.