Şimdi Ara

Aydın Nazilli öğretmen için uygun bir şehir mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

Bu söyledikleriniz nazilli için de geçerli mi ? Yani terör olayları filan oluyor mu ?

ya ne terör olayı ya? arkadaş saçmalamış. yani ne alaka kac yıldır oturuyorum ilk defa senden duydum* bilmedğin şeye yorum yapma hocam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbrobljen

quote:

Bu söyledikleriniz nazilli için de geçerli mi ? Yani terör olayları filan oluyor mu ?

ya ne terör olayı ya? arkadaş saçmalamış. yani ne alaka kac yıldır oturuyorum ilk defa senden duydum* bilmedğin şeye yorum yapma hocam!

Bir an korkmuştum arkadaş biraz aşırı herhalde profilden de anladığım kadarıyla gördüğü bir iki olayı abartmış olabilir
  • Nazilli koskoca Ege'de yaşanabilecek ender yerlerden birisidir. İnsanları iyi havası doğası mis gibi. Herşeyin doğalını bulup yersiniz. Tek lazım olan bir araba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 1 sene yaşadım Nazilli de, sakin bir hayat istiyorsanız Nazilli uygundur ancak gezilecek, görülecek pek bir yeri yok o yönden çok sıkıcı bi yer. Pahalı bir yer değil aslında öğretmen, memur için uygun bir yer ama ben gezmeyi, görmeyi falan seviyorum derseniz Nazilli size cehennem olur. Ben 1 sene kaldım öğrenci olarak bana çok sıkıcı geldi bir daha da görmek istemediğim yerlerden biridir ayrıca çok fazla doğulu vardır yerli halktan daha çok doğulu gördüm ben. Birde çok sıcak bir yerdir yazın nem adamı öldürür o derece ben nemden nefes alamadığımı bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerichoholiccc -- 24 Ağustos 2014; 13:28:04 >
  • Sevgilim Nazillide üni okuyor 6-7 kere yanına gittim (izmirden) yabancılık çekmedim hem ucuz hem güzel bir yer sümer park çok hoşuma gitmişti mesela pidesi de oldukça güzel 5-6 liraydı en son. Terör felan demişler hiç sanmıyorum olacağını, doğulu çok diyenlere de doğulu olan insanlar her yerde var yamyam değiller insan yemiyolar. Aşağı Nazilli yukarı Nazilli siz evi yukarı Nazilliden tutun pek sıkıntı yaşamazsınız

• Hocam yorumlar hiç birbiriyle uyuşmuyor tabi önceden yaşadığınız yere de bağlı ama ben yazları genelde orda olmayacağım için en azından 2 ay en sıcak zamanlarında
  • quote:

Hocam yorumlar hiç birbiriyle uyuşmuyor tabi önceden yaşadığınız yere de bağlı ama ben yazları genelde orda olmayacağım için en azından 2 ay en sıcak zamanlarında

Güzel diyen de var ama inanın bana gezmeyi seven biriyseniz çok kötü bir yer çünkü küçük geliyor insana en fazla çarşısına gidersiniz fazlasını beklemeyin. Yorumlardan güzel gibi geliyor size ama eğer gidecekseniz beklentinizi yüksek tutmayın yoksa üzülürsünüz ancak maddiyat olarak uygun bir yerdir o konuda hemfikirim herkesle.
  • Yukarı nazilliyi yazdım hemen aklıma teşekkür ederim. Dediğiniz gibi doğulu insanlar da oluyor olacakta ben nasıl iç anadoludan oraya gidip yerleşiyorsam onlar da ülkemin vatandaşı gelip onlarda orda yaşayacaklar tabi.
  • Bende şehir olarak kayseri de yaşıyorum hocam yani pek gezilecek yeri yok vartır tabi ama küçüklükten veri burda olunca insan alışıyor. Öyle çok gezme alışkanlığı olan biri değilim üşengeç biriyim yakın çevrede iyi zaman geçirmek yeterli benim için Ama fikirleriniz için çok teşekkür ederim bana yol gösterme açısından iyi oldu
  • quote:

Bende şehir olarak kayseri de yaşıyorum hocam yani pek gezilecek yeri yok vartır tabi ama küçüklükten veri burda olunca insan alışıyor. Öyle çok gezme alışkanlığı olan biri değilim üşengeç biriyim yakın çevrede iyi zaman geçirmek yeterli benim için Ama fikirleriniz için çok teşekkür ederim bana yol gösterme açısından iyi oldu

Önemli değil hocam bu arada ne öğretmenisiniz merak ettim ?
  • anne tarafı nazilli li olduğu için her sene gideriz.
    bir öğretmen için idealdir. uzun çarşıya gittiğin zaman bütün işlerini halledersin.
    sümer park iyidir.
    ayrıca belediye nin orada bir çok cafe var. edward's, kahve diyarı gibi
    evet çok gezilecek yeri yoktur ama sakin yerdir, uzun yaşam merkezidir
  • İlköğretim matematik hocam
  • 6 7 yıl kalmayı düşünüyorum hocam allah nasip ederse çok gezmeyi seven bir yapım yok sakinlik ilk tercihim birde çarşıya çıkınca her işimi bir bölge de halledebilmek nazilli aradığım şartlara uygun nadir yerlerden sanırım
  • Aksiyonu sevmiyorsan derken hocam ? Ne gibi aksiyonlar oluyor ki ? Anlattığın gibi yaşıyorum hocam bende zaten ilk tercihim araba sonra az durumu toplayınca orta yollu bir motor düşünüyorum zaten Ev olarakta almak gibi bir düşüncem yok en azından 4 5 yıl boyunca 2+1 veya 1+1 evler benim için yeterli olacaktır 500 lirayı geçmedikçe de sorun yaşayacağımı düşünmüyorum kira da
  • Yok yok ses benden uzak olsun hocam ben sakinliği seven insanım balkona çıkıp 2 saat hiç bişey yapmadan oturup kafa dinlerim bazen tabi sessiz olunca ortam o zaman not alıyorum o mahalleleri teşekkür ederim
  • quote:

Bende şehir olarak kayseri de yaşıyorum hocam yani pek gezilecek yeri yok vartır tabi ama küçüklükten veri burda olunca insan alışıyor. Öyle çok gezme alışkanlığı olan biri değilim üşengeç biriyim yakın çevrede iyi zaman geçirmek yeterli benim için Ama fikirleriniz için çok teşekkür ederim bana yol gösterme açısından iyi oldu

Hocam benim baba tarafı da kayseri melikgazili aslı bizim oralarda fena değil ama ben pek sık gidemiyorum kayseriye malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel yerdir ama uzun süre kalınca insan boğuluyor tabi farklılık arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

çalışacağın köyün adı ne hocam biliyorumdur belki ?

Hocam daha belli değil belli olunca ben burdan yazarım umarım bilirsiniz eminim yardımınız olur

• quote:

İyi forumlar dostlarım aydın nazilli bir öğretmen için yaşanacak bir yer mi ? Yakın bir koyde öğretmenlik yapıp nazilli de oturmayi düşünüyorum. Halkı evleri ev fiyatları ekonomik durumu nasıldır ? Bilen gören duyan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Fikirleriniz benim için çok değerli

Nazilli merkezde oturuyorum.Büyük şehir hayranlığınız yoksa kral yerdir.Emekli sayısı fazladır.Köylerde öğretmene değer verirler.Perşembe pazarımız vardır istemeyeceğiniz kadar doğal meyse sebze.Kar helvamız ve pidemiz harikadır.Fazla gezebileceğiniz yer yoktur.Belediye ve uzun çarşı turu atarsınız belediyedeki kafelere oturursunuz.Yazları insanlar genelde didim kuşadasına gider.Daha sormak istediğiniz şey varsa yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunod Celdoir

quote:

İyi forumlar dostlarım aydın nazilli bir öğretmen için yaşanacak bir yer mi ? Yakın bir koyde öğretmenlik yapıp nazilli de oturmayi düşünüyorum. Halkı evleri ev fiyatları ekonomik durumu nasıldır ? Bilen gören duyan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Fikirleriniz benim için çok değerli

Nazilli merkezde oturuyorum.Büyük şehir hayranlığınız yoksa kral yerdir.Emekli sayısı fazladır.Köylerde öğretmene değer verirler.Perşembe pazarımız vardır istemeyeceğiniz kadar doğal meyse sebze.Kar helvamız ve pidemiz harikadır.Fazla gezebileceğiniz yer yoktur.Belediye ve uzun çarşı turu atarsınız belediyedeki kafelere oturursunuz.Yazları insanlar genelde didim kuşadasına gider.Daha sormak istediğiniz şey varsa yardımcı olabilirim

Benim için sakin olmasi önemliydi birde her aradığımı bulabilmem hocam zaten geldiğim zaman en az 4 yıl kalmayi düşünüyorum. Köylerinde akrep çıkması biraz sıkıntılı alerjim var birde köyleri nasıl büyük mu yakın köylerinden bahsediyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.