6 kişilik 4 masa var a.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CERRAH MEHMET PAŞA ERKEK ÖĞRENCİ YURDU (2. sayfa)
-
-
Sonradan o masaları eklemişler diye duydum.
-
teşekkür ederim hocam, başvurdum ama daha açıklanmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbulun en iyi erkek KYK yurdu. Açık ara.
-
Hocam spor salonu var, yemekhanesi çok iyi, yemekler çok iyi, çamaşırhanesi de iyi tip 6 hakediyor mu bilmiyorum ama istanbulun en iyi kyksı diyebilirim.
-
aga valla ben anlamadım bu yurt işini. biri diyor tip6 iyi biri diyor kötü. biri diyor 6 kişi kalıyorsun tip6 da olsa yüksek para ödediğin halde diğer insanlar diyor 3 ya da 4 kişi. Valla 1-2 ay kalıp arkadaş edinip, ortamı öğrenip eve çıkmayı düşünüyordum ama 6 kişi olursa hemen başlarım ev aramaya. En yüksek parayı ödeyip 6 kişi olursa çok üzücü olur. Bu arada kaçında açılıyor yurtlar tam olarak, kaçında gitmeliyim ? Clickbait haber siteleri yüzünden bulamadım bir tam tarihi.
-
16 diye dönüyor ortalıkta hocam. 6. Tip olması yurdun kaliteli olduğu, birçok imkanı içinde barındırdığı, yeni olduğu anlamına gelir. Kişi sayısıyla alakası yok yani. Bizim yurt yeni yapıldı, spor salonu, kütüphane gibi imkanları var yerler parke fayans ayrı ayrı duş ve tuvalet oda içerisinde ve 2 odalı, yemekhanesi kaliteli, sabah 8 akşam 11 e kadar açık olan büfe var, marketi var içerisinde falan filan.
-
peki yemek yediğimizde karttan mı ödemek zorundayız yoksa verdiğimiz paranın içinden mi oluyor ?
-
hocam sana da mı bura çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok. sana ibb çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam.
-
Yok la yemekler bedava direkt yurt ücretinin içinde. Tip 6 ise 870 veriyon her şey dahil işte
-
sağ ol cevaplar için teşekkür ederim
-
Bana ikisi de çıktı hangisine gidecem bilmiyorum
avcılardaki çıktıysa ona gitme avcılar istanbul çıkışında ytüye çok uzak.
-
İstanbul Üniversitesi'ne yakın, merkezi konumda yer alan özel öğrenci apartımızda, ferah ve temiz odalar sunuyoruz. Detaylı bilgi için ogrenciapartmani.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
-
kaça veriyon hocam dh den gelenlere iskonto var mı
Hocam sen nerde okuyon
O da bende kalsın. Bana nerede okuduğumu soran iki kişi de YTÜ EHM okuyor.
-
iyi kral kampüste gorusuruz opuyom
Sen çok zeki birine benziyorsun. Hemen de anladın. Okulun ilk haftası Cuma günü Yıldız Teknik Üniversitesi Camiinde tesbihattan önce ayağa kalkıp "JAMSER BENİ BUL" diye bağırırsan seni fark ederim. Veya cumadan 1 saat öncesinden mihrabın solundaki safa otur. Oradan seni bulurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X