Arkadaşlar bu pantolonlara chino pantolon mu deniyor?
Arkadaşlar videoyu ekliyorum sorun videoda gözüküyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda ekranın gidip geldiği saniyelerde çıkan hata şu:
Güç Yöneticisi, tüm girişlerin bastırılmasını istemedi (INPUT_SUPPRESS_REQUEST=0)
Güç Yöneticisi, tüm girişlerin bastırılmasını istedi (INPUT_SUPPRESS_REQUEST=1)
Bu konumu off topice taşımışlar. Bir sürü üniversiteyle alakasız konu var.
Üniversite okurken dinlediğim bu kadını linçleyenlerde akıl yok. Arkadaş bir kişiyi dinlemek için niye onun şarkılarının sözünü kendisinin yazması gerekiyor? Biz sesi güzel olduğu için dinliyoz ag. Bu yok şu sanatçı değil yok buna sanatçı denmez yok eski sanatçılar şöyle söz yazardı. Bu muhabbetleri yapan insan beyinsizdir. Kulağına ne güzel geliyorsa dinleyeceksin bu kadının sesi Türkiye'nin aktif en güzel kadın seslerinden birisi aksini kimse iddia edemez çünkü mükemmel bir ses, kusursuz. Ayrıca mükemmel bir kadın, kadın dediğin böyle olur, dişil enerjisi bu seviyede olmayan kadına infernixle kırmızı şortlee bile bakmaz, saygılar.
Buraya da mükemmel bir şarkısını bırakayım
Buraya da aşırı seksi olduğu bir şarkısını bırakayım
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bu fiyata alınabilecek 2 telefon var.
Birisi Samsung Galaxy m34
Diğeri realme 10
Bu ikisi arasından hangisi iyidir yorumu olan varsa yazsın.
hi?
Vergisiz telefon önerisi ACİL!
Agalar fiyatı 9.5K'yı geçmeyecek vergisiz telefon önerisi olan var mı? Çok bir şey beklemiyorum şarjı çok gitsin bir de whatsapp'ta kasmasın yeter. xiamo redmi note 12 falan alan olmuş sizlerin önerisi nedir?
İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim bunu belirtiyorum çünkü ODTÜ'lü değilim o yüzden objektif olduğumu düşünüyorum. Öncelikle adamlar kendi kampüslerinde özgürce iktidarı eleştirebiliyor, haksızlıklara, hukuksuzluklara ses çıkartabiliyor. Mezuniyette açtıkları pankartları biz okulun girişinden sokmaya çalışsak polisler barikat kurar kapıdan geçemeyiz. Adamlar rektör konuşurken elektrikleri kestiler, hangi üniversite öğrencilerinde bunu yapacak gt var? Üniversitenin kalitesi sadece sıralamayla belirlenmez. ODTÜ Türkiye'nin en iyi üniversitesidir. Üniversite okuyacaksan böyle kitlesi olan, böyle kültürü olan okullarda okuyacaksın. Bizim üniler gibi ünilerde okunmaz.
Hayatta ne istediğinize nasıl karar veriyorsunuz? Her konuda
İlişkiler konusunda, hedefler idealler konusunda vs. Uzun zamandır ne ile mutlu olacağımı bulmak için çabalıyorum. Ne istediğini bilmeyen bir insan olmak beni yoruyor. Sadece beni değil benim gibi insanla beraber olan birini de yorar bu tavır.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.900
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 108.165 (Bu ay: 1.572)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.213 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar