Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan sonrası sağın yeni lideri ve partisi kim olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Erdoğan seçilmezse veya seçilse bile görev süresi biterse AKP kapanır veya güç kaybeder mi? Güç kaybederse sağ seçmen hangi partilere, hangi yeni liderlere doğru kayar? Sağda şuan güçlü lider profiline uygun AKP dışında bir isim göremiyorum. AKPde ise Hakan Fidan ve Selçuk Bayraktar bulunuyor. Eğer bunların dışında Sağda güçlü lider profili oluşmaz ise AKP kalıcı bir parti olarak devam eder diye düşünüyorum. Sinan Oğan Sağda güçlü bir lider fakat onun da ne kadar önü açılır bilmiyorum. Akşener, babacan, davutoğlu, soylu gibi isimler var ama hiçbirini Selçuk bayraktar ve hakan fidan kadar güçlü göremiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bahsettiğin iki kişi (Hakan ve Seço) de ne siyaseti bilir ne politikayı, muhtemelen halkın karşısına çıkıp konuşmayı bile beceremezler. Şunu bir türlü öğrenemedik gitti..AKP’de malumun yedeği yok, sonrası için şu olur diyebileceğiniz kimse yok çünkü malum kişi aman bana rakip çıkmasın, koltuğuma saraylarıma göz dikmesin diye partisinde kim varsa hepsini kovdu, etrafını diğer partilerden transfer ettikleri ve yağdanlıklarla çevirdi.

Bir kişinin iyi bir AKP ve Tayyip yandaşı olması onun lider olabileceği anlamına gelmiyor. Murat Kurum için de aynı şeyler söyleniyordu adam rezil kepaze oldu, 2 lafı biraraya getirip konuşamadı bile. Durumu o kadar acıklıydı ki MK’un mitinglerini Tayyip’in kendisi yapmak zorunda kalmıştı. Düşün yahu, koca İstanbul’un adayı miting yapmaktan acizdi. Adam Konuşmayı bilmiyor çünkü.

Hakan Fidan da ondan farklı değil, gram farklı değil. Sarayda büyümüş, AKP’nin sözünden çıkmamış, CV’sinde Tayyip’e çok güzel itaat etmek dışında hiçbir başarısı olmayan bir adam. AKP tayfasının overrate ettiği bir profil, daha önce ettikleri şimdi adını bile anmadıkları eski kriminal kel içişleri bakanı gibi.

Bunların hiçbirisi muhalefete rakip olamaz. AKP’nin ne bir parti olarak ne de ideoloji olarak bu ülkede bir geleceği yok. Siyasal islamın bundan sonra gideceği tek yer siyaset tarihinin çöplüğüdür. Ömrünü uzatmak için Apo denen barbara bel bağlayan bir oluşum zaten çöplük dışında bir yere de gidemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.