Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türkiye’deki fabrika yatırımını askıya alan Volkswagen’in net kararının ortaya çıkması beklenirken şirketin CEO’su Herbert Diess, Türkiye’ye yönelik çok sert açıklamalarda bulundu.

Diess, LinkedIn’de paylaştığı “Küresel Şirket Olmanın Anlamı” başlıklı yazısında son dönemde Türkiye yatırımıyla ilgili birçok mektup aldıklarını ve kamuoyunda kendilerine çağrılar yapıldığını dile getirdi. Diess, “Bir taraftan Volkswagen’ın siyasi bakımdan tarafsız, salt ekonomik değerlendirmeler ışığında karar alması beklentisi dile getirilirken, diğer taraftan Türkiye kararının ahlaki açıdan gözden geçirilmesi beklentisi gündeme getiriliyor” ifadelerinde bulundu.

Ayrıca Bkz.Citroen, Dünya Ralli Şampiyonası'ndan ayrıldığını duyurdu

Diess, Türkiye'nin büyük pazarı ve gelişmiş sanayisi ile çok uygun bir yatırım lokasyonu oldugunu vurgularken, burada yatırım yapmanın Volkswagen’ın "ekonomik çıkarına olduğunu" ama buna rağmen son gelişmeler ışığında yeni fabrika açma kararlarını ertelediklerini hatırlattı. Alman hükümeti ve Avrupa Birliği’nin, Suriye’nin kuzeyindeki askeri operasyon konusundaki değerlendirmesine katıldıklarını açıklayan VW CEO’su, yatırımı gerçekleştirmek için belirledikleri koşulu şu sözlerle ifade etti:

“İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.”

Türkiye'nin 9 Ekim'de başlattığı Barış Pınarı Harekâtı Avrupa başkentlerinde tepkiye yol açmış Avrupa Birliği tarafından kınanmıştı. Alman kamuoyunda da artan tepkiler üzerine VW, Manisa'da kurulması planlanan yeni üretim tesisi için kararını aralık ayı sonuna ertelediğini duyurmuştu.

• Bu haberden sonra Türkiye deki vw satışları daha da artar.

• Cok açık ve net söylüyorum DEFOLUP GİTSİNLER!
    3 yaşındaki çocuk bile bu kadar naz yapmaz. Bende zaten ülkemde sahtekar alman markasının fabrikasını istemiyordum . İyi oldu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Kasım 2019; 16:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yetkili olsam vw araçlarına fazladan vergi koyardım.

• Volkswagen alma, aldırma !

• şu açıklamadan sonra vw group dan araç alan kişi ben Türküm demesin
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Aaa olur mu öyle şey müdürlerimiz başkanlarımız Passattan başka neye binecek egea mı binsin koca makam sahibi adamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmayan şerefinize tüküreyim .Kimseye tanımladıkları iltiması imkanları sağlayan hükümete de burdan el sallıyorum.

• İnsanları zehirlerken neden "insan" demiyordunuz?
  • Bu konu uçar.

• Bu saatten sonra bunlar değil gidip vw alan adam ağzıma alamadığım türden insandır. Çıkartın ülkeden bunları satmayın kapatın servislerini defolup gitsinler çok lazımlar sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 21 Kasım 2019; 18:53:16 >
  • Nazını al nazilere ver.

• Wolkswagen araçlarına acilen ek vergi getirilmeli, iki yüzlü pislikler.

• Bu saatten sonra vw alan insanın herşeyin den şüphe duyarım. Şeref haysiyet vs vs. Kampanya başlatılsa ek vergi diye ülke uçar gider. Yok mu şöyle ilgilenecrk biri konuyu taşısak

• Bunlar nazi kalıntısı

• ww'nin karışmadığı skandal kalmadı. birde ahlak dersi veriyorlar. ww'yi yasaklamak için 2.000 tane neden var. yasaklayın giremesinler ülkeye çöp arablarını ötede biryer de satsınlar. bazı modellerini yasaklayan ülkeler var. tamamen yasakalayın gitsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.