Şimdi Ara

İsrail uçağı, Akp'nin bir skandalını daha patlattı! Mavi Vatan sizlere ömür!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsrail bugün azerbaycan'a bir gurup yetkili gönderdi. gönderdiği kişileri taşıyan uçağın rotası tartışma konusu oldu. Türk topraklarına ve havasahasına giremeyen İsrail uçağı, Muğla ve İzmir'e teğet geçti. Bunun anlamı akdeniz ve ege kıta sahanlığı sizlere ömür! resmen yunan'a paslamışlar!

https://x.com/siyahsancakx/status/1910416972333883582

haberi paylaşan bir akpye yakın medya hesabı. Akp'yi övmek için, daha doğrusu "bahın izrailı , depemizden uçurtmeyoz" algsı için paylaşmış ki üstüne yorumlarda kimse de durumu çakamamış. Bu utanç verici durumdan bir gurur tablosu yaratmaya çalışmışlar!

Ekrem İmamoğlu dönemi dikkat çeken akp yaptıkları:

- Güneydoğu ve Trakya bölgesinin kayagazı ve kaya petrolü arama hakları amerika'ya bırakıldı.

- Akdeniz'de Türkiye devleti kıta sahası ile çakışan, kıbrıs rum kesiminin 5. bölgesinde Amerika ve Katar gaz aramaya başladılar! Türkiye'ye ait 5 adet sismik ve petrol gemisi şu an anlamsız şekilde karadenizde turluyorlar.

- Ege ve akdeniz kıta sahamızdan geçen israil uçağı! (Yunana mı bırakıldı?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yani uçak Marmaris ilçesinin üstünden geçmiş kaldı ki 6 milde karasuyu var. Rota muhtemelen harita boyutu sebebiyle hatalı gösterilmiş.

• Kısacası ülkenin üzerinden geçmişler ya da üstünden geçtikleri yerler bu ülkeye ait değil mesajı verilmiş. Olur böyle rezillikler, skandallar. AKP Türkiyesinde skandallara alışığız. Bu bünye neleri sindirmedi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi vatan iddiamız ile FIR Hattının alakası nedir tam olarak ? Gerçekten bilmeden anlamadan çok boş yapıyorsunuz.

Resmi olarak bizim hava sahamız şu şekilde. ( Bunlar resmi şeyler sen-ben kafana göre çizemiyorsun toprağın varsa üstü senin hava sağan oluyor ne yazık ki. Zamanında adaları almaya hamle yapılmamasının zararları.)

Resmi olarak adamlar bizim Havasağsını kullanmak istiyor. Türkiye olarak bizde izin vermeyince en dib sınırımızdan Yunan Havasahası üstünden Karadenize geçiyor adamlar olay bu sadece.

Sırf laf olsun diye muhalifçilik oynayacaksınız diye bazen çok sığ söylemlerde buluyorsunuz gerçekten.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Anlayana taşı gediğine nokta atışı ile koymuşsun hocam. Yapılan herşeye körlük derecesine kadar karşı olan CHP'nin Donanım haber şubesine iyi bir cevap olmuş.

• orta doğunun meşhur lafı vardır, taraf olursan bertaraf olursun. toplumda devlette tarafını belirlemiş durumunda. ne demek istediğimi anlamak isterseniz lübnanın 1950 den itibaren tarihini lütfen okuyunuz. orta doğuda taraf olunca neler oluyor u anlamanızı umuyorum.

ırak suriye gibi ülkeleri örnek vermiyorum, bu ülkeleri doğrudan savaşla yok ettiler. lübnan da ise iki iç savaş ve hırsız politikacılar ile etkisiz hale getirdiler.

• @Kartal Göz gardaş senin üzerinden sorayım affına sığınaraktan...

Benim türkçem de mi birşey var? Yani yazdıklarım anlaşılmıyor mu?

yoksa ülkede belirli kesim ortak sanrı görme mi yaşıyor?

yani malum troll bende bloklu. ama bak birisi kapak mapak yazmış :D yani ben normalde futbol konularından dolayı insanları bloklarım ki o da kendim gibi fenerbahçeli olup futbolu anlamayan kesimdir. yani adam futbolun cahili ise isterse aynı renkte olayım yine çekemem. IQ kaybedemem.

yahu ben ne yazmışım bir baksana? (bire bir alıntılıyorum)

Alıntı

metni:
    "Türk topraklarına ve havasahasına giremeyen İsrail uçağı, Muğla ve İzmir'e teğet geçti. Bunun anlamı akdeniz ve ege kıta sahanlığı sizlere ömür! resmen yunan'a paslamışlar!"

yoksa birilerinin anlama sorunu mu var? :))))))))))))

yahu az buçuk akıl yürütebilen - kendisine şunu sorar : "yahu yunanın kıta sahasını belirten sınır çizgilerinden sağ çizgisi neden gosgoca egeyi aşıp, yanımız da Muğla, İzmir, Aydın'ın dibinde bitiyü garhaşım"

yahu bak cidden diyorum yani. bu ülkede nasıl insanlar var ki oy değerleri senin benim ile aynı değerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kallus K kullanıcısına yanıt

Aynen kardeşim, aynı şahıs Bolu otel yangını için döktürüyordu, şimdi gık etmiyor.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

OzhanK'yı diyorsun sanırım. Şahıs bende yıllardkr bloklu. Başka birini kastediyorsan bilmiyorum, benim aktroll listem çok kabarık bazen birisi bunlara bir şey yazana kadar konuda var olduklarınının farkında bile olmuyorum.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

destekçi de bulmuş. ozan k adlı burada 10-15 hesabı yöneten guruptan birkaç kişinin burada kurduğu bir özel pm gurubu var. oradan bir birlerini gazlıyorlar. bak bir tanesi yazmış. "kapak" yapmış ozan adlı hesap bana :))))))))))))))

az önce de kale nin ürettili eski nesil motora baktım. altında yorumlar hırla. tayyip övemeler. hayır ben ilk yazıp mesaj gözükmesin diye hepsi toplu saldırmış :)))))))))))

motorun özelliklerine baktım: teknik ve tasarım özellikleri 1 e 1 Fransız Safran TR 60 motoru :D uçak içinde olan kontrol mekanizmasına giden kablolamaların çıkışı bile aynı :)))))))))

ama yorumlarda tayyip övülüyor falan.

bilsem konularımın silinmiyceni! damada verilen amerikan çöpünün içinde olan %100 yerlı mıllı amerikan , ingiliz ve alman parçalarını gösterirdim.

amerika bu modeli fazla üretemedi. önce güney kore'ye gitti. koreliler de beğenmedi. sonra ne hikmetse yine bizde birden bire kore'den 3-5 sene sonra aynısını yapabilir olduk :)

bu daha erken prototip hali shadow 200 .

Bakıyorum bakıyorum da göremiyorum, malum alayı bloklu.   Blokla geç kafan rahat olur. He ya da Cem'in yaptığı gibi bunları madara et ve eğlenmene bak seçim senin.  

Tayyip'ten önce iphone, akıllı telefonlar, PS3-4-5 yoktu. Tayyip geldi hepsini yaptı. Bütün teknolojiyi bizzat kendisi geliştirdi.

Peki ya Fransız'dan Koreli'den ilham almış olamazlar mı  

Ermeni misiniz yoksa Yahudi mi? Avrupa'da 3 ülke ortak iha yapmayı bir türlü beceremedi de rafa kaldırdılar. Uçak uçağa benzeyebilir. Geçen izlemedin mi TB2'nin yaptığı akrobasi hareketini. Yazılım o uçağı değerli kılıyor , dansöz gibi hareket bile yaptırıyor. Ayıptır ayıp. Ülkemize saldırsalar göbek atacaksınız herhalde.

• Birisi sıkışınca abilerini çağırıp iyice saçmalama modunu açmış...

Çok zor değil Google amcaya Türkiye'nin Hava Sahası yaz çıkan haritayı incele.

İsrail Uçağının bu hava sahasına TEĞET GEÇTİĞİNİ VE Türkiye İzin vermediği için Türk Hava Sahasına giremediğini GÖRECEKSİN...

Bu uluslar arası bir şey AKP'nin yaptığı bir şey değil ve DENİZ YETKİ ALANLARI İLE veya MAVİ VATAN İLE ALAKASI YOK. Sığğ ve Boş muhalefet yapmaktan vaz geçin artık. Muhalifçilik oynayacaksınız diye saçmalıyorsunuz resmen.

• yeni süreçte akp-israil yakınlaşacak gibi.

• make up kullanıcısına yanıt

osmanlı tabakasından değilim. tam tersi olarak Ethrak-i bi idrak dedikleri tabakadanım.

hangi 3 ülke birleşmiş de üretememiş?

2023 de sergilenen mısır'ın %100 yerl-ı ve m-ı-ll-ı ihası Ejun İsrail uçağı, Akp'nin bir skandalını daha patlattı! Mavi Vatan sizlere ömür!  

sence mısır'da bunu sıfırdan yapacak kapasite var mı?

Amerika işte G Kore , Türkiye sonrası yavaş yavaş bu topa artık pakistan ve mısır'ı da sokuyor. en son ukrayna için pakistan'dan top ve bombalar almışlardı.

boşuna bizim Ahmet Khan'ı indirip yerine kuklayı geçirmemişler pakistan'da. Ahmet Khan satmazdı rusya'yı. Amerika işte. nerede neyi var iyi biliyor.

son olarak: o bahsettiğin ermeni ve yahudi arkadaşlara sorar mısın? akp hükümeti neden almanya ile 2008 den başlayan nato şemsiyesi altında bomba (13 adet farklı türde) lisans anlaşmalarını gizletmek için uğraşmış?

yerl-ı ve m-ı-ll-ı bombalarımızı alamanya'yadan alıyoruz. kötü mü?

Son olarak: Artık damadın amerikan çöpleri bir işe yaramıyor. 10 gün kadar önce pkk iran'ın s125 den tırtıkladığı 358 füzesi ile ikinci defa düşürüldü. sanırım bu yüzden uçan kaçan damat sihaları , kandilde köpek sürüsün üstünde kullanılamıyor diye düşünüyorum 5 yıldır. 5 yıldır kandilde bir tane damat siha füzesi göremedik de ... ben de amerika izin vermiyor diye şüphelenmiştim (kinaye).

ek bilgi: üstteki prototipi ilk BAE üretiyor. UAE devletine satılıyordu. Yani parasını veren demek alabiliyormuş.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

cnn'de peruklu veya youtube dan bunları gazlayıp , 3-4 milyon her videoda izlenmeye yılda 200.000$ cepleyen çakalların bahaneleri ile geliyorlar görmüyor musun?

"3 ülge birleştü ama üredemedü" :))))))))))

sana bunları gönderen ülkeler mi üretememiş? :)))))

dur bir görsel daha atayım.

2021 yılında kore görselinde bizim kızıl elmanın ne işi var kardeşim :)))))

yandaki de tfx değ... pardon kfx varyantlarından birisi değil mi? sanırım bizimkiler almanlardan diğer füzelerin lisansını alamamışlar. ama olsun SOM var. o da yerlı ve mıllı ki aaaa ne kadar tesadüf! kore onu da bizden 4-5 yıl önce üretmiş

ki kore yapılmışı var İsrail uçağı, Akp'nin bir skandalını daha patlattı! Mavi Vatan sizlere ömür!  

(kore malı övmüyorum. sadece kore bile bunları üretecek kapasitede değil, ama onlar yerlı mıllı diye sallamıyorlar. bu adamlar asml'ye bağlı da olsa 5nm çip üretebiliyorlar.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Nisan 2025; 17:35:30 >

• 100 200 hatta 1000 uçak üretmek bile marifet değil şu devirde.2. dünya savaşının başında Almanya hava ve kara gücü olarak 1. Sıradaydı. Ama iş yıpratma savaşına döner büyük savaşlarda ve döndüde. Almanlar 5000 tank yaptı karşı taraf rusya 25000 tank yaptı. Aynı şekilde hava ve denizde de aşırı bir üretim yaptılar. Ekonomik olarak sağlam olacaksın ve teknoloji üreteceksin yoksa bence boş.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    üretsen ama gerçekten yerli milli olsa ...

ama değil :) kendi seçmeni zaten otlanmaya razı ama sol ve ulusalcı kitleler bunları yemek zorunda kalıyorlar. Yoksa hepsi palavra. yine kimsenin göremediği belgeleri gören, gizli saklı bırakmayan, saçları ile sorunu olan eski bakanımızın kurdurttuğu troll hesaplardan biri yine müjdeyi vermiş:

https://x.com/GizliArsiv2023/status/1910643543489523836

Size bir sır verelim...

Hem Akdeniz'de, hem Karadeniz'de ve hem de vatan topraklarında devasa miktarlarda petrol ve doğalgaz rezervi bulundu. Çıkarılmaya hazır bekletiliyor.

Dâhili ve hârici küffârın bir anda çılgına dönmemesi için yavaş yavaş açıklanacak...

Yedire yedire...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.