Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışa bu kadar bağlı olup bu kadar açık verirsen ağzına da s...lar. bunların iyice bir yerlerini kaldırdınız. Rest çekmeyen şerefsiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s. s. gelecekler. gelsin diye medet ummuyorum. siyaset yapıyorlar sadece. gelirlerse omurgasızlardan param olsa dahi almam. en şerefli ticaret insanları japonlardır. toyota var aklımda zaten.

• Boş verin bunları. Fasa fiso bunlar.
    Tok sese kulak verin.
    Taksiler Passat....

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Cok açık ve net söylüyorum DEFOLUP GİTSİNLER!
    3 yaşındaki çocuk bile bu kadar naz yapmaz. Bende zaten ülkemde sahtekar alman markasının fabrikasını istemiyordum . İyi oldu ..
    Haklısın valla. Bak Reno'ya. Babalar gibi Bursa'da seneledir durmadan üretimde (montaj) ve binlerce istihdam sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ülkemiz aleyhine bir şey yaptıysa tok kapıya tapanlar cevap olarak daha fazla tok kapı sesli araç alacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

şu açıklamadan sonra vw group dan araç alan kişi ben Türküm demesin
    Silivri soğuktur. Sil istersen

• adamların bi suçu yok
    sen bu sahtekar emisyon hilecisi lavuklar 750 milyon yuro + vergi nidirim+ bilmem ne vermeyi taahhüt edersin
    adamalr da gelir böyle teröristleri baş tacı yapar
    bi de bizimle **şak geçer
    biz hala amele gibi sıraya girip bunlara para domalanalım
    vosvos alanın kafasına **çayım bu saatten sonra

marka mı yok model mi yok koca ülkede gidin başka araç alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

şu açıklamadan sonra vw group dan araç alan kişi ben Türküm demesin
    Kuyruk olur yine hocam. Emin ol. Doğuş bile bundan endişe duymaz.

• yapacağımız en iyi şey boykot. ww almayın o kadar.

• Ya Türkler WV almayı bıraksa neredeyse batacaklar hala salak salak açıklamalar.

Ama asıl salaklık biz de gidip çullanıyo milletimiz bunların arabasına. 1 kere Alman marka araba kullanmadım kullanmam da.

Tabii halkın bırakması için önce hükumettekilerin almayı bırakması gerek. Bi zırhlı araç Mercedes'te var gibi hareket ediliyor çok ilginç cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 21 Kasım 2019; 17:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllardır bırakın VW'i, Avrupa menşeli hiç bir marka kullanmıyorum.

Uzakdoğu candır, bu faşistlere para kazandırmayı bırakın.

Ama ne hikmetse çevremde ne kadar muhafazakar, milliyetçi geçinen varsa altından alman arabası eksik olmuyor. Gelip bana Vatan millet sakarya edebiyatı yapanlara da cevabım hazır oluyor.
  • İpimle kuşağım....

• İki havayastıklı Polo gibi bir açıklama.

Doğru söylese keşke, o zaman haklı olabilirdi.
  • VW; bizim sabrımızı test etmeye çalışma, söylediklerin bizim için yok hükmündedir.

• Ww alan net vatan hainidir lastiklerimi bile avrupa malı tercih etmiyorum.Alabileceğim her şeyi yerli almaya alamadıklarımda da uzak doğu ülkelerini tercih ediyorum.

• Koy damping vergisini. Yillarca pazarın kaymağını yesinler tam bizde bu isten bir katma deger bulacakken böyle yapiyorlarsa artik karsilik gereklidir.

• Hala VAG'ın (volkswagen,skoda,seat,audi...) bir yerlerini yalanlar varsa kendisine Türk demesin. Şu ülkeye fabrikalar açmış,teknoloji aktarmış, Atatürk'e saygılı uzak doğulular varken, sahtekarlıkta rekorlara imza atan vosvosa sempati duyanlara yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Kasım 2019; 17:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt model Bmw alın Mercedes alın ama VW almayın. Bunlar işin iyice suyunu çıkardılar. Nazi kafalılar.

• Sizi adam yerine koyanlarda suç sizde değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.