Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lastik cep telefonu veya araba gibi önemli bir ithalat girdi kalemi alırken ,yapıldıkları fabrikaya da bakın,uzak doğu,japon ,kore malı diye atlamayın.
    Mesela bridgestone japon ama fabrikaları ingilterede.
    Batı avrupanın mallarını olabildiğince az tüketin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 21 Kasım 2019; 17:26:8 >
  • Boykotmuş haha Türk milletinde nerede o bilinç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capon lar bu haberi sevdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Cok açık ve net söylüyorum DEFOLUP GİTSİNLER!
    3 yaşındaki çocuk bile bu kadar naz yapmaz. Bende zaten ülkemde sahtekar alman markasının fabrikasını istemiyordum . İyi oldu ..
    Maybach'li reyis bu mesaji begenmedi.
  • VW leri yere dökme zamanı .
  • Daha da passat almam gayrı...
  • Madem öyle vw araçlarını sokmasınlar ülkeye nerdeyse en çok bizde tutuluyor.

• Şuan alman halkına oynuyor ki tabi ki oynaması gerek..

• Adam biliyor ki burada üretse de üretmese de satacak bizimkiler yine sıra yazdıracak. Bu resmen Alman hükümetinin siyasetine alet olmaktır.
  • Şahsiyetli bir devlet olsa başımızda şu sözden sonra içeriye vw'nin ne araç ne servis ne de yedek parçasını sokar içeriye.Bak bakalım ondan sonra vw kapına nasıl geliyor, nasıl özür diliyor.Kaç yüz tane araç firması var bu boklu zehir saçanlara mı kaldık.

Üretim yapacak diye 3 kuruş hesap ile ülke arıyan vw milyarlarca euro kazandığı bir ülkeyi kaybetsin, bak ozaman gör sen nasıl dört dönüyor ama bunun için şamar oğlanına dönmemiş bir hükümet lazım başımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 21 Kasım 2019; 19:41:16 >
  • Şirketinizin kurucusu Alman Nasyonel Sosyalist İşçi Partisi. Firmanın ismini bile değiştirmemişler.
    Ama arkadaş savaş , çatışma katliamdan bahsediyor.
    Günün fıkrası.

• iyi güzel yorum yazmışınız da ... neyse değmez.

• WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var kardeşim. Donald Trump, Cumhurbaşkanına bile hakaret etti o zaman Amerikan ürünlerini kullanan hain mi olacak?

• Halkımı buzdolabı rengi passatlarını parçalamaya, fındık motorlu pololarını satmaya, modifiyeli leonlarını hurdaya çıkarmaya,lükslüğüyle rolls royce'u kıskandıran audi a3 lerini boğazdan aşağı atmaya davet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Ne alakası var kardeşim. Donald Trump, Cumhurbaşkanına bile hakaret etti o zaman Amerikan ürünlerini kullanan hain mi olacak?
    Nasılki başımızdaki şahsın fikirleri beni ve benim gibi milyonlarca vatandaşı temsil etmiyorsa trumpda tüm amerikayı temsil etmiyor. Ama burada konuşan kişi doğrudan volkswageni temsil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Kasım 2019; 20:27:37 >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    sanki kapanmıyor sanki ülkede böyle bir sıkıntı yok ülkede işsizlik almış başını gitmiş, genç nüfus işsizliği yarıyı geçmiş neyden dediğin şeye bak. Git onları kapat yerine başka bir teşvik yap. Herşeye rest çeken reisimiz var abd ye bile çekiyor bunlara mı çekemiyor

• Emisyon skandalından sonra dünyaya insanlık mı öğretiyorlar. Fransizlar bir, bu salaklar iki olsa gerek hadsizlikte.

• Alman otomotiv sektörünün temel yapı taşlarını atan HİTLER. Bunlar gelmiş yok savaş, yok bilmem ne... Hitler savaşın ta kendisiydi be, önüne gelene savaş açıyordu. Kendilerine bakmazlar, başkaları hakkında atıp tutarlar...

• Kundaktaki bebeği öldüren canileri insan yerine koyanın mı bu ağlaması? Yapmayın yatırım falan bu kadar yatırım yapan marka enayi mi? Sizde sizinde yaptığınız yatırımda şurada dursun bu laftan sonra VW alan onu Türkiye'de satış birincisi yapan vatan hainidir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.