Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer devlet devlet ise bu saatten sonra vw markalı araçlara extra %50 vergi koyar açık ve net yazıyorum. Kanun vs hikaye bir şekilde kılıfına uyduracaksın koyacaksın bu vergiyi. Ülkenin biraz onuru itibarı olur arkadaş bu nedir yahu bizi temsil edenlere bak !! Gerçi beni temsil etmiyorlar ya o ayrı mesele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Kasım 2019; 19:10:28 >
  • Mercedes-Benz Türk, Daimler-Benz AG'nin % 36 ortaklığı ile 1967 yılında kurulmuş. Yani %64'ü Türkiye'ye ait bir ortaklık söz konusu. % 36 hissesi olduğu halde Daimler AG yıllardır Türkiye'de Mercedes kamyon ve Mercedes otobüs üretilmesini destekliyor. 2017'de 50. yıllarını kutladılar.
    https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/mercedesin-50-yillik-turkiye-yolculugu-1887947/

Şimdi bir tarafta, 52 yıldır Türkiye'de üretim yapıp, istihdam sağlayan Daimler AG (Mercedes), diğer tarafta Türkiye'nin ortaklığını kabul etmeyip, hisselerinin %100'ü kendisine ait olacak fabrikasını bile kurmamak için bahaneler üreten Volkswagen AG

Üstelik Volkswagen'ın ekonomik kriz içindeki Türkiye'de oluşan ucuz iş gücünü gördüğü için fabrika kurmak isterken, Daimler AG (Mercedes) 1 TL - 1 Dolar olduğu zamanlarda bile Mercedes-Benz Türk'ü destekleyip son sürat yatırıma ve ortaklığına devam etti. Ucuz iş gücü hiç bir zaman önceliği değildi.

Mercedes VS Volkswagen arasında Türkiye'ye verilen değeri varın siz değerlendirin. Birisi 52 yıldır bu topraklarda üretim yapıyor, üstelik sadece %36 ortaklığa razı olarak, diğeri fabrikasını açmamak için başka ülkelerin çıkardığı savaştan Türkiye'yi sorumlu tutuyor. Ulan sınırınıda mı korumasın bu ülke?

İlla Alman olsun diyorsanız Mercedes alın aldırın. Diğer Alman otomobil üreticileri için Türkiye yok hükmünde.

• Ulen troller 3 gün evvel övüyordunuz şimdide yerin dibine sokuyorsunuz.

Adam dese ki esat için söyledim yanlış anlaşıldı diye burda çatır çatır entry silersiniz.

Hatta sıraya bile girip resim çektirip "YİLLİ VE MİLLİ" diye paylaşırsınız. (Şaka la sizde nerde öyle para )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Kasım 2019; 19:8:0 >
  • Bizim millet hala akıllanmayıp bu araçları almaya devam ederse merak etmeyin devlet vergiler ile adam eder.
    Şu kasım ,aralık satışları gelsin hele bir.
  • Bu ülkeler ve firmalara ne oluyor ? Siz kim oluyorsunuz da bir ülkenin iç işlerine karışma hakkını kendiniz de buluyorsunuz ? Şu an ki hükümet sağolsun, bunlara çok yüz verdiler gelip bir tepemize sıçmadıkları kaldı.
  • Fazla naz aşık usandırır! Almanlar Türkiye'ye gelmeme işini biraz daha uzatırlarsa bir daha gelecek fırsatı da bulamayacaklar. Bunu vw fabrikası için demiyorum, genel konuşuyorum. Birileri bu boşluğu doldurur. Onlar da kabalarına baka baka giderler.

• Ak trollerin passat alıp uçurumdan aşağı atmasını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bı grubun arabalarını almaya gücümüz yetmiyordu .Bu haber ile tamamen sildim

• Herkes nasil gaza gelmis ya.

• wolkswagen satışı ülkede yasaklansın. TÜRKİYE 3.5 milyon mülteciyi barındırsın suriyede törörden temizlesin 350 bin insan topraklarına kavuştursun sen kalk türkiyeyi suçla bu namussuzluk şerefsizliktir başka birşey değil..
  • Bunu nazi artıklarının söylemesi komik olmuş 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • toyota pikap satıcıları bu habere sevindi !

• Kısaca si..tirin ,gelmeyin deriz okur biter..Ama hükümet koysun bu şerefsizlerin araçlarına extra vergi bakalim neler olacak..

• Dünyanın tescilli en sahtekar otomotiv firması bize etik dersi veriyor, ne günlere kaldık

• Volkswagen benim için bitmiştir.
  • donald trump abd nin başkanı, bir sermaye kuruluşu ticari firma değil, aradaki farkı iyi bilmek lazım, örnek vermek gerekirse terör örgütüne yardım eden veya ülkeni karalayan bir firmadan alışveriş yapmak , sana normal geliyor mu ? Muadili olmayan , tekel üretici ise el mahkum der alırsın ama onca alternatifi varken çıkıp da o üründen alıp firmaya para kazandırmak da kusurabakmayın da, biraz vurdumduymazlıktır..
  • Ah bir milli duygu olacak ki 1 tane satılmasın bak o zaman sana nasıl sevgi pıtırcığı olucak.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.